» »

Pomoč WIN98SE in WIN2000 ADV.SERVER

Pomoč WIN98SE in WIN2000 ADV.SERVER

tomi77 ::

Inštalirana imam oba operacijska sistema v mojem računalniku (PIII 800mhz, 256 RAM, mb ASUS CUSL-C,...)
Ni mi jasno zakaj same probleme!!! Non-stop šteka in mi jih ruši;(Ima kdo podobne težave? Mi lahko kdo pomaga?
>:D

sasox ::

Kje ti šteka? V win98 ali win2k as?

Loki ::

Lohk da ti pagefile shara in potem najde en OS kaksno saro v njem, ki jo je drugi pustil za sabo.
Porihtej v obeh OS to.
I left my wallet in El Segundo

andrej ::

sharanje pagefila moras posebej nastavit, drugace pa to dela normalno...

lordgreg ::

seveda je !!!priporočljivo!!!, da imaš vsak sistem na svoji particiji!!!

c: w2k
d: w98

matic ::

kje stelas ta pagefile!?!?!?! to tudi mene zanima? Andrej zelim slisat tvoje mnenje: Ali je res bolje vsak sys/os na svoji particiji v primeru da imam win2k in me?

sasox ::

Control panel -> System -> Advanced -> Performance Options

Tam imaš nekaj od page fileta..........

Drgače je pa zelo priporočljivo imeti vsak OS na svoji particiji, ker drugače se rado kaj med sabo povozi (vem iz lastnih izkušenj :|)

mislim, da je sasox ze vse povedal.
Moje mnenje je se bolj rigozorno - nikoli ne daj dva OS-a na eno particijo. Cisto vsak spada na svojo. Ce hoces met res red, potem bos mel se eno particijo za programe, eno pa se za podatke. Ce mas tako zadeve urejene lahko OS particiji sformatiras brez problema, ker imas podatke na drugi particiji...

appz ::

jz mam pa 98 in w2k na C: sam s tem da so particije skrite in je glih tako ql---podatke pa na drugi ...in je odlicno8-)

saj crke niso tak pomembne - pomembno ja da mas vsak sistem na fizino drugi particiji. ce so skrite tudi ok.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
516075 (5188) bajsibajsi
»

boot.ini

131875 (1669) Red_Mamba
»

Kako optimalno particionirati HD WD Raptor...

182116 (1797) schurda
»

Win2000 in Win98 na enem compu

Oddelek: Operacijski sistemi
111204 (1044) bastadu
»

Win2000 & WinME = Dual Boot ? KAKO ?

Oddelek: Programska oprema
81099 (1012) andrej

Več podobnih tem