Forum » Kaj kupiti » 5.1 slušalke
5.1 slušalke
Yohan del Sud ::
Kje se to prodaja, za koliko in ali se splača...
Ima kdo izkušnje s takole zadevico?
Kako bi se taka zadeva obnesla na soundstormu iz Abitove NForce nf7v2 (naj me kdo popravi, če se motim ampak zadeva je 5.1)?
Ima kdo izkušnje s takole zadevico?
Kako bi se taka zadeva obnesla na soundstormu iz Abitove NForce nf7v2 (naj me kdo popravi, če se motim ampak zadeva je 5.1)?
Fury ::
ce mas NF7-S mas soundstorm, ki je 5.1 vendar mors mal poiskat dobre driverje da vsi spili ql delajo.. ce mas samo NF7 pol ti emulira realtekov cip (dosti slabsa zadeva - sem probal oboje).
najbolse 5.1 slusalke so mislim da zalmanove neke. dobi se jih ne vem kje... pa baje niso ne vem kaj.
najbolse 5.1 slusalke so mislim da zalmanove neke. dobi se jih ne vem kje... pa baje niso ne vem kaj.
iskra ::
Zalmanove slušalke dobiš recimo pri Mlacomu, videl sem jih pa tudi v Shift trgovini. Pri Mlacomu stanejo cca 10kSIT.
Ponekod so jih na testih pohvalili, ponekod pa imajo mešane občutke. Na Zalmanovi strani imajo nekaj povezav do testov - pobrskaj.
Ponekod so jih na testih pohvalili, ponekod pa imajo mešane občutke. Na Zalmanovi strani imajo nekaj povezav do testov - pobrskaj.
Yohan del Sud ::
nf7sv2 je ja...ok hvala bom počekiral in povedal kako se zadeva obnese v praksi, če se odločim za nakup, to je...
iskra ::
Tole sem slučajno našel med reviewi ... morda ti bo kaj pomagalo ... cena v USA pa znaša okrog $150
T0RN4D0 ::
wau... dej poroči, kak se obnesejo... če boš kupu seveda
lp
lp
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ABIT NF7 hlajenje čipsetaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1030 (846) | blazp88 |
» | Katere žične slušalke naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 973 (801) | Tomi |
» | Zvok na trenutke hrešči.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1016) | kuglvinkl |
» | Inno3D GeForce4 Ti 4200 hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1045 (880) | profii |
» | Zalman ZM-NB47J na southbridge?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1204 (1043) | Alexius Heristalski |