Forum » Hlajenje in modifikacije » barton 2600 in zalman CNPS6000-Cu
barton 2600 in zalman CNPS6000-Cu
finc ::
dan!
muči me en problem. namreč nabavil bom bartona 2600+, doma pa imam tale zgoraj navedeni zalmanov hladilnik. zdej če nebi nič navijal bi blo pomojem vse ok. kako pa mislite da se bo obnedel če bom zadevico malce navil. v kakšne ekstreme se ne bom podajal ampak vseeno....
hvala za nasvete.
muči me en problem. namreč nabavil bom bartona 2600+, doma pa imam tale zgoraj navedeni zalmanov hladilnik. zdej če nebi nič navijal bi blo pomojem vse ok. kako pa mislite da se bo obnedel če bom zadevico malce navil. v kakšne ekstreme se ne bom podajal ampak vseeno....
hvala za nasvete.
gabl136 ::
Jest mislm, da nebi smel bit problemov, lahko pa kupis TT volcano 7+(nov cca. 4k), pol pa ziher ne bos meu problemov, je pa res, da je glasen kot turbina
QuickShot ::
Ja, seveda lahko navijaš s tem hladilnikom samo potem ne smeš imeti ventilatorja na silent mode.
jamiroq ::
lahko pa tudi zamenjaš originalni 92mm hladilnik z enim 120mm :)
jaz sem dal na svojega CNPS6000-ALCu aluminijastega Titana (kupljen v CoolPC) in je na max obratih ravno tako tih kot originalni vent od Zalmana; temperature pa so na Bartonu 2500+ za ~10°C nižje (vprašanje je sicer koliko je temperaturni senzor na moji Gigabyte plati točen )
jaz sem dal na svojega CNPS6000-ALCu aluminijastega Titana (kupljen v CoolPC) in je na max obratih ravno tako tih kot originalni vent od Zalmana; temperature pa so na Bartonu 2500+ za ~10°C nižje (vprašanje je sicer koliko je temperaturni senzor na moji Gigabyte plati točen )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jamiroq ()
thezerox ::
Jaz sem pa sprobal naslednje: najprej je imel brat na svoji masini thermalright sk7 plus ventilator od cnps 6000alcu, potem sva pa menjala, tako da sedaj ima rebra od TT 12+ plus ventilator od cnps-ja. In hladi dosti boljse kot s sk7. Proc je barton 2500, nenavit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19110 (16233) | Wofk |
» | TT Silent Tower ali Zalman CNP6000-Cu (cilj je tišina)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1969 (1428) | js |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1898 (1339) | Grimlord |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2822 (1947) | profii |
⊘ | Kateri CPU coolerOddelek: Kaj kupiti | 3622 (3040) | boštjan |