Forum » Elektrotehnika in elektronika » fino spajkanje - drugic
fino spajkanje - drugic
jack ::
zivjo
zadnjic sem iskal nacine kako bi na motherboardu nazaj prispajkal ali kako drugace pritrdil en ful majhen del - verjeno gre za diodo. Par ljudi se je javilo, da bi upali probati, pa bi prosil da mi mailajo svoj info, da jih kontaktiram, da zadevo res sprobamo. Pizza sledi :)
hvala,
Jaka
jack@sytech.org
zadnjic sem iskal nacine kako bi na motherboardu nazaj prispajkal ali kako drugace pritrdil en ful majhen del - verjeno gre za diodo. Par ljudi se je javilo, da bi upali probati, pa bi prosil da mi mailajo svoj info, da jih kontaktiram, da zadevo res sprobamo. Pizza sledi :)
hvala,
Jaka
jack@sytech.org
Lio ::
mirna roka, mikro spajkalnik, pa boš prišparu na pici-aja en ušiv mikro spajkalnik stane manj kot pica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen spajkalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 56811 (5110) | matobeli |
» | LCD termometer (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7621 (6609) | julah |
» | Kater spajkalnik?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4199 (4199) | Pyr0Beast |
» | Razlika med pic in dspicOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2257 (1806) | tonic |
» | Srebrna konica za spajkalnik??!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2173 (1684) | madviper |