Forum » Pomoč in nasveti » ATI Rage MAXX in Win2000
ATI Rage MAXX in Win2000
danielka84 ::
hja, torej..
V winsih 2000 ne deluje ta kartica popolno; ne izkorišča oba procesorja v igrah, zato prosim , če je kdo najdel kakšne nove gonilnike, da mi jih senda na: Klik!
Če se vam pa ne da, pa samo naslov tukaj pustite!
Na ATI-jevi strani jih sploh ni, zato pomoč...
LP
V winsih 2000 ne deluje ta kartica popolno; ne izkorišča oba procesorja v igrah, zato prosim , če je kdo najdel kakšne nove gonilnike, da mi jih senda na: Klik!
Če se vam pa ne da, pa samo naslov tukaj pustite!
Na ATI-jevi strani jih sploh ni, zato pomoč...
LP
Ribicija ::
Sem bil sam lastnik te kar dobre grafike pred časom pa sem jo ravno zaradi tega prodal. Ta kartica namreč nima gonilnikov za W2k in jih po Ati-jevih besedah tudi nebo imela. Pravijo namreč da W2k ne znajo delati z dvema procesorjema na kartici. Prav tako nisem nikjer našel nobenih beta driverjev.
Kartica tudi ne dela če jo puskušaš inštalirati kot kakšno drugo (v stilu tolko da bi imel ormačno 16-bitno grafiko).
Tako da moje priporočilo je da jo prodaš in kupiš kaj drugega ali pa ne uporabljaš W2k.
Kartica tudi ne dela če jo puskušaš inštalirati kot kakšno drugo (v stilu tolko da bi imel ormačno 16-bitno grafiko).
Tako da moje priporočilo je da jo prodaš in kupiš kaj drugega ali pa ne uporabljaš W2k.
danielka84 ::
jas sem čul, da jih bo eden naredo, ne uradno, ampak po "domače"!
Samo to ne vem kdaj in kje!?!
Drgač bo pa treba Win ME gor dat, pa bo...
LP
Samo to ne vem kdaj in kje!?!
Drgač bo pa treba Win ME gor dat, pa bo...
LP
Ribicija ::
Ti predlagam da redno gledaš na Atijevo stran z beta gonilniki. S tem da koliko jih poznam bi težko verjel da bodo kdaj obstajali driverji za w2K. Tudi po domače ne.
OZZY ::
GOnilnikov za win2k za ati maxxa ni in jih tudi ne bo. Zakaj pa je mislim napisana obrazložitev na atijevi strani. Drugače jo mam pa tudi jaz in jo bom tudi prodal, ker bom prešel na win2k.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1840 (1468) | nokia6310 |
» | Kje dobiti Ati multimedija center!Oddelek: Zvok in slika | 888 (797) | --Switch-- |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2406 (1933) | miha |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7946 (7084) | mojsterpeter |
» | Delovanje SP_DIF Out-a v Win2000 na Live-uOddelek: Zvok in slika | 1355 (1232) | krneki |