» »

Obcutljivost GSM baterij.

Obcutljivost GSM baterij.

Hux ::

Pred par dnevi sem prvic polno baterijo novo in kaj se zgodi 2 uri po zacetku polnjena seveda stroma sfali.

Zaj me pa zanima kak so obcutljive baterije nato? Gledenato da je blo to prvo polnjenje sploh tej baterije in kolk vem si mogo pri prejsnih telefonih prvo ponjene izvajta vsej 14 ur al nekaj takega.
Tak sem naredo z nokijo in nevem 3 leta stara baterija se vedno dela odlicno.

Zaj pa mi po 2 urah polnjena vun fukne elektriko. Je kaka sansa da je poskodovana baterija zaj? Ko je ven vrglo sem prekino ponjene in se enkrat kompletno sprazno. Zaj se pa po cirka 2 urah napolni baterija ceprav bi po navbodilih 4 ure moglo trajat. Hm..

SkIDiver ::

Po moje ne. Kupil sem novo baterijo za 3310 in jo polnil 10 ur. Po 10 urah sem jo odklopil in začel uporabljat GSM z to baterijo. Neverjetno ampak po 10 urah polnjenja mi je na ekranu pisalo "baterija je polna". Ko sem polnilec odklopil in priklopil nazaj mi je na display javilo "Ne polni!". Swašta kaj zna GSM:D . Seveda sem odklopil, ker sem priklopil ponovno samo za probo, da vidm kaj bo naredlo. No GSM sem prvič in zadnjič do sedaj z to baterijo polnil v soboto in danes še vedno deluje. Pogovorov je pa je bilo v tem času kar lep kupček minut. Edino kar je se ne more odločit al bi kazal eno ali dve črtici pri bateriji:D . Skratka po moje ti baterija ne bo nič pešala zaradi tega. Kot je blo ugotovljeno v eni od tem na s-tju naj bi morali prvo polnjenje opravljati 14 do 16 ur zaradi tega, da se baterija v celoti zbudi. Splošno znano pa je, da se le ta popolnoma zbudi šele po nekajkratnem polnjenju. Najpametnejše v tvojem scenariju je blo, da si jo spraznil in ponovno dal povnt. Po moje bo delaovala normalno.

swar ::

Mislim da se 16 urno polnjenje prakticira samo se pri nimh baterijah,ki pocasi izganjajo ce niso celo ze...Lion ma spominski efekt izboljsan...

jRk0 ::

lionske baterije bojda res ne rabis polnit 16 ur al kolko. jaz mam v moji 7650 eno leto zdaj baterijo, pa je na zacetku nisem polnil 16 ur:)
pa ze tricetrt leta jo polnim ves dan (ker mam grps unlimited) pa dela isto kot na zacetku :)
You fuck up once, you loose two teeth.

msmiha ::

Lionske baterije nimajo spominskega efekta, tako da ni panike če ti je štroma sfalilo.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosnik - kako polniti baterijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
4115084 (1854) sh00ter92
»

Prvo polnjenje baterije

Oddelek: Mobilne tehnologije
217337 (6921) roli
»

Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?

Oddelek: Loža
264600 (3759) boych
»

GSM - vpliv izklapljanja na baterijo ???

Oddelek: Strojna oprema
341822 (1356) Caligula
»

mobi

Oddelek: Loža
231848 (1435) Cokolesnik

Več podobnih tem