» »

DVD overburn

DVD overburn

ar4743 ::

Zanima me če se da overburnat DVD-je.

Če se da bi porosil če mi lahko sporočite s katerim programom se da overburnat in kateri mediji so najboljši za to.

Poskusil sem z nerotom in se ne da overburnat.

krneki ::

Ne da se.

TribesMan ::

Hm čudno. In kdo ve zakaj nero tega ne podpira? Ker jaz sem danes zapisal DVD, ki je bil nafilan z podatki do zgornje meje v nerotu (rdeča črta, podatkov pa je blo za 4478MB) in ko pogledaš DVD od spodaj vidiš da je na robu še dober milimeter nezapisanega prostora. Tako da predvidevam da je placa še za vsaj 200MB... Medij je bil Verbatimov, so pa tile verbatimi zelo good, zapisal sem jih že 5 in vsakega preveril glede berljivosti in pri nobenemu nikakršnih problemov, pisal sem 4 kratno. Res čudna reč, da overburn še ne dela... Mogoče ga uvedejo v naslednjih različicah...

Mi je pa nekaj zelo všeč pri DVD-/+RW medijih. "Podatkovna plast" se nahaja med dvema enakima slojema polikarbonata, tako da je zadeva dobro zaščitena. Ne pa tako kot CDji, kjer so podatki pod par stotinkami debelim lakom in imam doma že kar nekaj opraskanih CDjev, ki zaradi tega ne delujejo več... Lepo da se učijo na napakah... Sam še dvostransko snemaje uvedejo pa bo zakon tole...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Dr_M ::

zdej je izsla 6.3.0.0 verzija...probi ce se nis :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

ar4743 ::

Tudi z novo verzijo se še ne da overburnat DVD-jev. Na DVD lahko posnamem 4483 jaz pa bi moral posnet 4492 in se zajebavam že dva dni in nič pametnega na netu ne najdem okli tega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Shrinkan DVD prevelik za kapaciteto DVD-ja?

Oddelek: Zvok in slika
61148 (1093) Trancedeejay
»

Resnice in laži o DVD+-R - jih

Oddelek: Pomoč in nasveti
131825 (1408) Quikee
»

Nero 6.6 Reloaded in mnenje!?!

Oddelek: Programska oprema
191758 (1132) Caligula
»

Nero..........