Forum » Programska oprema » Outlook in podvojeni maili, contacts, calendar...
Outlook in podvojeni maili, contacts, calendar...
krneki ::
Pri sinhronizaciji Outlooka in PDA-ja se zgodi, da se vsebina kar podvoji (pri več uporabnikih). To se zgodi zelo redko, ampak ko se, rata popolna štala. Zanima me kako se tega lotite, če imate več tisoč podvojenih stvari? Obstaja kar nekaj plačljivih in freeware programov, ki se borijo proti temu, ampak katerega uporabljate vi, če ga že? Probal sem jih več in sem dobil različne rezultate od sesuvanja, predolgega iskanja do najdenja preveč duplikatov. Sicer bi najraje videl, da bi bila zadeva freeware, a če ne gre dugače pač ne gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3938 (2974) | neres |
» | Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9558 (5637) | Ashrack |
» | Kaj bi bila freeware alternativa MS Exhange-u?Oddelek: Programska oprema | 1519 (1110) | Invictus |
» | povezava 2 PC in skupna raba datotekOddelek: Omrežja in internet | 2762 (2282) | bibip |
» | program za branje in poslij. e-mailaOddelek: Omrežja in internet | 2519 (2362) | tha_man |