Forum » Pomoč in nasveti » Kaj se je zgodilo z Task Managerjem?
Kaj se je zgodilo z Task Managerjem?
iso2000 ::
Evo danes mi je nekaj zmrzoval računalnik in ko sem uporabil dobro znano kombinacijo tipk (ctrl+alt+del) se mi je namesto pričakovanega okna s tremi jezički prikazalo tole:
Ali kdo pozna rešitev, da bi si povrnil prejšnjo celotno varjanto? Sem že pregledal mašino za virusi pa nič ne najde...
HILFE!
LP
Ali kdo pozna rešitev, da bi si povrnil prejšnjo celotno varjanto? Sem že pregledal mašino za virusi pa nič ne najde...
HILFE!
LP
lambda ::
Sam tole je pa res huda fora ... ko se je meni prvič zgodilo, sem dal system restore, pa je delovalo. Kolega je pa hotu en mesec nazaj kar formatirat zadevo, pa na novo winse naložit. LOL
rkb2 ::
Microsoft ::
To, kolk procesov ti lavfa, nima nobene veze z izgledom okvirja. Jst mam skor 50 procesov, pa dela bp. ;)
Slika (ce bo server delal):
by Miha
Slika (ce bo server delal):
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
dëych ::
Sam tole je pa res huda fora ... ko se je meni prvič zgodilo, sem dal system restore, pa je delovalo. Kolega je pa hotu en mesec nazaj kar formatirat zadevo, pa na novo winse naložit. LOL
hehe...to sm tut jst počel, k sem mel winse 2000 gor...pa sm šu ene dvakrat inštalirat winse povrhu pa še kr ni hotlu nazaj spremenit...no poln sem le neki prtiskal gor in lejga zlomka...Double-clik
KTr1sk ::
To se je tud meni zgodilo, sem bil ful jezen, kaj je zdaj to in potem sem slučajno dvakrat gor kliknu in zadeva je bila rešena. In zakaj je ta funkcija, da skriješ opravilno funkcijo sploh koristna?!? (al je bug)
Microsoft ::
rkb2, dej ne sanji no. Lahka mas ti 100 procesov, pa se okvir nima kej spreminjat. Lahka mas pa na tvojem en sam proces (bugast porgram) vec, pa ti PC sploh delal ne bo.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | COD 4 MW problemOddelek: Igre | 975 (920) | Rotaidal |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40471 (15453) | brainiac20 |
» | Javljenje errorja .NET 2003Oddelek: Izdelava spletišč | 906 (849) | dejc2 |
» | Tokrat varnost za ta konec tedna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8057 (6223) | EjTi |
» | pocasni zagon winXPOddelek: Operacijski sistemi | 2411 (1866) | Lunik |