Forum » Šola » seminarska
seminarska
urbyyy ::
pri informatiki mormo nardit kratko seminarsko (projektno) nalogo (5 strani min.), pa me zanima, če ma kdo kak fajni predlog za naslov??????????
Zheegec ::
Kako Slo-tech vpliva na življenje posameznika in družbe
Po mojem dober naslov
Anyway, o čem moraš pa pisat približno?
Po mojem dober naslov
Anyway, o čem moraš pa pisat približno?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
urbyyy ::
1. letnik, drgač pa to itaq ni pomembn, ker je tema čist prostovolja pa mora bit čimbolj zanimiva
monster-x ::
ALIEN3001 je podal dokaj zanimiv primer.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
malal ::
urbyyy..
zberi si nekaj o cemer bos na izi naredil..ne nakoplji si dela se tam kjer ti ni treba..
sam podaj nam pa vsaj neko področje o katerem bi rad pisal..če ne ti lahko predlagam tud nekaj cist izven tvojega konteksta..
lp..
zberi si nekaj o cemer bos na izi naredil..ne nakoplji si dela se tam kjer ti ni treba..
sam podaj nam pa vsaj neko področje o katerem bi rad pisal..če ne ti lahko predlagam tud nekaj cist izven tvojega konteksta..
lp..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Francosko sodišče: Steam mora uporabnikom dovoliti prodajo rabljenih igerOddelek: Novice / Tožbe | 11150 (9132) | Aggressor |
» | Je srednja šola sploh relevantna? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24796 (20586) | "NaN" |
» | babica v študentskem domu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22560 (19146) | Yohan del Sud |
» | Povprečni igralec iger star 37 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 14143 (12097) | Jst |
» | Rabo bi link do ene strani.Oddelek: Šola | 886 (784) | BendeR |