Forum » Informacijska varnost » Anti-virus programi
Anti-virus programi
Dajarra ::
Na novo sem formatiral računalnik pa me zanima, če je Comodo ok?
Uporabljam ga že 2,3 leta pa se mi je zdel brez problema..
Uporabljam ga že 2,3 leta pa se mi je zdel brez problema..
MrStein ::
http://www.avast.com/linux-home-edition
Hmm, link ne dela vec. A so ukinili Linux verzijo? Nikjer na strani ne najdem.
Google mi najde tale link, ki kot receno vec ne dela. (pokaze download za Windows verzijo)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Tule so linki: http://forum.avast.com/index.php?topic=...
Je že prastara verzija, samo definicije so up-to-date.
Je že prastara verzija, samo definicije so up-to-date.
Motiti se je človeško.
nyler ::
tako. Veliko vas govori o najboljšem AV programu... Osebno je najbolši AV program sam uporabnik.
Sam imam računalnik pržgan 24/7/363 in niti enkrat še nisem dobil trojanca, worma, ali kaj drugega od zlonamerne kode. Vlečem vse razne stvari na računalnik(torrenti, programčki z open licenco itd...) ... vendar nikol ne tam kjer je pouno bannerjeu okoli (zadeli ste iPad etc.)
imel sem mnogo AV programov:
- Avira (slaba odzivnost, okoren in zatežen, lep design, virusna zbirka zadovoljiva, updati enako)
- Avast (updati so pravočasni, vendar je kar malce okoren in zatežen)
- BitDefender 2013 ( plačaš 60€.. za vsak prikljopljen device se odpre okno in sitnari, skenira (kar ni slabo ampak bolje bi bilo če bi to bilo v ozdaju (silent mode ne pomaga)), pozitivno me je presenetil z natančno GPS lokacijo, fileshredderjem in safe boxom... kar pa malo kdo uporablja (za domačo rabo ga odsvetujem(razen na prenosnikih, ki jih imate v javnih omrežjih)), posodablja se zadovoljivo, zbirka je posodobljena vsaki dan, vendar je malo preveč agresiven v smislu da nekatere datoteke sam odstrani brez kakšnega opozorila (cracki etc.. seveda če je vse licenčno tega problema ni.!)kar bi tudi moralo bit, vendar časi so težki..
- F-Secure (enostaven vendar nekako se mi dozdeva da ni dovolj kvalitetno posodobljen za uporabnika, pa tudi preklapljanje nivojev zaščite bi lahko bilo malo bol simple ali auto.)
- Norton... (nikol ga nisem preveč občudoval saj je zatežen, počasen, neodziven, drugače pa pohvalna virusna zbirka, najde veliko stvari, ki jih mnogi ne)
- Micorsoft Securitey Essentials (mogoče ni tako dober pri odkrivanju virusov, kot BitDefender, a je vsaj tiho in sam opravlja skeniranja, update, skratka prijazen do uporabnika... če pa že kaj javi da je treba klikniti pa se to stori enostavno. Tudi sam ne pobriše "okuženih datotek"(cracki etc..))
nasplošno so vsi AV programi zadovoljivi odvisno od strojne opreme in možganov uporabnika, ter namena računalnika (6 letnemu otroku bi osebno naložil ne samo enega AV...). sam imam MSE in imam popolen mir, na prenosniku pa BitDefenderja (nikoli ne veš kaj se pretaka po WIFI-jih in mrežah na katere se priklopiš).
Sam imam računalnik pržgan 24/7/363 in niti enkrat še nisem dobil trojanca, worma, ali kaj drugega od zlonamerne kode. Vlečem vse razne stvari na računalnik(torrenti, programčki z open licenco itd...) ... vendar nikol ne tam kjer je pouno bannerjeu okoli (zadeli ste iPad etc.)
imel sem mnogo AV programov:
- Avira (slaba odzivnost, okoren in zatežen, lep design, virusna zbirka zadovoljiva, updati enako)
- BitDefender 2013 ( plačaš 60€.. za vsak prikljopljen device se odpre okno in sitnari, skenira (kar ni slabo ampak bolje bi bilo če bi to bilo v ozdaju (silent mode ne pomaga)), pozitivno me je presenetil z natančno GPS lokacijo, fileshredderjem in safe boxom... kar pa malo kdo uporablja (za domačo rabo ga odsvetujem(razen na prenosnikih, ki jih imate v javnih omrežjih)), posodablja se zadovoljivo, zbirka je posodobljena vsaki dan, vendar je malo preveč agresiven v smislu da nekatere datoteke sam odstrani brez kakšnega opozorila (cracki etc.. seveda če je vse licenčno tega problema ni.!)kar bi tudi moralo bit, vendar časi so težki..
- F-Secure (enostaven vendar nekako se mi dozdeva da ni dovolj kvalitetno posodobljen za uporabnika, pa tudi preklapljanje nivojev zaščite bi lahko bilo malo bol simple ali auto.)
- Norton... (nikol ga nisem preveč občudoval saj je zatežen, počasen, neodziven, drugače pa pohvalna virusna zbirka, najde veliko stvari, ki jih mnogi ne)
- Micorsoft Securitey Essentials (mogoče ni tako dober pri odkrivanju virusov, kot BitDefender, a je vsaj tiho in sam opravlja skeniranja, update, skratka prijazen do uporabnika... če pa že kaj javi da je treba klikniti pa se to stori enostavno. Tudi sam ne pobriše "okuženih datotek"(cracki etc..))
nasplošno so vsi AV programi zadovoljivi odvisno od strojne opreme in možganov uporabnika, ter namena računalnika (6 letnemu otroku bi osebno naložil ne samo enega AV...). sam imam MSE in imam popolen mir, na prenosniku pa BitDefenderja (nikoli ne veš kaj se pretaka po WIFI-jih in mrežah na katere se priklopiš).
RejZoR ::
Eh? Če te motijo zvoki jih izklopiš. Če te motijo popupi jih izklopiš. Privzeto pa je to vklopljeno, ker pač večina uporabnikov to zaenkrat še preferira. Glede na to da ima avast! preko 180 miljonov uporabnikov jih mora bit kar veliko, ki jim je to pač všeč. Men recimo ni in sem izklopil. In tko ne veš zanj dokler ne zazna česa, ko pač pokaže popup, da je zbasal neko škodljivo zalego v karanteno.
Eh? Če te motijo zvoki jih izklopiš. Če te motijo popupi jih izklopiš. Privzeto pa je to vklopljeno, ker pač večina uporabnikov to zaenkrat še preferira. Glede na to da ima avast! preko 180 miljonov uporabnikov jih mora bit kar veliko, ki jim je to pač všeč. Men recimo ni in sem izklopil. In tko ne veš zanj dokler ne zazna česa, ko pač pokaže popup, da je zbasal neko škodljivo zalego v karanteno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Bananovec ::
Uporablja kdo poleg vse zaščite zraven še EMET?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Stark ::
Sem preletel nekaj postov, pa sem precej v dilemi. :) Dolgo časa sem bil na Macu in o antivirusu sploh nisem razmišljal.... Sedaj, ko sem ponovno na Winsih me zanima kaj od naštetega je najbolje za prenosnik: Windows Security Essentials, Bitdefender, Kaspersky, kaj četrtega? Važno mi je, da zadeva ni preveč požrešna, najedajoča z raznimi pop-up-i, predvsem pa enostavna za uporabo in zanesljiva. :)
ivx8 ::
Sem preletel nekaj postov, pa sem precej v dilemi. :) Dolgo časa sem bil na Macu in o antivirusu sploh nisem razmišljal.... Sedaj, ko sem ponovno na Winsih me zanima kaj od naštetega je najbolje za prenosnik: Windows Security Essentials, Bitdefender, Kaspersky, kaj četrtega? Važno mi je, da zadeva ni preveč požrešna, najedajoča z raznimi pop-up-i, predvsem pa enostavna za uporabo in zanesljiva. :)
Avast free
Sem razmišljal ravno o temu. :) Hvala. ;)
Če je AV res kul, potem sem pripravljen tudi plačati, čeprav mi je glede na trenutno stanje že 50€ na leto kar veliko.
Torej bom verjetno izbral zastonjskega (ne mislim, da ga downloadam s torrenta). :)
Za rizične stvari imam še vedno Maca. :)
Če je AV res kul, potem sem pripravljen tudi plačati, čeprav mi je glede na trenutno stanje že 50€ na leto kar veliko.
Torej bom verjetno izbral zastonjskega (ne mislim, da ga downloadam s torrenta). :)
Za rizične stvari imam še vedno Maca. :)
Heh, folk leta 2013 še kar misli da je Mac nekako imun. Magic pixies much?
Imel (imam) sem ga več kot 4 leta.:) Nisem imel nobenih problemov. Vsaj kakšnih večjih ne. Ne bom trdil, da nisem dobil nobenega sranja. Nisem pa niti enkrat formatiral diska, naredil sem 2 upgrade-a sistema. Na prste 2 rok bi lahko preštel, ko sem ga moral dejansko fizično ugasniti.
Število popupov, ki se prikazujejo je zanemarljivo. Pa še to je ponavadi vedno eni in isti, za en program. Nobenega sranja v stilu popuov "your computer has virus". V primerjavi z Winsi zelo malo updatov. Praktično nič. Takih, ko moraš resetirat mašino. Morda 1 na 3 mesce, prej na 6.
Tudi Mac je s popularnostjo nabiral več sranja. Samo se mi ni nikoli zgodilo, da bi kak moj komp preživel brez formatiranja OS. To, da ni stalnih update-ov in enega teženja je čisto nekaj drugega. Računalnik je bil prižgan večino zadnjih let/mesecev praktično 24/h.
Če bo novi preživel 4 leta, brez formatiranja, in kakšnih večjih težav, potem bom lahko rekel, da sem zelo zadovoljen z nakupom. :)
Je pa res, "slava" ima svoj davek. :P
Število popupov, ki se prikazujejo je zanemarljivo. Pa še to je ponavadi vedno eni in isti, za en program. Nobenega sranja v stilu popuov "your computer has virus". V primerjavi z Winsi zelo malo updatov. Praktično nič. Takih, ko moraš resetirat mašino. Morda 1 na 3 mesce, prej na 6.
Tudi Mac je s popularnostjo nabiral več sranja. Samo se mi ni nikoli zgodilo, da bi kak moj komp preživel brez formatiranja OS. To, da ni stalnih update-ov in enega teženja je čisto nekaj drugega. Računalnik je bil prižgan večino zadnjih let/mesecev praktično 24/h.
Če bo novi preživel 4 leta, brez formatiranja, in kakšnih večjih težav, potem bom lahko rekel, da sem zelo zadovoljen z nakupom. :)
Je pa res, "slava" ima svoj davek. :P
Hayabusa ::
Avast free
Avg 2013, Avira (oba free) tudi nista slaba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Hvala. Sem videl, da se Avira tudi kar pogosto omenja.:) Bom še malo premislil.
Uporabljal sem (pred leti) že vse živo.
Dolgo časa Nortona, pa sem ga potem nehal zaradi slabe izkušnje/izkušenj. Če se ne motim, sem ga imel na sumu, da mi je sesul Windowse.
Kaspersky mi je bil ok. Edino preveč zahteven.
BitDefender sem tudi nehal, ker je nekaj zabluzil.
Nod32, se ne spomnim več.
Windows Security Essentials pa mislim, da sem imel.
Zadnjih par let nisem pa nič spremljal. :)
Uporabljal sem (pred leti) že vse živo.
Dolgo časa Nortona, pa sem ga potem nehal zaradi slabe izkušnje/izkušenj. Če se ne motim, sem ga imel na sumu, da mi je sesul Windowse.
Kaspersky mi je bil ok. Edino preveč zahteven.
BitDefender sem tudi nehal, ker je nekaj zabluzil.
Nod32, se ne spomnim več.
Windows Security Essentials pa mislim, da sem imel.
Zadnjih par let nisem pa nič spremljal. :)
gslo ::
Microsoft Security Essentials (MSE) je CRAP. Sem ga nalagal vsem kakšno leto ali dve, ker ne teži preveč in je zastonj. Ampak zazna tudi ne ničesar. Če user čekira 5 portalov in je to ves njegov splet, je tut brez MSE okej. Ampak že pri iskanju nelegalnega prenosa ene fuzbal tekme bo tak user fasal virus. noscript bo itak vse blokiral, in najlažje bo dat "temporarily allow all on this site" in voila.
pomoje se danes najbolj splača reskirat eno pocen varijanto letne naročnine na kaspersky ali f-secure (sploh windows/android userji). če hočeš bit res real-time protected proti celotni paleti pizdarij, ki te čakajo na netu.
pomoje se danes najbolj splača reskirat eno pocen varijanto letne naročnine na kaspersky ali f-secure (sploh windows/android userji). če hočeš bit res real-time protected proti celotni paleti pizdarij, ki te čakajo na netu.
Hayabusa ::
Namesti VM VirtualBox, izklopiš shared clipbord/drag & drop/shared folders in nanj namesti ubuntu ter surfaš na njem.
gslo ::
tudi to je opcija. vendar host mašino pustit povsem nezaščiteno kljub laufanju virtualk ni najbolj pametna ideja.
fosil ::
In kako naj bi se okužil če ne hodiš na net?
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
opeter ::
USB ključek, spominske kartice in podobne fore?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
fosil ::
Če si že tak paranoik da surfaš v virtualcu, potem si verjetno tudi autorun izklopu
Tako je!
bdoxx ::
Ampak že pri iskanju nelegalnega prenosa ene fuzbal tekme bo tak user fasal virusin prav je tako
Sem mislil, da sem se že odločil, pa potem par ljudi nekaj drugega napišejo in sem spet na začetku. BitDefender (Pro?) ful hvalijo po netu.
Me zanima kaj vse sem fasal v 4 letih na Macu, brez kakršnegakoli antivirusa in podobnega.:) Prav nič ne pogrešam časov zaganjanja scanov, updejtanja virus liste, itd.
Me zanima kaj vse sem fasal v 4 letih na Macu, brez kakršnegakoli antivirusa in podobnega.:) Prav nič ne pogrešam časov zaganjanja scanov, updejtanja virus liste, itd.
Vajenc ::
Prav nič ne pogrešam časov zaganjanja scanov, updejtanja virus liste, itd.
Brez skrbi, oboje daš lahko na auto ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Lol, jezst itaq ne zastopim folka, ki še dela scane diska in sami updejtajo. Sej smo menda leta 2013 in ne leta 1992... Antivirusi so čedalje bolj avtonomni in vglavnem zahtevajo minimalno interakcije.
Ne vem kako je s hitrostjo scanov danes, ker sem več kot 4 leta "out of the game", ampak pred leti nisem bil ravno vesel, če je Kaspersky začel scan, ko sem ravno kaj delal. :) Glede updato-ov sem pa res naredil lapsus. :) Haha. Se pozna odsotnost. ;)
Ne vem zakaj bi delal scan če pa ima AV real-time modul. Konstantno čekiranje čeprav je vse že itaq prečekirano. Neumnost. Full scane se dela samo če kaj sumiš ne pa tedensko al pa mesečno kot imajo eni avtomatično vključeno.
Mah nč, naložu si bom Avasta (sem preklikal kar nekaj strani in ga kar hvalijo/je na vrhu). Sem ga tut fotru naložu dolgo časa nazaj, pa zgleda, da računalnik še živi... :)
Če bi imel kaj denarcev viška bi morda nabavil BitDefender Pro ali Kaspersky. :)
Hvala vsem za nasvete.
Če bi imel kaj denarcev viška bi morda nabavil BitDefender Pro ali Kaspersky. :)
Hvala vsem za nasvete.
gregor ::
Jaz imam avasta, pa me kar najedajo razna sporočilo o posodobitvah ipd, pa o programih ki niso posodobljeni...tega mi do sedaj še ni uspelo izlopit
torej ali se da v avastu vsa sproročila, obvestila izklopit...kako?
sprašujem tudi zato, ker bi ga rad naložil na prenosnik mlajše osebe, ki nima pojma o anti virusih ipd...
Hvala
LP
torej ali se da v avastu vsa sproročila, obvestila izklopit...kako?
sprašujem tudi zato, ker bi ga rad naložil na prenosnik mlajše osebe, ki nima pojma o anti virusih ipd...
Hvala
LP
opeter ::
@gregor: poglej spodnja dva posnetka:
Tu pa imaš še nasvet od našega RejZorja, ki je pravi Avast fanatik (glej drugi post):
http://forum.avast.com/index.php?topic=...
Tu pa imaš še nasvet od našega RejZorja, ki je pravi Avast fanatik (glej drugi post):
http://forum.avast.com/index.php?topic=...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
axee ::
Mene je tudi to vedno motilo, če prižgeš gaming mode (desni klik na tray ikono) bi moral prenehati kazati vsa sporočila, razen o infekcijah.
So tud v nastavitvah za vsak popup možnosti, če se ne motim daš čas prikazovanja (v sekundah) na 0, mislim da to deluje.
So tud v nastavitvah za vsak popup možnosti, če se ne motim daš čas prikazovanja (v sekundah) na 0, mislim da to deluje.
Ne. Če boš dal čas na 0 bo popup ostal na ekranu ves čas namesto da bi po privzetem času sam izginil...
Sam ne uporabljam real time antivirusnega, vsake toliko pa pregledam PC z vsemi boljšimi av rešitvami. V 3 letih mi ni še nič našel noben program, nobene okužbe ali problemov, tako da lepo prosim ne mi rečt da samo ne vem da imam nesnago (če tako misliš mi dokaži in mi predlagaj test). Rad pa imam nek antivirusni izklopljen zadaj, da lahko on demand preskeniram kakšen ključek, ki je IMHO edina šibka točka.
Torej kateri free antivirus bi priporočili za samo on demand skeniranje? Sistemska obremenitev ni pomembna med scan-om, samo da potem da mir in ne kuri nikakršnih resourcev?
Kako se bitdefender free kaj obnese? Glede na to da je po vseh testih plačljiva verzija vedno oh in sploh, je tale mini free varjanta OK? Me je nahitro test navdušil da bi ga nalagal še ostalim neznalcem, ker je res tako zelo simpel..
Torej kateri free antivirus bi priporočili za samo on demand skeniranje? Sistemska obremenitev ni pomembna med scan-om, samo da potem da mir in ne kuri nikakršnih resourcev?
Kako se bitdefender free kaj obnese? Glede na to da je po vseh testih plačljiva verzija vedno oh in sploh, je tale mini free varjanta OK? Me je nahitro test navdušil da bi ga nalagal še ostalim neznalcem, ker je res tako zelo simpel..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Imam že veliko let kot dodatek. Ampak je dovolj za on demand skeniranje (pokrije vse vrste nesnag)?? Sem mislil da je samo anti spyware.
Zgodovina sprememb…
TheJack ::
Men Malwarebytes še nikoli ni našel nič. Ne vem, ali zaradi tega, ker ima slabo detekcijo, ali zato, ker malwarea na mojem kompu ni. ;)
Bonis nocet, qui malis parcit.
Enako tudi meni. No, pravzaprav pri meni ni nič našel še noben AV program (izjema Adobov skrekan dll, preden sem nabavil LR). Malwarebytes bom imel vedno za rezervo, rabim pa en program ki bo neaktiven dokler ne zaženem scan-a. Zaenkrat bitdefender free kaže še najbolje..
Zgodovina sprememb…
Sam ne uporabljam real time antivirusnega, vsake toliko pa pregledam PC z vsemi boljšimi av rešitvami. V 3 letih mi ni še nič našel noben program, nobene okužbe ali problemov, tako da lepo prosim ne mi rečt da samo ne vem da imam nesnago (če tako misliš mi dokaži in mi predlagaj test).
Si probal kaki AV boot-an s CD-ja? Pa rootkit-e?
Motiti se je človeško.
V zbirki programov, ki jih zaženem vsakih nekaj mesecev, so: Malwarebytes, Avast (ki je edini inštaliran AV na PC-ju brez prižganih siheldov), Kaspersky TDSSKiller, Clamwin, Sophos, pa kakšen online scanner (Kaspersky, Eset itd).
AV boot-an iz CD-ja bi bil pa že pretiravanje :P
Torej imaš predlog za dober antivirus, ki bo ugasnjen in ga bom zaganjal le roćno ko pride kakšen nepreverjen medij v USB vhod?
Edit: pozabil sem Comodo Cleaning Essentials, al nekaj takega.
Drugače pa: tudi ČE na računalniku tiči kakšen ultra skrit malware, ga običajni antivirus nikoli nebi real time zaznal (če ga v skeniranju ne), tako da je tudi to dober argument, da z pametno uporabo AV ni potreben.
Torej imaš predlog za dober antivirus, ki bo ugasnjen in ga bom zaganjal le roćno ko pride kakšen nepreverjen medij v USB vhod?
Edit: pozabil sem Comodo Cleaning Essentials, al nekaj takega.
Drugače pa: tudi ČE na računalniku tiči kakšen ultra skrit malware, ga običajni antivirus nikoli nebi real time zaznal (če ga v skeniranju ne), tako da je tudi to dober argument, da z pametno uporabo AV ni potreben.
Zgodovina sprememb…
...
Ne, CD je edini smiselni test potem, ko že obstaja možnost okužbe.
In real-time scan lahko odkrije malware PREDEN se aktivira. POTEM pa... beri prejšnji stavek.
Motiti se je človeško.
Seljak ::
Uff argument dneva. Zaganjam samo preverjene rešitve iz preverjenih spletnih strani. A mi nisi ravni ti včeraj v neki temi zagovarjal, da ni čisto nič narobe z linkanjem exe datotek po forumu?? Lepo te prosim.
Ne pravim da noben ne potrebuje, ampak z pametno uporabo se še niem okužil že dolgo.
Sej počasi razumem kako vas večina gleda, raje uporabljate ekstra hud antivirus in se počutite varne, pa klikate vsepovsod, kot da bi uporabili nekaj zdrave pameti.. Enak pojav je pri OSX uporabnikih, tako se razvadijo občutka varnosti da klikajo vsepovsod.
Ne pravim da noben ne potrebuje, ampak z pametno uporabo se še niem okužil že dolgo.
Sej počasi razumem kako vas večina gleda, raje uporabljate ekstra hud antivirus in se počutite varne, pa klikate vsepovsod, kot da bi uporabili nekaj zdrave pameti.. Enak pojav je pri OSX uporabnikih, tako se razvadijo občutka varnosti da klikajo vsepovsod.
x4en0n ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kateri antivirusni program bi mi priporočali. Do sedaj sem uporabljal AVAST, ampak nisem najbolj zadovoljen. Nekaj dni nazaj je kar "ugasnil", vsi ščiti so neaktivni, registracija še velja ampak jih vseeno ne morem vklopit. Prav tako ne gre pregledat sistema in nič. Zato, preden formatiram računalnik, bi si rad posikal nek dober program za zaščito računalnika.
Računalnik se uporablja predvsem za igranje igerc, gledanje filmov, photoshop in ostala grafična orodja, domača uporaba, ...
Rad bi da antivirus ne upočasni sistema, saj je primarna naloga računalnika še vedno igranje igerc.
Hvala.
Lep pozdrav
Zanima me, kateri antivirusni program bi mi priporočali. Do sedaj sem uporabljal AVAST, ampak nisem najbolj zadovoljen. Nekaj dni nazaj je kar "ugasnil", vsi ščiti so neaktivni, registracija še velja ampak jih vseeno ne morem vklopit. Prav tako ne gre pregledat sistema in nič. Zato, preden formatiram računalnik, bi si rad posikal nek dober program za zaščito računalnika.
Računalnik se uporablja predvsem za igranje igerc, gledanje filmov, photoshop in ostala grafična orodja, domača uporaba, ...
Rad bi da antivirus ne upočasni sistema, saj je primarna naloga računalnika še vedno igranje igerc.
Hvala.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34908 (17342) | hdx |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16295 (14680) | opeter |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62314 (48114) | d4vid |
» | Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 27192 (22804) | alexz |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9487 (8434) | bluefish |