Forum » Strojna oprema » en monitor,dva računalnika
en monitor,dva računalnika
boštjan ::
Eno hitro vprašanje,je možno na en monitor,natančno na LCD samsung 172T ,ki ma DVI in analogni priključek,priključit dva compa. Raje prej vprašam,kot pa da nekaj zafuram.
mikkaa ::
obstaja preklopnik s katerim lahko preklapljaš med dvema računaloma. Samo sem videl do sedaj samo z analognim vhodom/izhodom. cena je okrog 20T.
morphling1 ::
Belkin ima en tak fin preklopnik, da dva kompa kontroliraš z enim setom miška/tipkovnica/monitor. Moram en dan sprobat kako deluje, ker se sliši ok.
A sem našel, tako izgleda. Zelo mi je všeč predvsem hot-key keyboard swaping, jep res moram sprobat kako deluje, ker nekaj takega rabim tudi sam ne da imam zmešnjavo na mizi pa še monitor stalno pretikam med compoma.
A sem našel, tako izgleda. Zelo mi je všeč predvsem hot-key keyboard swaping, jep res moram sprobat kako deluje, ker nekaj takega rabim tudi sam ne da imam zmešnjavo na mizi pa še monitor stalno pretikam med compoma.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
samo kolko vidim,ne gre kombinirat z DVI in navadnim priključkom.bi moral vse prek navadnega furat.razen če se dobi taki set,samo da ma DVI priključke,ker imam na obeh grafičnih DVI.
morphling1 ::
DVi pretikal še nisem videl, lahko narediš tudi sledeče, pač en komp imej na DVi kablu, drug pa na VGA kablu, potem pa na monitorju pretikaš, kater signal hočeš gledat. Še vedno pa rabiš dve miški in tipkovnici.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
2 miški/tastaturi mam.samo če bi mel en comp prek DVI in enega prek VGA,pol tega belkinega heca ne rabim,ker nima DVI
Lith ::
to z DVi-jem je res težko, ampak poglej si pri Comtron-u, kaki preklopniki so možni dobit, kupiš še set VGA kablov za 2 compa in bi to lahko rešil za 5k SIT (jaz sem)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
gumby ::
imam sicer 191T ampak vseeno: tule pritisnes tipko "exit" in ti preklopi med dvi/analog... probaj
imam sicer 191T ampak vseeno: tule pritisnes tipko "exit" in ti preklopi med dvi/analog... probaj
t.g, najlepša hvala za pomoč,mi deluje ko šus,zdaj lahko benčam in hkrati opravljam delo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nvidia gtx 750 (ti) 2 monitorja,na drugem ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (2106) | Senitel |
» | vga ali dvi-razlikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3679 (3189) | 6151 |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4562 (4411) | Saladin |
» | LCD - analogni ali digitalni priključekOddelek: Strojna oprema | 1688 (1366) | opeter |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2947 (2763) | uporcek |