» »

Radiator za vodno

Radiator za vodno

log2 ::

Na odpadu sem dobil enega bakrenega od stoenke samo je bil tako umazan (znotraj), da tudi po večkratnem čiščenju (razna sredstva proti kamnu) nisem mogel ščistit (ven prihaja vodni kamen + rja). Zato sem šel malo gledat po servisih od avtomobilov, najbolj ugodno ceno kar sem jo dobil je radiator od golfa (nov) za 6800 SIT, pa eden od opla (samo je preširok) za 5000 K sit. Tisti od golfa ima priključke malo preveč na stran, tako da ne vem ali naj ga vzamem. A je mogoče dobiti novega za stoenko, yugota (a še prodajajo rezervne dele za zastavo (v Lj)) ? Ali pa mogoče kakšen drugi radiator samo da se ga enostavno dobi in da ima že primerne priključke za cevi.

Tic ::

Daj pokaži nam kake slike. :)
persona civitas ;>

log2 ::

Kake slike ?

Mam samo blok (domača izdelava), črpalko hydor S30, cevi, par T členov, manjka mi pa še radiator. Pa luknje v kišti sem naredil (2 za 120 mm ventilatorje + odprtino 100x200 na prednji stranici. Pa luknje pod osnovno ploščo za vijake za pritrditev bloka sem zvrtal na napačnem mestu (mere sem vzel po eni A7N8X-X namesto po moji NF-7) silly me:\ .

evo slikca radiatorja za golfa:
golf radiator

pa slikce bloka (nimam še digitalca pa bom verjetno kmalu kupil) zato zaenkrat samo iz
solidworksa:
slikca 1
slikca 2
slikca 3
slikca 4

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: log2 ()

Fury ::

da se dobit nov radiator za yugo - 10k.

probaj se enkrat na odpadu kaksnega drugega najt.. bo mogoce manj zasran. drugace pa lepo nafilaj banjo, daj not kaksno jebacko cistilo in kej k se kamen razzira itd., daj not pumpo in pumpaj skozi radiator v umivalnik.

naredis to ene 2x, nato, ce se zmer sranje ven prhaja (verjetno ga bo zdaj ze zelo malo), nafilaj banjo se enkrat vendar zdej lepo naredi da se voda tudi izteka v banjo.. in pusti cez noc.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Celeron M 350J

Oddelek: Navijanje
412393 (1258) sirotka
»

Intelu se je zmesalo

Oddelek: Strojna oprema
221781 (1181) Jux
»