Forum » Operacijski sistemi » Linux cd-ji
Linux cd-ji
Vlady ::
Mene pa zanima, kako hudiča naj dol zvlečem sliko cd-ja za linux, k mi vedno napiše da sem potegnu dol poškodovano. To se zgodi, ko vlečem dol redhat 9.0 al pa slotech linux. Zadevo zvlečem dol - nobenih problemov. Zapečm na cd(je) vse lepo in prav. Dam stvar v cd ponovno zaženem in hočem inštalirat mi napiše, da je cd zj***an. Napiše, da ne more brat, ker je cd al bogi al pa sem sliko cd-ja iz neta pretočil z napako. Na disku nimam bad sectorjev... Vlečem pa zadevo preko explorerja v XP-jih. Zapečm pa z nerotom 6.3 kot sliko cd-ja direkt na cd. Torej, kako zadevo "stestirat" da mi bo delovala?
Z RW-jem lahko sprobam zadevo, k je na enem Cd-ju ne pa tud tiste, k je na treh... Slotech linux mi ne danes nekak uspel zvlečt dol. Redhat pa...
Z RW-jem lahko sprobam zadevo, k je na enem Cd-ju ne pa tud tiste, k je na treh... Slotech linux mi ne danes nekak uspel zvlečt dol. Redhat pa...
CCfly ::
Kolikor se spomnim ti IE pokvari sliko. Poskusi z Mozillo ali pa z GetRight. Se bolje, zadnje case dobis vecino distribucij prek BitTorrenta.
Vlady ::
Ja sej slo-tech mi je zdej lepo zapekl oz. dolpotegnl. Problem so zdej ostali cd-ji. Mozilla mi dela pa full full full počas u XP-jih. Ne vem zakaj, sam rab full časa, pa nima vseh funkcij, ki bi jih rabu (kot so zajem ed2k linkov...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (597) | oo7 |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97893 (25550) | Skrat |
» | ADSL in internet ne delata pod slo-tech linuxomOddelek: Operacijski sistemi | 1656 (1452) | panda |
» | ISO datoteka in sedaj ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2894 (2830) | Lincolin |
» | Vprasanje navodila linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1281 (1107) | prix |