Forum » Operacijski sistemi » "open with" ne uboga (WinXP)
"open with" ne uboga (WinXP)
Vesoljc ::
mam winXP in kot kaže se jim je nekaj zbrkljalo...
problem je v tem, da ne morem nastavit, s katerim programom naj editira tekste file, po defaultu je to notepad.exe, meni je to vrglo microsoft medialog... če mu poskušam ročno vsilit notepad.exe, se ne zgodi nič...
kaka ideja? lokacija v regu?
problem je v tem, da ne morem nastavit, s katerim programom naj editira tekste file, po defaultu je to notepad.exe, meni je to vrglo microsoft medialog... če mu poskušam ročno vsilit notepad.exe, se ne zgodi nič...
kaka ideja? lokacija v regu?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zaspan ::
Ceprav mi ni razvidno kako oz. kje si ti "poskusal rocno vsilit notepad.exe" , ti bom vseeno poskusal odgovorit.
Si ze poskusil v Windows Explorer-ju pod zavihkom Tools>Folder Options>File Types spremenit, da se ti .txt po defaultu odpre z Notepad-om?
Si ze poskusil v Windows Explorer-ju pod zavihkom Tools>Folder Options>File Types spremenit, da se ti .txt po defaultu odpre z Notepad-om?
točno tam...
pod txt - text documents mi piše open with Microsoft (R) MediaLoad
ko dam change mam tam recommended programs ter other. notepada ni zato kliknem browse, najdem notepad.exe, kliknem ok, ampak spremembe ni... še vedno kaže un Microsoft (R) MediaLoad
pod txt - text documents mi piše open with Microsoft (R) MediaLoad
ko dam change mam tam recommended programs ter other. notepada ni zato kliknem browse, najdem notepad.exe, kliknem ok, ampak spremembe ni... še vedno kaže un Microsoft (R) MediaLoad
kera jajca...
neki se mu je pot sfuzlala, ker je notepad iskal tam kjer ga pač ni...
mile, dobiš kremšnito
neki se mu je pot sfuzlala, ker je notepad iskal tam kjer ga pač ni...
mile, dobiš kremšnito
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon programaOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1066) | Yacked2 |
» | kako se začeti učit hekanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16830 (14514) | einstein :P |
» | Simple batch file za ubiti dolocene procese?Oddelek: Programiranje | 948 (891) | Pesimist |
» | XP Task ManagerOddelek: Operacijski sistemi | 1373 (1334) | #000000 |
» | Notepad (.txt) se noče odpret .. kaj je razlog ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1130) | zvitorepec |