Forum » Programska oprema » težavica
težavica
IgiS ::
Imam instaliran WinXP 2463. pri vsakokratnem zagonu explorerja oz. kakšnega file managerja le ta vedno preverja Floppy(A:) kar je zelo neprijetna in bučna zadeva. A se da to kako zrihtat, saj na winsih 2000 tega problema ni bilo.
LP
IgiS
LP
IgiS
Tomi ::
To meni včasih dela tudi v Win98.. In mislim, da je krivda v tem, da prej delaš z disketo in potem recimo resetiraš računalnik.. Po ponovmen zagonu brez kakršnekoli diskete v računalniku neha težit..
metrodusa.blogspot.com
andrej ::
ok bom preskoco obicajni kjer si dobil ta piratski build, pa nima veze.
V explorerju pod Folder options odstrani kljukico pred display compressed folders with alternate color ali nekaj podobnega.
V explorerju pod Folder options odstrani kljukico pred display compressed folders with alternate color ali nekaj podobnega.
Klemenn ::
Kolikor jaz vem 9.99 dolarjev testna verzija.
P.s. Kaj je nova verzija izšla, ker jaz imam 2462 za 2463 pa še nisem slišal
P.s. Kaj je nova verzija izšla, ker jaz imam 2462 za 2463 pa še nisem slišal
andrej ::
ta cifra velja samo za preview program.
2463 je piratski build na katerega so pri MS ze pozabli. v bistvu v MS skoraj vsak dan naredijo novi build, nekatere potem dajo beta testerjem, nekateri buildi pa jim uidejo v divjino (warez, etc).
Teh buildov nima smisla uporabljat, ker niso nic stestirani, itd. Buildi, ki grejo uradno ven (recimo 2462) iz MS prestanejo dolocene teste predno jih spustijo... ce kvaliteta ni zadovoljiva delajo popravke in sele potem dajo ven. zato veckrat na warez sitih vidi da majo kao beta 2, potem pa se cez 14 dni hvalijo da imajo zdaj res final beta 2... skratka ti warez buildi niso nickaj prida...
2463 je piratski build na katerega so pri MS ze pozabli. v bistvu v MS skoraj vsak dan naredijo novi build, nekatere potem dajo beta testerjem, nekateri buildi pa jim uidejo v divjino (warez, etc).
Teh buildov nima smisla uporabljat, ker niso nic stestirani, itd. Buildi, ki grejo uradno ven (recimo 2462) iz MS prestanejo dolocene teste predno jih spustijo... ce kvaliteta ni zadovoljiva delajo popravke in sele potem dajo ven. zato veckrat na warez sitih vidi da majo kao beta 2, potem pa se cez 14 dni hvalijo da imajo zdaj res final beta 2... skratka ti warez buildi niso nickaj prida...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 6 beta hroščekOddelek: Novice / Brskalniki | 1945 (1945) | R0K |
» | Win XP beta 2 finalOddelek: Operacijski sistemi | 1395 (1079) | Yohan del Sud |
» | WinWhistler Beta2Oddelek: Programska oprema | 2226 (1722) | andrej |
» | Whistler namesto 2000?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (997) | andrej |
» | windows whistlerOddelek: Pomoč in nasveti | 2213 (1731) | andrej |