Forum » Operacijski sistemi » pocasno nalaganje XP-jev
pocasno nalaganje XP-jev
losnah ::
Doma mam prek mreze povezavo na ADSL modem. Stvar je taka da, ko se logiram u winse, in ce sem povezan na modem(s kablom), se winsi nalagajo dolg(priblizn 1min).
Ce pa nism prklopljen na modem in se logiram u win, pa se nalozijo kuj. Poj pa kabel ustekam in grem lahko kuj na internet.
Torej, kaj je narobe. Gotov windowsi neki iscejo al pa...nevem. Pa zdi se mi, da sem mel pr 98 winsih isti problem, pa sem v eni reviji najdu kako se to nardi, da dela lepo. Sam to je blo ze dolg nazaj.
Zdej mam winXp professional.
Kaj nj nardim, da se bo kuj zlogiral, ne glede na to, da sem povezan na modem.
Ce pa nism prklopljen na modem in se logiram u win, pa se nalozijo kuj. Poj pa kabel ustekam in grem lahko kuj na internet.
Torej, kaj je narobe. Gotov windowsi neki iscejo al pa...nevem. Pa zdi se mi, da sem mel pr 98 winsih isti problem, pa sem v eni reviji najdu kako se to nardi, da dela lepo. Sam to je blo ze dolg nazaj.
Zdej mam winXp professional.
Kaj nj nardim, da se bo kuj zlogiral, ne glede na to, da sem povezan na modem.
losnah ::
Kasn IP?
Zakaj?
A morem poj tut na adsl modemu kej stelat?
In kaj to pomen ce nimam IP-ja?
Zakaj?
A morem poj tut na adsl modemu kej stelat?
In kaj to pomen ce nimam IP-ja?
darkolord ::
aham
ce mas modem prikljucen gor, windows neki casa po zagonu proba dobit IP od DHCP serverja... in to pobere nekaj cajta preden ugotovi, da to ne gre... zato gres na nastavitve mrezne kartice in tam nastavis ip na 10.0.0.1 in to je to
ce mas modem prikljucen gor, windows neki casa po zagonu proba dobit IP od DHCP serverja... in to pobere nekaj cajta preden ugotovi, da to ne gre... zato gres na nastavitve mrezne kartice in tam nastavis ip na 10.0.0.1 in to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guestu internetOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (685) | Duhec |
» | linux+adsl kot routerOddelek: Omrežja in internet | 1470 (1145) | korenje_ver2 |
» | Windows XP NA kvadratOddelek: Omrežja in internet | 1132 (890) | nodrim |
» | LAN+ADSL vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (881) | pajac |
» | mrežna-problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1410) | Jinxy |