Forum » Operacijski sistemi » MPC noce bit default player
MPC noce bit default player
njok ::
Nekako mi ne uspe prepricat sistema, da bi rad imel media player classic za privzet predvajalnik. :/
Poskusil sem ze na vec nacinov - torej: Open with... (always use this program), z nastavitvami v mpc, Folder options > File types,... ko pozenem (recimo) .avi datoteko, pa se vedno odpre winamp (ceprav nimam namescenega video supporta) ali windows media player.
Nekaj sem tudi brskal in brisal po registru vendar nisem nasel nic uporabnega.
Na zacetku sem sumil, da gre za tezavo s programom, ampak sem sprobal na drugih masinah, pa je slo brez tezav.
Next step? :)
Poskusil sem ze na vec nacinov - torej: Open with... (always use this program), z nastavitvami v mpc, Folder options > File types,... ko pozenem (recimo) .avi datoteko, pa se vedno odpre winamp (ceprav nimam namescenega video supporta) ali windows media player.
Nekaj sem tudi brskal in brisal po registru vendar nisem nasel nic uporabnega.
Na zacetku sem sumil, da gre za tezavo s programom, ampak sem sprobal na drugih masinah, pa je slo brez tezav.
Next step? :)
pivmik ::
To pa zato ker imaš zagnan WinAmp agent(winampova ikonica zraven ure, desno spodaj) ki skrbi da so datoteke vedno asociirane na Winamp.
Ubij proces winampagent in ga disable-aj v nastavitvah Winampa
Če ne dela poskusi kako novejšo verzijo MediaPlayer Classica (6.4.7.2) in novejšo verzijo Winampa (RC666).
Pa že ob instalaciji Winampa ONEMOGOČI instalacijo Winamp agenta.
Ubij proces winampagent in ga disable-aj v nastavitvah Winampa
Če ne dela poskusi kako novejšo verzijo MediaPlayer Classica (6.4.7.2) in novejšo verzijo Winampa (RC666).
Pa že ob instalaciji Winampa ONEMOGOČI instalacijo Winamp agenta.
LP, Gregor GRE^
Hypno ::
Si skušal v nastavitvah WinAmp-a odstraniti asociacije z .avi datotekami?
Great are mysteries of the mind ...
njok ::
Ne-ne, agnta sploh nimam nameščenega, video supporta za winamp niti. Problem je v tem, da ce recimo odstranim winamp, bo enako delal windows media player.
Sedaj sem poskusil z novo verzijo, pa se vedno po starem.
Sedaj sem poskusil z novo verzijo, pa se vedno po starem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12582 (10437) | Jst |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4671 (4407) | vice boy |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1826) | Pinzl |
» | Vaš najljubši medijski predvajalnikOddelek: Programska oprema | 2628 (2234) | roli |