Forum » Kaj kupiti » Kdaj poslat zahteve za predračune?
Kdaj poslat zahteve za predračune?
lojze_car ::
Kupujem nov pc pa me zanima kdaj e-majlat trgovine, da mi pošlejo predračun? Kupil bi tam enkat 2. tedn februarja (9-13. 2. 04).
* ko sm enkrat na eno (bl mal znano) firmo poslal zahtevo za predračun je trajal več kot 1 tedn da sm dobu pošto.
* ne bi rad, da mi uide akcija od twinmosov od mlacoma (začela se je 8.1. 04) a kdo ve, kok cajta trajajo take akcije?
* ko sm enkrat na eno (bl mal znano) firmo poslal zahtevo za predračun je trajal več kot 1 tedn da sm dobu pošto.
* ne bi rad, da mi uide akcija od twinmosov od mlacoma (začela se je 8.1. 04) a kdo ve, kok cajta trajajo take akcije?
sash ::
predracuni imajo obicajno kratko zivljensko dobo - tam do 30 dni
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sash ::
30 dni/Slovenija/Štajerska/Maribor/v podjetju kjer delam, sicer ni sprecijalizirana za računalništvo, vendar je z njim tesno povezana
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
boštjan ::
čudno mate to vi.jaz tudi delam v eni rač.firmi,pa mi dajo firme kot so JAE,Accord,Avtera MAX 3dni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mylemon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51225 (3855) | forplan |
» | Povišanje hitrosti na siol-u. Koliko časa to traja?Oddelek: Omrežja in internet | 1478 (1171) | Pouh |
» | Čakanje na ADSL internetOddelek: Omrežja in internet | 2258 (1664) | SonGoku |
» | JAE in njihovi odzivi na emaileOddelek: Kaj kupiti | 2520 (1191) | pazduha |
» | Na ker antivirus prisegate?Oddelek: Programska oprema | 1430 (1064) | matter |