Forum » Pomoč in nasveti » instalacija zvocne!?!
instalacija zvocne!?!
slamc ::
Mam hercules fortissimo2 in abit nf7 (driver ver. 3.13)
problem je sledec:ko dam zvocno v PCi slot in pozenem racunalnik
pridem v win tam pa zacnejo win kar sami nalagat driverje in to prave sam ne vem kje jih najde saj nimam niti CD z driver v CDromu, vendar se mi driverji ne nalozijo ker prej zmrne. ko resetiram racunalnik mi noce priti v winse. ko odstranim kartico pa normalno vse zazene in me sprasuje po driverjih od zvocne- pokazem kje so in probam instalirat ampak se ne zgodi nic.dam se 1X kartico notr pa spet isto ne pridem v win. potem pa sem odinstaliram nforce2 driver in sem lahko nalozu driverje za zvocno. instaliram spet nforce2 driverje in spet ne pridem v win
V biosu imam onemogoceno zvocno tako da ne vem zakaj mi ne pusti instalirat
Kaka idea
problem je sledec:ko dam zvocno v PCi slot in pozenem racunalnik
pridem v win tam pa zacnejo win kar sami nalagat driverje in to prave sam ne vem kje jih najde saj nimam niti CD z driver v CDromu, vendar se mi driverji ne nalozijo ker prej zmrne. ko resetiram racunalnik mi noce priti v winse. ko odstranim kartico pa normalno vse zazene in me sprasuje po driverjih od zvocne- pokazem kje so in probam instalirat ampak se ne zgodi nic.dam se 1X kartico notr pa spet isto ne pridem v win. potem pa sem odinstaliram nforce2 driver in sem lahko nalozu driverje za zvocno. instaliram spet nforce2 driverje in spet ne pridem v win
V biosu imam onemogoceno zvocno tako da ne vem zakaj mi ne pusti instalirat
Kaka idea
alkoo ::
maš zvočno kartico na plati tud? če jo maš jo onemogoči v biosu.
obe pač ne morta bit skupi naenkrat.
obe pač ne morta bit skupi naenkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1497 (1151) | X-Jumper |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3588 (2383) | Riff |
» | Dve mrežni kartici v računalniku in konfliktOddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1097) | eraserr |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5925 (4613) | BlackHole |
» | Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1461) | kuglvinkl |