» »

Rabo bi link do ene strani.

Rabo bi link do ene strani.

BendeR ::

O finta je v tem da mi je profesor dal za hmm kazen naredit "seminarsko" o zalogah neobnovljivih virov energije (nafta,premog,...).Vem da to ni ravno zakompliciran naslov toda ne najdem nobene pametne strani o tej temi.Če pa najdem pa so k večjemu gor referati osnovno šolcev,ki pa so napisani bolj za šalo,kot zares ali pa me pošle na naslov strani od katere od fakultet za katere pa rabimo geslo.Sem pa dijak SERŠ MB. tak da gesla za te strani nimam.Bi mi lahko kdo pomagal pri iskanju oz. mi navedel link do kake njemu poznane strani.Šel sem tudi že v knjižnico toda tam so le knjige starejšega porekla (5let in več) jaz pa bi rabo sveže podatke saj me je profesor na to tudi opozoril.
:=)

nuclear ::

Reč temu "idiotu" da nisi mogu nc najdet. Ce t bo pa kj tezil, mu pa rec naj on sam proba najdit, čist zares. Pa naj ti ne teži. Tak je blo pr men pr fizki k mi je dau nek referat "hidrostatični tlak". Če nism nč našu. Pa k*** ga gleda! Ajt srečno.

Good Puppy, Good Puppy

Hmm zanimiva opcija,ki bi jo tudi najrajše izkoristil toda to nebi blo dobro za moje napredovanje oz. izdelavo letnika:D

Končno sem našo nekaj vsaj bolj uporabnega kot dosedanja odkritja .Stran Ameriškega ministerstva za energijo ali vsaj nekaj podobnega.Heh vsaj za nekaj so američani dobri.:D

Še stran.

Za še kako stran bi vam pa bil vseeno hvaležen.

Bi se našla kaka dobra duša in mi zaupalla koliko je ena milja in pa koliko je 60feet oz.čevljev:D

Gandalfar ::

E to sem rabo.Danke:D

Kak bi lahko zrihtal problem z pošiljanjem priponk zuraven maila.
Ko pošlem seminarsko do kolega da bi mi sprintal mi te datoteke oba mail clienta onemogočita.Oz vse poteka kot da bi poslala ko pa pogleda pa jih ni not.V OE mi napiše:

OE removed acess to the following unsave attachments in your mail: .......pol pa pišejo imena datotek

Ok zadeva ja rešena.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?

Oddelek: Šola
314637 (4190) DavidJ
»

Zigga!!!!!

Oddelek: Slo-Tech
13894 (693) nuclear
»

Mobitel in Siddharta na MTV (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575686 (4288) atubbuta
»

Poškodovan CD! Pač needam help!

Oddelek: Programska oprema
91561 (1317) neki123
»

Hrana kot energija???

Oddelek: Šola
81541 (1396) nuclear

Več podobnih tem