Forum » Pomoč in nasveti » Problem grafična kartica(pomilnik)
Problem grafična kartica(pomilnik)
ElectricMan ::
Zivjo
mam kartico GF4 Ti 4200, Detonatorje imam 42.01. Ta kartica ima pomilnika 64 Mb. to lepo piše na lastnosti kartice. Ko nekaj časa delam razne stvari mi pomilnik avtomatsko vrže na 32 Mb !?!. In se tudi opazi da gre stvar počasneje. Pol pa na novo inštaliram driverje in včasih da nazaj na privzeto 64 Mb včasih pa tudi ne. Kaj bi bilo to problem. Če je imel kdo ta problem, kr besedo na dan. Ali ima ta detonator kakšen BUG. Hm, ali je mogoče ta problem, da pri igrci (Directx) včasih nasilno prekinem recimo preklapljanje z ALT + TAB.
mam kartico GF4 Ti 4200, Detonatorje imam 42.01. Ta kartica ima pomilnika 64 Mb. to lepo piše na lastnosti kartice. Ko nekaj časa delam razne stvari mi pomilnik avtomatsko vrže na 32 Mb !?!. In se tudi opazi da gre stvar počasneje. Pol pa na novo inštaliram driverje in včasih da nazaj na privzeto 64 Mb včasih pa tudi ne. Kaj bi bilo to problem. Če je imel kdo ta problem, kr besedo na dan. Ali ima ta detonator kakšen BUG. Hm, ali je mogoče ta problem, da pri igrci (Directx) včasih nasilno prekinem recimo preklapljanje z ALT + TAB.
ERGY ::
Cudno. Imas pa stare detonatorje, kar je verjetno krivo, pa se cudna verzija so. Probej vsaj 4072xp WHQL, morda ti bo s temi delal. Imas pa na voljo forcewave 5330, ki so zadnji driverji(neuradni) in pa ves umesno.
LP ERGY
LP ERGY
ElectricMan ::
Ja pač mam stare driverje, ker mi je ta verzija najboljša. Drugi detonatorji mi slabše obnesejo, sploh ta zadnja verzija forcewave. Pri njem dobivam pri 3DMarku 1000 točk manj. Sedaj sem zamenju detonator 43.45 in je do sedaj v redu s pomilnikom. Upam, da ne bo več spreminjalo pomnilnika. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1707) | novi |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2235 (1177) | PassTrough |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1560 (1259) | SkyNet |
» | GF2 MX400 64Mb PROBLEMSOddelek: Zvok in slika | 1326 (1111) | danielka84 |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2381 (2025) | YiMMi |