» »

Povišanje hitrosti na siol-u. Koliko časa to traja?

Povišanje hitrosti na siol-u. Koliko časa to traja?

lonz ::

V pon. smo v podjetju naročili povečanje hitrosti povezave z 1 Mb na 4 Mb. V pogodbi piše, da zadevo uredijo v roku 30 dni. Koliko to dejansko traja po vaših izkušnjah.
...arrrrrr, shiver me timbers...

5er--> ::

30+:D

K0K0 ::

Mislim da so pr men rabil slab tedn.
Zakaj si vzel 4Mb paket če je 10Mb adsl 2+ cenejši???

Ko smo glih pri temi.
A je komu sanja zakaj imam na razpolago 20mb duo paket trio 10Mb pa ne. Sedaj že imam siol tv na navadnem adslu tko da centrala ga podpira.
Sm že klicu na siol pa imajo skos zaseden .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: K0K0 ()

Klemzz ::

pr men je trajal 3 dni da so mi iz 1 na 4 dal :))

Hmm, tole mi je pa novo. Priznam, da sem se očitno prenaglil. Samo, v čem je pa finta da je paket 10 Mb ceneje od 4 Mb.
Ne me klincat, ker je bila tema sigurno že premleta; sem pač "frišn" u teh zadevah.

K0K0 ::

Verjetno se moraš potem vezat za 2 leti.
Sam če se ne motim je 4Mb paket 14k, 10Mb pa 10,5k. Tko da tud v primeru da po enem letu prekineš in plačaš 20k še vedno pršparaš 20k.

Klemzz ::

jst mam solo 4Mb pa plačujem 10200sit...pr trio paketu mislm da te pride 10k use skup pa 10Mb hitrost

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemzz ()

klemen22 ::

Se mi zdi da so pri punci čakali ene 5 dni da so zamenjali iz 1Mb na 4Mb linijo na SiOlu.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Hja, zanimivo kako se stvari obrnejo. Pobaral sem enga kolega, ki je strup za takele zadeve, beseda je dala besedo in sedaj smo ponosni naročniki vdsl linije 10/2 Mb za 10.000,00 SIT/mesec (Z DDV) pri konkurenci. Smo samo 1000 m od centrale, tako da bi lahko imeli do 20/? Mb. Upam, da bo sedaj mir za en čas. Seveda pa cenim pomoč in info.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lonz ()

Damjan Jagar ::

In zaradi tega sem jaz pri manjšem ISPju. Imam tako od direktorja kot od glavnega admina cifro in morebiten problem odpravijo večinoma prej kot v uri, ter kar je najpomembnejše, na telefon se mi oglasijo: Pozdravljen Cyb3r, v čem je problem?/vemo v čemo je problem in bo rešen v parih minutah.

Hitrost so mi iz 1 na 4 povečali v 5ih minutah.
http://jagar.si

Pouh ::

Pri meni se pa stalno izgovarjajo,
rekli so da je oprema zastarela (pa mam modem stra 1 leto in podpira 4 mega..)
da mam preslabo linijo, pa ma lahko sosed 10mega..
da mam lahko prevec kabla (iz modema v comp) pa ga mam najvec 30m utp...
da lahko povezavo ovirajo radijski valovi...ok, no ne komuniciram glih z marsom...
in na koncu, ko so me ze 10x prevezali sem ter tja...po telekomu... sem dobil nek mobitel od nekoga, ki se ne oglasi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol povečal hitrosti tudi 1mbit uporabnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
529061 (6918) Veron
»

Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22256884 (45443) Senitel
»

paket Amis 10mb download hitrost 30kb

243228 (1958) Rippy
»

AMIS TV, telefon, net? vprasanja

111934 (1800) Bakunin
»

adsl siol problemi!!