Forum » Kaj kupiti » Katere žične slušalke naj kupim?
Katere žične slušalke naj kupim?
Tomi ::
Moje zveste Phillipsove slušalke so včeraj odpovedale poslušnost, in sedaj sem prisiljen kupiti nekaj novega. Kupil si žične slušalke, z ustrezno zaščito pred zunanjim zvokom, za delo na računalniku, torej mp3-ji (192k) in filmi.
Cena do 15.000, pogoj pa je Sennheiser. Sem pač postal razvajen in želim le najboljše.
Cena do 15.000, pogoj pa je Sennheiser. Sem pač postal razvajen in želim le najboljše.
metrodusa.blogspot.com
glinik ::
Pa saj smo že imeli o tej temi vneto debato.Slušalke je kupoval Sergio, če se ne motim.Za 15k boš dobil bol socialne Sennheiserce.
Skupaj smo prišli do zaključka, da so HD 570 prava izbira.Cena: ca. 25k sit.
Lp
Skupaj smo prišli do zaključka, da so HD 570 prava izbira.Cena: ca. 25k sit.
Lp
Gandalfar ::
Tomi: pridruzi se seriji slo-techrjev (zigga, sergio, jaz,..) ki imajo HD-570 in ne odlasaj! :)
Kot kaže, bom spet šel nekaj v minus in kupil model HD570. Samo še čas moram najti, in jih kupiti, ker predvidevam, da jih v centru ne morem poskusiti. Ergo, BTC, here I come.
metrodusa.blogspot.com
Ja, samo v Ljubljani sta vsaj dva VelikaPoka, in v onem na Čopovi po moje ne morem ravno preskušati slušalk. Bom zato šel v BTC, kjer naj bi imeli temu namenjeno namensko sobo.
metrodusa.blogspot.com
Gost ::
Big-bang nima več t.i namenske sobe za slušalke, vsaj k sem bil jaz tam je ni bilo (pred 2 tednoma), le en steber s štirimi slušalkami.
R0K ::
Kupi HD570.
Slušalice so res super. Lahke, dovolj trdne, dober zvok. Prej sem imel ene Philipsove, sam so ble zaprti tip in me je začela glava bolet po 1-2h uri poslušanja muzke. Te zdej so res super ...
Pa 25k sploh ni tkao hudo, če pomisliš da za tak dnar dobiš komi en socialn 5.1 paket, ki se s tem za moje pojme težko kosa (ga imam tudi sam doma, pa raje uporabljam slušalke).
Slušalice so res super. Lahke, dovolj trdne, dober zvok. Prej sem imel ene Philipsove, sam so ble zaprti tip in me je začela glava bolet po 1-2h uri poslušanja muzke. Te zdej so res super ...
Pa 25k sploh ni tkao hudo, če pomisliš da za tak dnar dobiš komi en socialn 5.1 paket, ki se s tem za moje pojme težko kosa (ga imam tudi sam doma, pa raje uporabljam slušalke).
Sedaj sem ponosni lastnik HD 570 in moram reči, da se je investicija res izplačala. Slušalke so točno to, kar je bilo povedano že prej. Fenomenalne.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za katere slušalke naj se odločim?Oddelek: Kaj kupiti | 945 (865) | matvoz |
» | Katere slušalke kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 967 (824) | kanabis |
» | 5.1 slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1168 (990) | T0RN4D0 |
» | Nakup res kakovostnih slušalkOddelek: Zvok in slika | 5711 (4885) | Gapi |
» | Obstajajo prostorske slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1636 (1395) | moj_nick |