» »

Prosim za oceno sistema

Prosim za oceno sistema

RacMan007 ::

Kupujem si nov sistem, pa me zanima, ali ima kdo kakšen komentar na spodaj naveden sistem. Naj poudarim, da me bo zadeva stala pod 120k:

-King plus Miditower ATX 400W
-ABIT KV7 KT600 AGP 8x SATA Raid Lan
-AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K
-Cooler master HACV81XDream XP3000+ +S. Switch
-DIMM 512 MB DDR 400MHz (PC3200)
-Gigabyte FX5200 128Mb DDR TvOut DVI 8x
-Maxtor D.MaxPlus9 6Y120PO 120 GB UATA133 7.2RPM 8MB
Liteon LTR52327S 52x32x52x EIDE SmartBurn

Zadevo si bom nabavil v It. pri Essedi-ju, tako da lahko tam preverite cene. V bistvu me samo zanima, ali je zadeva O. K.? Hvala za komentarje.
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

boštjan ::

po pravici povedano meni grafa smrdi,a če ne misliš nabijat igerc v najvišji kvaliteti,bo tudi to ok.

Sami ::

Plato bi jst raje kakšno z nForce 2 ultra400 čipovjem, sicer pa tud tale ni tako slaba. Grafo pa bi tud vzel kakšno drugo, recimo vsaj kak GF4 TI. Drugače pa je sistem tudi v prvotni obliki čist OK, tudi igrice bi delovale OK, samo detajli ne bodo na max.:D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Ja, saj sem rekel, da ne grem na nek hud sistem, rad bi le zrihtal nov comp, da bom imel nekaj časa mir. Grafa ni ne vem kaj, a nisem imel namena uporabljat comp za neke hude igre. Za eno povprečno rabo bo tudi ta zdržala a ne?

bo bo

Teya ::

Prosim za oceno mojga bodočga sistema (nimam prav hudih zahtev)

ANTEC SONATA 380W tower
Abit NF7-S
AMD ATHLON XP Processor 2500+ BOX Barton
2X DIMM 256MB DDR 400
Radeon 9600 pro
WD 120 GB 1200JB SE 7200 8 MB IDE(ali mogoče kaksen SATA?)
IIYAMA PLE431S

res rabiš sonato,kaj čiftek ni dovolj dober?

Pravjo da je Sonata kao tih sistem

prvič to slišim,a ma sonata zvočno izolacijo,da lahko daš not 50db glasne vente pa se ne bo slišalo.tišina je odvisna kolko ventov maš in kako glasni so.če maš h20 pa je itak silencijo

ganzi ::

Tole je že zlo hud systemck;)

ANTEC Sonata - ohišje za tihe računalnke

Hrup je vse večja težava sodobnih računalniških sistemov. Zaradi izjemnih hitrosti, ki jih dosegajo ključne komponente računalniških sistemov - procesor, pomnilnik in grafična kartica, ter vse bolj priljubljenega pospeševanja zmogljivosti sistemov, so uprabniki v svoje računalnike prisiljeni vgraditi zmogljive hladilne sisteme zgrajene iz hladilnih rež in glasnih ventilatorjev. Za uporabnike, ki želijo svoje zverine utišati dovolj, da hrup ne moti njihovih dnevnih opravil, je na tržišču na voljo pestra ponudba tihih hladilnih rešitev, katerih namestitev po delih utiša hrup sistema.
Predstavljamo vam Antec Sonato, računalniško ohišje zasnovano z enim samim ciljem - v življenjsko okolje predstaviti skoraj popolno tih računalniški sistem. Če jemljete svoj mir in tišino resno, se morate težave hrupa lotiti pri viru - ohišju z napajalnikom. Ohišje Sonata je že v osnovi zasnovano tako, da njegovo delovanje povzroča kar najmanj hrupa. V 380W napajalnik je vgrajen en sam ventilator, tako da povzroča kar najmanj hrupa, a vseeno zagotavlja dovolj hladno delovanje napajalnika. Poleg tega je ohišje sestavljeno iz protihrupnih elementov, ki blažijo vibracije, ki jih povzročajo hitri trdi diski in CD ter DVD pogoni, elegantna črna barva in vrhunska oblika pa blagodejno vplivata na oko in okolico.

TAKO PRAVI JAE

ok,trdi disk.če dela prav se ne dere,mam sam 120GB 7200,pa je neslišen.in če ti zdaj odklopim vse vente v sistemu in procesorskega znižam na 2000 obratov,bo tudi moj sistem prijazno tih,pa mam napajalnik z 2 ventoma,ki sta very silent. aja mam pa ohišje od iste firme,Antec,samo model je drug.

Hey TeYa, čist tko en komentarček. :8) Priporočam nabavo 2600+ Bartončka, ker naj ne bi bil še zaklenjen. Če se ne motim, so že vse 2500+ zaklenjene, pa ne dovoljujejo overclockanja. Morda tega ne boš nikoli potrebovala, a razlika med njima ni velika (mislim v ceni). Kjer jaz kupujem (no ja v Italiji) je med njima v bistvu samo 12 evrov razlike, kar pomeni, da je še sprejemljiva razlika v ceni, a ne?8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
835585 (4497) mimax
»

Tiho prostorno ohišje in napajalnik, ampak zares tiho

Oddelek: Kaj kupiti
71204 (988) imi
»

[Tišanje računalnika] Čemu vodno hlajenje, če so diski glasni?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
403029 (2424) Jaffa
»

Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?

201340 (1119) Black Dragon
»

Ohišje Antec Sonata silent

131511 (1171) cyc

Več podobnih tem