Forum » Zvok in slika » Sounds FX
Sounds FX
wonderboy ::
Zdravo!
Rad bi našel kakšne zvočne efekte in sicer pretepaške (kick, punch, slap in podobno razbijanje), k montiram en film Sicer sm že dost po netu iskal in jih kr neki najdu, ampak so slabše kvalitete, al jih je pa treba plačat.Pa tut drugih efektov mam na tone. Zanima me če kdo pozna kakšno konkretno stran k so efekti pretepa gor al pa če jih ma kdo doma pa mi jih loh na mail pošlje-bi bil zelo hvaležen.
lukec007@hotmail.com
Hvala! LP
Rad bi našel kakšne zvočne efekte in sicer pretepaške (kick, punch, slap in podobno razbijanje), k montiram en film Sicer sm že dost po netu iskal in jih kr neki najdu, ampak so slabše kvalitete, al jih je pa treba plačat.Pa tut drugih efektov mam na tone. Zanima me če kdo pozna kakšno konkretno stran k so efekti pretepa gor al pa če jih ma kdo doma pa mi jih loh na mail pošlje-bi bil zelo hvaležen.
lukec007@hotmail.com
Hvala! LP
%x ::
Heh - najemi kaksne cefurje... Pa se avtorske posnetke bos imel
Resno: Najboljs je, ce dobis kje kaksen kung-fu film, v virtualdubu izluscis audio stream v wav datoteko in izberes ven vse brce, celne, sapke, samare... ki si jih modeli izmenjajo.
Resno: Najboljs je, ce dobis kje kaksen kung-fu film, v virtualdubu izluscis audio stream v wav datoteko in izberes ven vse brce, celne, sapke, samare... ki si jih modeli izmenjajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Independence Day 2 in 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23726 (9475) | vostok_1 |
» | Rogue One (Star Wars) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 35726 (18529) | jype |
» | Prenosi s spleta slabo napovedali dobitnike oskarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16682 (14631) | BaToCarx |
» | Oskarji 2010 za pirate nezanimivi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18106 (15717) | Bor H |