» »

Anti-virus programi

Anti-virus programi

««
30 / 50
»»

k4vz0024 ::

Bolje kot nič.

Vpr. je kdo producira viruse. Zlobni posamezniki? Korporacije?

RejZoR ::

Plačanci mostly. Za določen znesek dobiš karkoli si zaželiš od zlonamerne kode. In kjer je povpraševanje, tam je ponudba. Ne rabiš mega korporacij, dost so že poamezniki, ki jim je kraja podatkov v interesu...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Kdo pa je naročnik virusov?

Je važno? Lahko je kdorkoli. Vlada, korporacije, združbe, poamezniki, you name it...

knesz ::

k4vz0024 je izjavil:

Kdo pa je naročnik virusov?

Eset, Panda, Norton, Bitdefender...

Hahahaha, še en mit, ki ga vlačijo povsod do onemoglosti. Ob 200.000 unikatnih samplih dnevno imajo AV firme res še cajt pisat svinjarijo ja...

Tako kot je diagozo povišan holesterol naročila farmacevtska industrija :)

Poglej tole:
https://blog.avast.com/2012/12/03/new-t...

In pomisli če se imajo čas zajebavat s pisanjem golazni, ko pa imajo toliko drugega dela...

Vprašanje je bilo, kdo je naročnik in ne, kdo je pisec :)

Sej sem odgovoril gor. To je tko kot bi spraševal kdo je naročnik orožja na črnem trgu. Policija verjetno ne ane?

RejZoR je izjavil:

Sej sem odgovoril gor. To je tko kot bi spraševal kdo je naročnik orožja na črnem trgu. Policija verjetno ne ane?

Policija ne služi s prodajanjem svojih storitev, AV kompanije pa na veliko :) Tvoja primerjava je čisto mimo.

Da ne služi s svojimi storitvami? Spomni se te izjave, ko ti bo policaj pisal položnico za prekoračitev hitrosti...

Vse ostalo sem ti napisal zgoraj kdo točno so naročniki...

Torej samo ugibamo, kdo je naročnik? Ni nobene raziskave izvora zla?

RejZoR je izjavil:

Da ne služi s svojimi storitvami? Spomni se te izjave, ko ti bo policaj pisal položnico za prekoračitev hitrosti...

Vse ostalo sem ti napisal zgoraj kdo točno so naročniki...

Policaj od tega nima nič. Plačo ima vedno isto majhno, če napiše en, al pa 10 listkov

Hayabusa ::

Policaj od tega nima nič. Plačo ima vedno isto majhno, če napiše en, al pa 10 listkov

Ima normo.In če je ne izpolni ni dobro zanj.

To je posredno priznala par let nazaj Kresalka, ko so začeli v na področju PU Celje izvajati ne-normo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

VoidRay ::

Seveda je treba met AV ;)

k4vz0024 je izjavil:

Torej samo ugibamo, kdo je naročnik? Ni nobene raziskave izvora zla?

Ni mi jasno kaj hočeš da ti povemo? Naročnik je nekdo, ki mu ta škodljiva koda koristi. Kdo pa je lahko to pa prepuščam tvoji domišliji.

StoneFox ::

Bitdefender najboljši antivirusni program v letu 2012, takoj za njim pa Kaspersky http://www.av-comparatives.org/images/d... Najmanj obremenijo sistem Nod, Avast in pa Webroot, ki pa ni tako poznan. In pa če pogledamo kje je Microsoft....ahh boljše da ne pogledamo, zelo zelo slabo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: StoneFox ()

mat xxl ::

2012 je ZA nami , glejmo raje 2013 !!! Tu pa ponovno kraljuje NIS.

Barbarian ::

norton, bitdefender, kaspersky. Preverjene rešitve, ki kraljujejo dlje kot je povprečna starost slo-tech uporabnika.

microsoftov antivirus je zastonj. Se ne sekirajmo če je zanič. ampak da ljudje dejansko še vedno kupijo nod antivirus in plačajo 30 eur za to reč?!? Resno me zanima na čem so ti ljudje. I want some of that shit :D

Gregor P ::

Težko je povprečnim ljudem vedeti, kaj je dobro, tako da je za njih verjetno dokaj težka izbira in malokdo jim lahko zares pomaga:8), razen če dnevno berejo slo-tech:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Barbarian ::

pomagajo jim trgovci, ki nod prodajajo glede na njegov stari sloves.

Dokler pa bo BitDefender tako požrešen ga ne inštaliram na računalnik pa čeprav pobere vse prve nagrade.

Rejzor mogoče veš, če se da že prenesti avast 8 beta?

Ne še. Sicer imamo closed beta, ki jo je nek bebec leakal, ampak je ne priporočam, ker je dejansko pre-beta.
Nekako predvidevam, da bo danes zvečer prišla ven public beta čeprav ni nič uradnega. avast!-ovci imajo navado releasat beta test programe čez vikende...

Kakor se spomnim je imel avast v6 v free verziji sandbox, v v7 free ga sodeč po primerjalni tabeli več ni ?
http://www.avast.com/free-antivirus-dow...

Free verzija ga nikoli ni imela. Auto Sandbox je druga stvar, to pa je prisotno v vseh verzijah...

kamuee ::

Zanima me kater je zaenkret solidn antivirusni, ker do sedaj imam eset smart security 5 gor, pa me zanima če se mi splača dat gor FREE verzijo od BitDefenderja ali kak polni program avasta?? Ima kdo kaj več izkušenj?? Sprobavam eset 6 pa je cela štala pri aktivaciji, tko da če mi lahko kdo kaj boljšga svetuje pa prosm ne neke xy antivirusne predlagat.
AutoCAD MAP 3D DWG Designer (Mechanical, Electrical)

Goody ::

BitDefender Free je kul, install and forget varianta. Ga imam na zelo starih (dveh) notebookih pa ne obremenjuje sistema praktično nič. Ga ne opaziš. Po testih pa menda tudi dost odkrije. Da bi mi kaj nevirusnega zaznal in zbrisal pa še tudi ni.

Čakamo na novi avast 8 beta.....

OK pol mi bo Bit Defender FREE taman za prenosnike, zdej edino ne vem kaj nej na stacionarko dam ii7-3770k, 16gb rama, asus 7970dcu2,...??
Kakšna ideja kdo?? bir defender, eset, avast??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kamuee ()

Kingsoft

Sm navedu izbor, eset, avast, bitdefender, kaspersky mogoče.

Zgodovina sprememb…

Goody ::

Zakaj ti pa za stacionarca ne bi bil isto BitDefender free dober?

ja no lahko tut u končni fazi, zdej edin ne vem kolk je boljši od eseta, kolk sm gledau je kr dost boljši bitdefender.

sam ne vem kak je s temi free verzijami.

??

Zgodovina sprememb…

ima kdo izkušnje z free verzijami AV programov kot so avast, kaspersky, bitdefender ???

Kakšne pa? Btw, Kaspersky nima free verzije...

alexz ::

baje da Bitdefender Free kar avtomatsko briše datoteke

http://www.ghacks.net/2012/12/29/bitdef...

Avira, avast in AVG preverjeno (napisani brez vrstnega reda) ne brišejo sami, tako kot recimo panda cloud, kjer mi je testni fajl pri manual skenu šel v dev/null :|.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

alexz je izjavil:

baje da Bitdefender Free kar avtomatsko briše datoteke

http://www.ghacks.net/2012/12/29/bitdef...

Ne "baje" ampak jih. In čez to so bile ogromne kritike in dvomim, da se bo zelo kmalu kaj spremenilo.

IceBoX ::

Ravnokar sem naložil nov Comodo Fireawall Free 6.0 in sem videl da ima tudi nekakšen virus scanner. Če je pa izrecno pisalo Comodo Firewall, zakaj je dodan še AV? Pa tudi ko preneseš program se ti zraven namestijo še 3 programi, ki jih enostavno nočem. :|
Huh...

Ni bilo ob namestitvi nič za izbrati ?

Ne, saj to me najbolj moti.
Huh...

axee ::

Sem imel podobne izkušnje, uporabnik inštaliral Comodo in Avast-a, pa mu je samo brisalo "sumljive" datoteke, nakar ugotovim, da ima Firewall tudi AV komponento. Raje, kot da sem iskal chest ali da bi stvar celo izklopil, je padel unistall.

Pa še piše Last update: Never updated, čeprav je up to date. Ahh...
Huh...

Restartaj sistem pa bo kazalo datum...

Sem že restartal pa isto.

Kolikor sem razbral, je pri Comodo firewall samo "Rating scan", ne vem pa kaj točno naj bi naredil. Zakaj je vključen scan, če pa naj bi bil samo firewall?
Huh...

Imajo nek Av cloud, kamor pošilja datoteke.

SLO_Matej ::

««
30 / 50
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11334910 (17344) hdx
»

Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6516297 (14682) opeter
»

Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11362314 (48114) d4vid
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12827194 (22806) alexz
»

Kateri antivirusni program naj izberem

Oddelek: Programska oprema
499488 (8435) bluefish

Več podobnih tem