Forum » Pomoč in nasveti » Time Exceeded...
Time Exceeded...
MKrmec ::
Imam eno vprašanje.
Kar naenkrat mi je začel firewall (sygate Personal Firewall Pro) javljati tole sporočilo "Bsplayer is trying to send an ICMP Type 11 (Time Exceeded for Datagram) packet to 82.64.188.122"!!!
Vem da me program sprašuje a spustim ta paket v internet ampak me zanima kaj naj bi to bilo!!! Ne sprašuje me samo za ta program ampak tudi za: explorer.exe,...!!
Če ima kdo podobne probleme in kako in kaj glede teh zadev mi naj odgovori!!!
Kar naenkrat mi je začel firewall (sygate Personal Firewall Pro) javljati tole sporočilo "Bsplayer is trying to send an ICMP Type 11 (Time Exceeded for Datagram) packet to 82.64.188.122"!!!
Vem da me program sprašuje a spustim ta paket v internet ampak me zanima kaj naj bi to bilo!!! Ne sprašuje me samo za ta program ampak tudi za: explorer.exe,...!!
Če ima kdo podobne probleme in kako in kaj glede teh zadev mi naj odgovori!!!
MKrmec ::
Zelo čudno dons ni blo nc včeri je pa skos to delal!! Ne vem kaj ma bsplayer (največkrat je on javil to) veze s kasnim kmetom k hoce podatke od mojga compa!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3168 (2719) | RuskiSnajper |
» | .:: Radio - Koma ::. Internetni Radio !Oddelek: Sedem umetnosti | 4815 (3725) | Izi |
» | 2 Problema z virusi/črvi ali karkoli žeOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (948) | ;-) |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7301 (5550) | r5r |
» | [Windows XP sp1a] Kateri firewall za računalniškega analfabeta?Oddelek: Programska oprema | 1187 (994) | PlayTheGame |