Forum » Kaj kupiti » Ohišje Antec Sonata silent
Ohišje Antec Sonata silent
Gogo ::
Zanima me ali ima kdo to ohišje Antec Sonata Silent, ki ga prodaja redrat klik tuki.
Ali je vredno svojega dnarja? Zanima me predvsem kako je tiho?
LP
Gogo
Ali je vredno svojega dnarja? Zanima me predvsem kako je tiho?
LP
Gogo
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Dami ::
Redrat maš tule. Mal si zajebo link Drugače pa ne vem kako se obnese. Če pa hočeš met tiho kišto pa sam namontiraš neka one pene po stranicah pa je.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
morphling1 ::
Noro dobra kišta, 380 W true power posebna izvedba z enim ventom, dva 120 mm venta že zraven, ultra silent case, zakon. Mislim da je vredna 37k pa še barva je ful huda, piano črna, spredaj, tam ko je pa un kromiran pokrovček pa še ledice gorijo. Meni osebno eno lepših ohišij in predvsem tiho.
Pa še nekaj lahko danes iz prve roke povem, zloglasen 80 mm Delta dual blade ventilator, ki na 12 V piha, ko zmešan, s priklopom na Antecov Fan only priključek, ki ga imajo njihovi true power napajalniki, postane povsem tih v zaprtem ohišju, skupaj z SLK 900 je ultimativen quiet air performanse kombo, nekaj takega si moram omislit za kako zračno hlajeno mašino, res užitek delat s tako kvalitetnimi komponentami, dobro hlajenje plus tišina :)
Pa še nekaj lahko danes iz prve roke povem, zloglasen 80 mm Delta dual blade ventilator, ki na 12 V piha, ko zmešan, s priklopom na Antecov Fan only priključek, ki ga imajo njihovi true power napajalniki, postane povsem tih v zaprtem ohišju, skupaj z SLK 900 je ultimativen quiet air performanse kombo, nekaj takega si moram omislit za kako zračno hlajeno mašino, res užitek delat s tako kvalitetnimi komponentami, dobro hlajenje plus tišina :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Sorry za link.
morphling 1, to kar si napisal sem nameraval narediti. Sedaj pa, ko to slišim iz tvoj ust, pa bom definitivno naredil. Kišta je sicer draga kot prasica, a je vredna svojega dnarja. Le za venta za SLK 900 sem bil v dvomih. Bo pa kar dobro hladil Bartona pri 2500, mar ne?
Thx bwana.
PS. Na redratu imajo SLK 900U, ki mu paše 92mm hladilnik. Bo tako tih tudi 92mm dual blade Delta? Kaj praviš morphling1?
morphling 1, to kar si napisal sem nameraval narediti. Sedaj pa, ko to slišim iz tvoj ust, pa bom definitivno naredil. Kišta je sicer draga kot prasica, a je vredna svojega dnarja. Le za venta za SLK 900 sem bil v dvomih. Bo pa kar dobro hladil Bartona pri 2500, mar ne?
Thx bwana.
PS. Na redratu imajo SLK 900U, ki mu paše 92mm hladilnik. Bo tako tih tudi 92mm dual blade Delta? Kaj praviš morphling1?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gogo ()
morphling1 ::
Je draga samo glede na to da ima 380 W TP napajalnik in dva 120 mm venta spet ne extremno. Sam je tkooo lepa :)
92 mm Delta je malenkost glasnejša od 80mm tako da na fan only priključku bo verjetno še bolj prijetna za uho.
92 mm Delta je malenkost glasnejša od 80mm tako da na fan only priključku bo verjetno še bolj prijetna za uho.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Hja, kje pa naj najdem dual blade Delto 92mm? Kolikor sem videl je nimajo na redratu. Kakšen nasvet kje jo kupiti bi kar prijal, please?
Thx.
Thx.
^White^ ::
Eno kisto dajo vn k ma spodobn PSU, je za spremembo solindo postrihana in je malo stisana... Hmm 37K da bi dal za tole?
kuglvinkl ::
Še dobr, da sem nabavu SX630 za 9600 (dečvas' comp).
Your focus determines your reallity
Gre^gor ::
Js si mam namen zgradit en silent comp in tole ohisje kr dobr zgleda Edini problem je, da te udari po denarnici...
cyc ::
Jaz imam v sobi trenutno dve kišti, od tega ena služi kot router ostalim računalnikom v stanovanju. Zadeva mi gre počasi čedalje bolj na jetra, časi ko bi se mi ljubilo spati pri dveh navadnih prižganih mašinah so pa mimo
Prvi korak je bil že storjen - mašina, ki služi kot router, bo zamenjana s hardverskim xDSL routerjem. Ostane še moja mašina, barton 2500+ hlajen z Vulcano 7+ v Chieftecovem Dragon DX-01 ohišju ... to bi rad zamenjal s Sonato, ker mi je mašina preglasna.
Prva dilema - a naj ventilator na procu zamenjam s čim drugim/tišjim? S čim? Sem videl v enem postu zgoraj nek SLK-900 in na eni zadevi ki sem jo staknil prek najdi.si našel
"Hladilnik pritrdimo z vijaki in vzmetmi na osnovno ploščo v praviloma že narejene montažne izvrtine. Montaža zahteva odstranitev matične plošče iz ohišja."
Jaz nič ne vem, da bi imel tam kakšne luknje v plati ... oz. ne da ne vem, vem da jih nimam Imam pa Gigabyte GA-7N400 Pro ... ima kdo tisto čudo zmontirano na to plato?
Oh - pravkar sem staknil hrčka v obliki ventilarorja, ki hladi chipset ... verjetno bo ležaj crknil - kje se dobi ustrezen nadomestek za take že vgrajene ventilatorčke?
Prvi korak je bil že storjen - mašina, ki služi kot router, bo zamenjana s hardverskim xDSL routerjem. Ostane še moja mašina, barton 2500+ hlajen z Vulcano 7+ v Chieftecovem Dragon DX-01 ohišju ... to bi rad zamenjal s Sonato, ker mi je mašina preglasna.
Prva dilema - a naj ventilator na procu zamenjam s čim drugim/tišjim? S čim? Sem videl v enem postu zgoraj nek SLK-900 in na eni zadevi ki sem jo staknil prek najdi.si našel
"Hladilnik pritrdimo z vijaki in vzmetmi na osnovno ploščo v praviloma že narejene montažne izvrtine. Montaža zahteva odstranitev matične plošče iz ohišja."
Jaz nič ne vem, da bi imel tam kakšne luknje v plati ... oz. ne da ne vem, vem da jih nimam Imam pa Gigabyte GA-7N400 Pro ... ima kdo tisto čudo zmontirano na to plato?
Oh - pravkar sem staknil hrčka v obliki ventilarorja, ki hladi chipset ... verjetno bo ležaj crknil - kje se dobi ustrezen nadomestek za take že vgrajene ventilatorčke?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cyc ()
iP ::
jaz imam tale ohisje, in sem zelo zadovoljen.
dela mi zelo tiho. samo moras paziti kako glasno ti bosta delala cpa fan in graficna.
torej ce imas glasno graficno ti ne bo nic pomagalo.
dela mi zelo tiho. samo moras paziti kako glasno ti bosta delala cpa fan in graficna.
torej ce imas glasno graficno ti ne bo nic pomagalo.
cyc ::
Jah saj ... problem je oni ventilatorcek na chipsetu, za katerega ne vem a je nujen ali ne (je pa glasen!). Vulcano 7+ imam na stopnji "low", pa tudi ni kdo ve kako tih.
Graficna ki je notri je pa ena Leadtekova Ti-4200, v primerjavi z ventilatorckom na chipsetu je kar tiha.
Graficna ki je notri je pa ena Leadtekova Ti-4200, v primerjavi z ventilatorckom na chipsetu je kar tiha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ThermalRight ALX 800Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2642 (1537) | boštjan |
» | Arctic-cooling copper silent2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1355 (1090) | prismo |
» | najboljse zracno hlajenjeOddelek: Kaj kupiti | 1711 (1258) | MrX |
» | Kateri ventilator na SLK - 900?Oddelek: Kaj kupiti | 1757 (1356) | Leo |
» | kateri coolerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1639 (1255) | morphling1 |