» »

Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?

Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?

jurcy ::

Zanima me kako se vam zdijo za to ceno(ne bi se branil če bi bilo kaj dobrega bolj poceni>:D -predlogi so zaželjeni) tele komponente:

TT V1000A XASER III črn + plexi 34.542SIT (Hudo me zanima če ima kdo Enermax CS-800TA, kako je kaj s hlajenjem pri le tem??Kaj pa kakšen Chieftec-recimo serija BX IN CX)
Napajalnik ANTEC True Power 480W CE Z Aktivno PCF, 2 ventilatorja 29.140SIT(obstaja kej bolšga po tej ceni?...tle res nimam pojma kaj vzet)

Vsi predlogi so dobrodošli

LP:D

jest10 ::

Kako se mi zdi?
Čisto preseravanje in zapravljanje denarja.
Pa brez zamire

PALOMINO ::

Hm...še vedno bo samo računalnik pa če bo ohišje za 6.000,00 sit ali pa 60.000,00 sit. Pamet v roke poba in nikar za vraga ne dajaj toliko denarja za ohišje in napajalnik! Med nama rečeno: Se ti bodo še smejali, če boš komu povedal koliko si dal za kup plastike...

jurcy ::

PALOMINO zelo nepremišljena izjava za moje pojme, kajti kot sem že rekel nisem bogat, da bi kupoval poceni...drugače pa mislil sem bolj na praktične nasvete ne pa na to, da sta mi povedala da sem malce nor

mihec87 ::

To palomino se cist strinjam s tabo.Ker jest sn dal za ohisje 25k sit pa komu recem pa se mu ze smesno zdi tok za pleh pa plastiko.

PALOMINO ::

Ok, Jurcy...če hočeš imet dobro ohišje potem kupi Chieftec Dragon-a ki naj bi imel zraven 360W napajalc, stane okol 25-26k, pa že to je preveč keša kaj šele 60k...

mihec87 ::

Ce pa ze res hoces met ohisje + napajalnik si pa kup tole ohisje klik pa ti se ostane 8k sit za en napjalnik.
Ceprav pomoje bols da kupis to kar je predlagu palomino pa ostanek tistih 35k sit namenis za kj druga kak del hardvera al pa kj podobnga.

Black Dragon ::

jurcy se popolnoma strinjam s tabo KVALITETA TERJA SVOJ DAVEK in v tem primeru je visoka cena..., zato jst rad dam 30k za Antec truepower 480W, zakaj? Zato da bom lako mile volje navijal, ne pa kupoval crapi 350W noname PS...:\ ---> za v smeti.
jurcy ti kr kup Antec 480W špica ni kej men super laufa, stabilne linije, tih ..., kar se pa tiče ohišja pa link:)) Antec PlusView 1000AMG te ne bo razočaral8-)

Ostali pa si preberte poste in še enkrat premiselte če sem edini ki dam raje par prešernoov več za KVALITETO...:\

jurcy ::

Black Dragon, imaš slučajno še tega 100AMG?Ker me zanima, če ima odstranljive kletke za diske?...a to je drgač big tower?

Wox ::

Antec 1000AMG je v bistvu skoraj čisto isto ohišje kot Chieftec. Ima dve kletki za diske s tem, da ima spredaj še zračni filter. Je pa to midi oz. malo večji midi tower.
Meni je precej všečno ohišje Antec Sonata. Sicer je malo manjši midi tower, zraven pa že dobiš tudi zelo dober napajalnik Antec True 380W.

freserovski ::

jaz mam sonato že kako leto in mi res ni žal tistih 30 k, kolikor sem dal, več za ohišje se mi pa zdi potrata denarja (zgolj moje osebno mnenje). Je ok ohišje, masivna in kvalitetna izdelava, všeč mi je sistem za pritrjevanje diskov in ostalih pogonov, pa še dizajn je lep, meni vsaj :D
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

jurcy ::

a se da sonata dobit brez tega 380w napajalca?

Black Dragon ::

kletke:)) pač jasno vidno da je kopija Chieftec-a amoak tako kvalitetna kot orginal kar mi je všeč..., nobenih ostrh robov, veliko prostora, teža,... konc koncev lahko mal pogooglaš če ti ni jasen pri čem si..., ker pa vem da ste leni:D pa še en link

Wox ::

Za napajalnik pri Sonati moraš vprašat prodajalca kako in kaj. Je pa ta Antecov, ki je že priložen zelo dober. To je 380, realno celo nekaj več, "pravih" vatov. Ga mam tudi sam v eni od kišt v kateri mam P4 (Northwood) 3.0@3,5GHz, 3xdisk, ATI R9800Pro in kakšen ducat ventilatorjev. Vse dela b.p. Sigurno je ta napajalec boljši kot kakšen 550W noname napajalec.

jurcy ::

aha...potem bom pa kupu to ohišje(sonata) pa bom pol vidu kak bo delal z novimi komponentami ane...če ne pa bom nabavu 480w antec true power...al ma kdo kak drug predlog glede napajlca?

TribesMan ::

Antec Sonata je super kišta... dobro organizirana notranjost, super izgled in dober priložen napajalnik TruePower 380W... vsekakor dober nakup, pa tudi napajalnik bo prenesel marsikaj saj je eden izmed boljših na trgu...

Za moje pojme BestBuy kišta... v višjem cenovnem razredu...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Black Dragon ::

Antec Sonata ni kej priložen PS ti bo zadostoval ampak ohišje pa ni po mojem okusu, čeprav je ideja o nastavkih za diske fenomenalna8-)

jurcy ::

Kaj pa tile Tagan napajalci?so ok?...kdo jih pa razpečuje v Sloveniji

Black Dragon ::

jurcy ::

Kje pri nas pa prodajajo tele Tagane?

Black Dragon ::

TAGAN TG480-U01 480W EPS12V 22.914 24.120
vir klik

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri napajlnik za DFI lanparty?

Oddelek: Kaj kupiti
342476 (1889) Caligula
»

Tagan TG-380-U01

Oddelek: Kaj kupiti
311593 (1297) kuglvinkl
»

Prosim za oceno sestave PC-ja

Oddelek: Kaj kupiti
13847 (677) babylon9
»

Katero ohišje do 30000Sit

Oddelek: Kaj kupiti
201995 (1732) Xgeneration
»

ohišje+PSU do cca 30k

Oddelek: Kaj kupiti
221936 (1515) hlodek

Več podobnih tem