Forum » Kaj kupiti » volan
volan
Caligula ::
Jah sam mam Wingmana Formulo Force-odnesel zadnjega kiz Cominga za 9.900 SIT, ker je bil 50% cenej zarad stecaja
Meni dela zelo dobro.
Vzami enega, ki ti dobro sedi v rokah, pa je cimmanj plasticen in je v kaki akciji.
Sam ne kake Elte.
Logitech, Microsoft recimo.
Meni dela zelo dobro.
Vzami enega, ki ti dobro sedi v rokah, pa je cimmanj plasticen in je v kaki akciji.
Sam ne kake Elte.
Logitech, Microsoft recimo.
Predrag mogoce, razen ce je res tako zelo zelo dober ampak ne vem zakaj bi bil.
Folk jih je nekaj na veliko prodajal in tukaj na Slo-techu in na Bolhi stare po par tednov. Jaz sem sklepal, da so bili z vlozenim denarjem razocarani.
Glede na to koliko je bilo takih oglasov.
LP
Folk jih je nekaj na veliko prodajal in tukaj na Slo-techu in na Bolhi stare po par tednov. Jaz sem sklepal, da so bili z vlozenim denarjem razocarani.
Glede na to koliko je bilo takih oglasov.
LP
nornaigre ::
ej kva pa ta volan microsoft sidewinder force feedback za 17.000 sit rablejn a se splača
R0K ::
Za volan se ti splača dat mal več. Na 'mimovrste' ga dobiš za ene 28k sit, pa še poštnina je zastonj nad 15k sit (kolikor sem jest informiran).
volan je super. res dober oprijem, močen in natančen force feedback pa kar je meni glavno je to, da je volan ful kompakten. deluje močno, nič plastično, skoraj kot v RL. edino kar je hiba vseh teh volanov je ta, da so premali. škoda ker niso real kopije iz avtomobilov. drugače je pa res, ta momo force kopija orginalnega volana le pomanjšana.
dobr je še tudi logitechov f1, ampak tist je ža pa uhuhu. čez 40k. sam je pa skor cel kovinski, tak kot je v ferrariju f1.
volan je super. res dober oprijem, močen in natančen force feedback pa kar je meni glavno je to, da je volan ful kompakten. deluje močno, nič plastično, skoraj kot v RL. edino kar je hiba vseh teh volanov je ta, da so premali. škoda ker niso real kopije iz avtomobilov. drugače je pa res, ta momo force kopija orginalnega volana le pomanjšana.
dobr je še tudi logitechov f1, ampak tist je ža pa uhuhu. čez 40k. sam je pa skor cel kovinski, tak kot je v ferrariju f1.
nornaigre, mislim, da je nov nekje toliko-mogoce v Bofu-sem dosti naokoli pa kdaj kaj zamesam.
Jp, Wingman je za 10k zakon. Sploh pa je se slajsi, ker je bil zadnji
Jp, Wingman je za 10k zakon. Sploh pa je se slajsi, ker je bil zadnji
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan?Oddelek: Kaj kupiti | 2418 (1757) | LittleDevil |
» | Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?Oddelek: Kaj kupiti | 1657 (1422) | Tattoo- |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 1903 (1746) | majk2000 |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 2575 (2108) | borchi |
» | Kateri force feedback volan?Oddelek: Igre | 1642 (1407) | AtaStrumf |