Forum » Omrežja in internet » Čiščenje HTML
Čiščenje HTML
Elemen_T ::
Pomagata ti samo beležnica in znanje html kode.
Z DWjem lahko izključno samo, ali odpraviš kak prazen ali brezvezen tag (or sth) ali pa uničiš kodo
Z DWjem lahko izključno samo, ali odpraviš kak prazen ali brezvezen tag (or sth) ali pa uničiš kodo
darh ::
Dreamweaver je zelo dobr pri ciscenju kakega fajla, k ga dobis od kakega bedaka k je naredu stran v MS Wordu... to je kul.. drugac pa edino pomaga text-editor... neki kao UltraEdit (best choice !)
Excuses are useless! Results are priceless!
gkovac ::
tuki se pa ne strinjam z vama... UE sux...
priporočam ti HomeSite... to je pa res kul zadeva
lp,SuLc
priporočam ti HomeSite... to je pa res kul zadeva
lp,SuLc
lp,
darh ::
ultra edit je čist kul.. tud za čiščenje kode... ker maš zraven en dobr tool k se mu reže HTMLTidy, ki ti mimogrede še standard prečekira !
Excuses are useless! Results are priceless!
Loki ::
xbite htmltidy je glede cekiranja standarda v ku***.
Jest sem enkrat delal en html, sem ga pregledal v tidyu in popravljal, dokler ni bil ok( table summary - is it just me al je ta stvar res nepotrebna).
tidy je javljal, da je koda 4.01 transitional, w3 validator pa mi je povedla, da je strict.
Mislim !!!
Jest sem enkrat delal en html, sem ga pregledal v tidyu in popravljal, dokler ni bil ok( table summary - is it just me al je ta stvar res nepotrebna).
tidy je javljal, da je koda 4.01 transitional, w3 validator pa mi je povedla, da je strict.
Mislim !!!
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za domačo spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 3173 (2395) | Highlag |
» | Kateri program za HTML programiranje oz. delanje HTML straniOddelek: Izdelava spletišč | 3481 (3277) | CaqKa |
» | opzimalizacija straniOddelek: Omrežja in internet | 1169 (1081) | Loki |
» | CSSOddelek: Programiranje | 1079 (887) | darh |
» | ciscenje htmlOddelek: Programiranje | 927 (828) | Yohan del Sud |