Forum » Operacijski sistemi » WIN Xp (sharing & security)
WIN Xp (sharing & security)
Grizi ::
Zdravo!! :)
Mam problem in sicer mam 2 PCja v mreži in na obeh win XP. Gre pa za to, da bi rad share-al določene mape, vendar da jih lahko odprejo samo doloceni (se pravi, rad bi jih zakodiral)... Kako se to reč naredi u XP-jih? Sm ze iskal, pa nism lih kej rodovitnega najdu .
10x to all
grizi
edit by moderator: polepšal sem post, da ne zgleda kot sms sporočilo
Mam problem in sicer mam 2 PCja v mreži in na obeh win XP. Gre pa za to, da bi rad share-al določene mape, vendar da jih lahko odprejo samo doloceni (se pravi, rad bi jih zakodiral)... Kako se to reč naredi u XP-jih? Sm ze iskal, pa nism lih kej rodovitnega najdu .
10x to all
grizi
edit by moderator: polepšal sem post, da ne zgleda kot sms sporočilo
- spremenil: moj_nick ()
Predator ::
v explorerju daj tools -> folder options -> tab "view" , zascrolaj do dna in izklopi "use simple file sharing"
potem pa desni klik na mapo/file.., tab "security", dodaj userje in jim nastavi pravice, kaj lahko z mapo delajo...
potem pa desni klik na mapo/file.., tab "security", dodaj userje in jim nastavi pravice, kaj lahko z mapo delajo...
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fedora 12 KDE auto login - ne dela?!?Oddelek: Operacijski sistemi | 1042 (807) | rejven |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2090 (1768) | R33D3M33R |
» | Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna rabaOddelek: Omrežja in internet | 2315 (2186) | Mitja.GTI |
» | Windows server 2003 StandardOddelek: Operacijski sistemi | 1356 (1188) | kockish |
» | Access id denied!!Oddelek: Operacijski sistemi | 991 (870) | pine |