Forum » Igre » Black&White help!
Black&White help!
Sumak ::
ok jest mam en cudn problem...
nazacetku k sm spilu je blo vse ok... pol k sm prsu na land 2 mi je tko nekam dolgo zacel shranjevat...pa kksnkrat me mi je vse skupej freeznel..sam muska je delala...in to se rolala naprej, ne da bi se kksn segment ponaulu...pol k sm prsu na land 3 je blo s savanjem vse vredu spet sam je zaceu pa steka k hudic...skor na vsake 5 min je spil zaprznu in vse kar pomaga je reset! a zna kdo kej povedat?
konfigurancija:
TB 1000@100
256 rama cas2 133
geforce 2 mx (nenavit)
nazacetku k sm spilu je blo vse ok... pol k sm prsu na land 2 mi je tko nekam dolgo zacel shranjevat...pa kksnkrat me mi je vse skupej freeznel..sam muska je delala...in to se rolala naprej, ne da bi se kksn segment ponaulu...pol k sm prsu na land 3 je blo s savanjem vse vredu spet sam je zaceu pa steka k hudic...skor na vsake 5 min je spil zaprznu in vse kar pomaga je reset! a zna kdo kej povedat?
konfigurancija:
TB 1000@100
256 rama cas2 133
geforce 2 mx (nenavit)
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
ja sej to ni problem da bi mi tko stekal da bi se zatikal..cam zamrzne komp..lock up..
autosave ze izkljucen:)
autosave ze izkljucen:)
Dr.Miha ::
Piratska verzija (če maš orginial ne vem kuko je, dobim naslednji teden) je precej nagnjena k zmrzail... (men je do zej zmrznlo vse 3X, špil mam pa dva dni)
Za domovino z Nintendom naprej!
aha ja je piratska verzija..ja cist mozn k prvi level dela cist dobr pol pa k gres naprej pa vse sam se steka..bom su se jest po original...
pol nimas crackane...oziroma nimas crackanega runme.bat fileta? k jest morm po instalaciji prekopirat originalen runme.bat s crackanim....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela mis in tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1221) | Spajky |
» | 1 DesktopShortcut ki požene 2 programa ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1267 (1055) | Lith |
» | Problem z navitim celeronomOddelek: Navijanje | 816 (691) | ru7 |
» | Bi se fest poznalo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1761 (1090) | Marabela |
» | Pomoč za FLASHAT BIOS na ABIT ST6 platiOddelek: Pomoč in nasveti | 743 (690) | ChiefThunder |