» »

Obcasno zatikanje zvoka!!

Obcasno zatikanje zvoka!!

kilergas ::

Zakaj se mi med poslusanjem v winampu 3,5 muska kar zatika,..tko receno zabremza,...poje poje bremza,..poje poje,.bremza,..wtf?!?PA imam na novo xp gor nalozene pa kar odnekje ta problem!
  • spremenilo: kilergas ()

Predator ::

lepo bi blo vedet kdaj ti to dela ( npr. ko na računalniku nič ne delaš, ko kaj kopiraš, maš high cpu usage.. ), pa kakšen sistem maš ( integrirana/ločena zvočna, chipset, winsi, več pa ne rabimo;) )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

kilergas ::

MA to dela ce vse pri miru pustim ali pa brskam po njemu al kar koli,..kar zatika,....zmeraj isto,pa sem dal nove gonilnike a ista pasta

system pa je
amd 2000+
512 ram
locena zvocna,ona na plosci je disable
win xp,..(frisni)

Scorpia ::

A se ti prižge lučka za disk, ko so zatkne?

%x ::

Precekiraj IRQ-je, da niso deljeni s kaksno drugo napravo (mrezna), ceprav v XP-jih to najbrz ne bi smel biti tak problem, kot v win9x. V tem primeru prestavi zvocno v drug slot in/ali se poigraj z nastavitvami v BIOSu.

Poiskusi z drugimi driverji. To je se bolj verjetno, se posebej, ce imas kaksno eksoticno kartico. Meni so se nekoc na enem kompu pri dolocenih driverjih (narobnih!) za zvokuljo filmi vrteli z 5-kratno hitrostjo in to v Media Playerju - ne verjames, dokler ne vidis:)

Ce ti pa to dela samo v winampu, pa postimaj audio nastavitve v njem (izklopi direct sound device, hardware acceleration...).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z zvočno kartico

Oddelek: Zvok in slika
192769 (2520) MaticKregar
»

RAM??

Oddelek: Pomoč in nasveti
5825 (762) scubby
»

Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!

Oddelek: Operacijski sistemi
322346 (1678) nina__
»

nov racunalnik za 250k

Oddelek: Kaj kupiti
233181 (2679) gumby
»

dve zvočni kartici obenem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
192244 (1935) kokoon

Več podobnih tem