» »

HOKEJ !!!

HOKEJ !!!

Nemelk ::

Kako kej spremljate hokej? Kako mislte d se bo končalo??? Jst pravm, da bo za naše kr težko, ampak upam na mal sreče!

p.s: a gdo ve rezultat slo:gb???
Nemelk ™

R0K ::

3:3.Nasi so zasral v 2 tretini, ko so dobil dva lahka gola.nakonc je blo pa zlo zanimiv.mislim da imajo precej moznosti za napredovanje ce bi vsako tekmo odigral 100% ne pa sam dve tretine

slycer ::

Pomoje, da naši ne bodo prišli v A. Če pa se jim bo že usralo, bodo bolj kanonfuter:\

Morpheus ::

Ma sej če pridejo v A, bojo pa takoj naslednjič že pršli nazaj v B. Jst mislm da majo realne možnosti za v A, sam prot Ukrajini morjo zmagat!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Kaiser ::

Kazahstanu...;). Kazahstan bo najbolj zaje*ana tekma, ker so tudi najboljsa ekipa. Nasim bi s kanckom srece in glasnim navijanjem ("Preleeeeeeepa Goreeeeenjska....") lahko uspelo. Spomnimo se kao smo pred nekaj leti spokali Kazahstan - je moral njihov golman skoraj z lopato pake iz mreze kidat (skoraj:D:D).

Morpheus ::

Ja sorry ja. Kazhakstanu, no sej to sm mislu...:8)
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

OZZY ::

Včeraj sem bil na kitajski dans pa na veliki britaniji. Folk dans je blo pa prou noro. Hala nabita do zadnjega kotička, spodujanje, ekstaze ob danih golih in obup ob prejetih.
Upam ,da se bo slovenija uvrstila naprej. Kazakstance bomo že ruknl al pa vsaj neodločeno igral. Tekma z estonci pa sploh ni pod vprašajem. Zmaga in nič drugega. Če bo sreča naklonjena hokejistom nam A skupina ne uide.:)):))
Go with the flow.

blue96 ::

3:3 je blo dons. sicer pa moja sestra bolj spremlja sport, hehe, in me tudi obvesca. pravi, da je hokej the best.:D0:)

fajn met sestre, sploh ce so starejse, ane?:\
.

jeti ::

Boljš je, če ma kdo drug starejšo sestro, ker če je tvoja, si nimaš z njo kaj pomagati, sam živce ti žre. Potem jo pa po hokejsko premlatiš.:D
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Quickbeam ::

Sicer bi blo lepo ampak realno gledano, kaj pa bo Slovenija v A skupini? Koga bojo pa premagal, lepo prosim >:D

abcde7 ::

Navijam za naše sam komentator se preveč dere:D za gole! Bli so pa lepi goli, Slo:Kazahstan 10:5!!!:P

[SpydeR] ::

Hehe 10:5 :D po moje bi blo tud razlika za gol v (v prid naših seveda) dovolj. (Pre)lepo bi blo če bi se tud našim 1x uspelo uvrstit v A skupino.

Kaiser ::

Koga bomo premagali v A? Halo! V A mas en kup enih bleferjev, ki tja sploh ne spadajo in smo jih sposobni premagat: Svica, Avstrija, Italija, verjetno tudi Japonska, Francija in nenazadnje tudi Ukrajina ni ne vem kaj.

OZZY ::

Točno tako. Vedno se lahko koga premaga. Ziher sem, da Japonsko, ki je v skupini A razbijem na prafaktorje. O tem je bilo enkrat govora. Uni funkcionarji jih bojo notri držali do olimpijskih čeprav v skupino A ne sodijo, kar so tudi povedali. Sodi v Skupino B, kjer je marsikatera reprezentanca boljša od nje. So nekako v rangu kitajcev.
Go with the flow.

Freak ::

Občutek mam da bojo dons premagal tist Kazahstan! Sam hudič bi pa bil če bi angleži premagal kazahstan! Pol bi odločala gol razlika:O

mavec ::

Upam, da ni kaj narobe, ker bo tema po 5-ih letih ponovno oživela!
Prevsem jo oživljam zato, ker se je v NHL letos prebil slovenski biser Anže Kopitar. Uspel mu je veliki met na pripravljalnih tekmah se prebiti v prvo moštvo in že tresti nasprotnikove mreže v najmočnejši ligi na svetu - NHL-u.
Že na prvi tekmi proti Račkom je dosegel 2 gola, sicer je njegovo moštvo izgubilo 3-4. Na drugi tekmi včeraj, pa je dosegel kar 3 asistence in tako ima skupno na dveh tekmah že 5 točk. Ni za pričakovati, da bo v takem tempu nadaljeval, forma bo padla, vendar pa je zelo dobro zanj, da je začel v takem tempu ter da bo kolikor tolikor konstanten v sezoni. Trener LA Kingsov mu povsem zaupa, saj je od napadalcev v uvodnih dveh tekmah na ledu prebil največ časa, dlje časa je bil od njega na ledu le branilec Rob Blake.
Zanima me kaj menite o A. Kopitarju?

LP

sthep ::

kaiser..sam tolk, če praviš da so švicarji zanič, potem nimaš pojma o hokeju. Res se sliš čudn, ampak imajo kr nekaj nhl-ovcev, ki ne grejejo klopce(David Abischer, De la rossa,...)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41275236 (54283) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901212040 (172849) DarwiN
»

SP Divizije I. v hokeju na letu 2007

Oddelek: Loža
182374 (1630) OldSkul
»

hockey SLo-Kaz (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
944058 (3399) BigFoot

Več podobnih tem