Forum » Sedem umetnosti » Priporočam gledališko predstavo
Priporočam gledališko predstavo
DoloresJane ::
Katero gledališko predstavo nam priporočate? Kdaj ste si jo ogledali in katero gledališče jo igra? Zakaj ste bili nad predstavo navdušeni?
Zdi se, da imamo že preveč tem o najboljših filmih, zato poskuša biti ta tema zmerna uravnotežitev.
Pišite.
Zdi se, da imamo že preveč tem o najboljših filmih, zato poskuša biti ta tema zmerna uravnotežitev.
Pišite.
Slowenc ::
Mišolovka, gledal sem jo lansko leto, v gledališču v Mengšu. Komedija, dobra za pogledat. Zakaj sem bil navdušen? Ker te igra drži v napetosti skozi celotno dogajanje in do konca ne veš kdo je morilec.
Skiny gate.
BigWhale ::
Jaz sem bil 31. 12. prvic v gledaliscu. Gledal sem pa Hrestaca, ki je sicer balet ampak je zlo fin za videt.
:)
Igral pa je v Mariboru.
:)
Igral pa je v Mariboru.
frikec() ::
Stevardese pristajajo. Odlična komedija. Se splača sedet v prvi vrsti. Verjemite, prikloni igralk v spalnih oblekah... :))
trpo ::
Preganjanje in umor Jean Paul Marata (upam da sem prav napisal). Izvaja Slovensko mladinkso gledališče, vendar mislim, da so za to sezono zaključili. Se splača počakati do naslednje sezone.
www.LOST-serija.net
_Mare_ ::
Če hočete v gledališče, pa se vam ne da gledat ene "dolgočasne" predstave v Drami, je Mladinsko gledališče sigurno najboljša izbira.
Nazadnje sem gledal No acting please in bil presenečen nad izvedbo (v pozitivnem smislu seveda) - stik z občinstvom. Drugače pa s skoraj nobeno predstavo ne morte falit, pri njih je vsaka nekaj posebnega
Nazadnje sem gledal No acting please in bil presenečen nad izvedbo (v pozitivnem smislu seveda) - stik z občinstvom. Drugače pa s skoraj nobeno predstavo ne morte falit, pri njih je vsaka nekaj posebnega
OwcA ::
Mladinsko - Ojdip
Drama - Krst pri Savici, Idiot, Čakajoč Godota
Mala Drama - Razmadežena, Izbolševalec sveta, Oblika stvari
SLG Celje (Oder pod odrom) - Koža
Drama - Krst pri Savici, Idiot, Čakajoč Godota
Mala Drama - Razmadežena, Izbolševalec sveta, Oblika stvari
SLG Celje (Oder pod odrom) - Koža
Otroška radovednost - gonilo napredka.
iso2000 ::
Oblika stvari na malem odru Drame. Zelo dobra zadeva - sploh konec je presenetljiv. Gledal jeseni 2003.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeaterOddelek: Sedem umetnosti | 1510 (1311) | biokill |
» | Gledališke igreOddelek: Sedem umetnosti | 1572 (1572) | Looney |
» | iPhoni spravili na kolena brezžično omrežjeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5621 (3563) | OldSkul |
» | Abonmaji za vse :)Oddelek: Sedem umetnosti | 2079 (1798) | DoloresJane |
» | Kakšna kultura? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6144 (5265) | Marjan |