» »

Linux cd-ji

Linux cd-ji

Vlady ::

Mene pa zanima, kako hudiča naj dol zvlečem sliko cd-ja za linux, k mi vedno napiše da sem potegnu dol poškodovano. To se zgodi, ko vlečem dol redhat 9.0 al pa slotech linux. Zadevo zvlečem dol - nobenih problemov. Zapečm na cd(je) vse lepo in prav. Dam stvar v cd ponovno zaženem in hočem inštalirat mi napiše, da je cd zj***an. Napiše, da ne more brat, ker je cd al bogi al pa sem sliko cd-ja iz neta pretočil z napako. Na disku nimam bad sectorjev... :\ Vlečem pa zadevo preko explorerja v XP-jih. Zapečm pa z nerotom 6.3 kot sliko cd-ja direkt na cd. Torej, kako zadevo "stestirat" da mi bo delovala?
Z RW-jem lahko sprobam zadevo, k je na enem Cd-ju ne pa tud tiste, k je na treh... :\ Slotech linux mi ne danes nekak uspel zvlečt dol. Redhat pa... :\

CCfly ::

Kolikor se spomnim ti IE pokvari sliko. Poskusi z Mozillo ali pa z GetRight. Se bolje, zadnje case dobis vecino distribucij prek BitTorrenta.

ToniT ::

Preden zapečeš, preveri md5sum.
Program se dobi tudi za Windows - poišči na Googlu.

hruske ::

Vlady, odgovor na to lahko najdes med pogostimi vprasanji na strani slo-tech linuxa.

Vlady ::

Ja sej slo-tech mi je zdej lepo zapekl oz. dolpotegnl. Problem so zdej ostali cd-ji. Mozilla mi dela pa full full full počas u XP-jih. Ne vem zakaj, sam rab full časa, pa nima vseh funkcij, ki bi jih rabu (kot so zajem ed2k linkov...):\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

particija

Oddelek: Pomoč in nasveti
141302 (597) oo7
»

Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Operacijski sistemi
190297893 (25550) Skrat
»

ADSL in internet ne delata pod slo-tech linuxom

141656 (1452) panda
»

ISO datoteka in sedaj ?

172894 (2830) Lincolin
»

Vprasanje navodila linux