Forum » Kaj kupiti » STAR za NOV računalnik!!
STAR za NOV računalnik!!
aco111 ::
HY!!
Mene zanima, če ve gdo kako rešitev. Namreč imam računalnik ki bi ga rad prodal in maker na obroke kupil novi računalnik, le da nišče noče imeti tote moje kište. Do sem že na več oglasnikov pa nič.
Vesel bi bil predlogov!!!
se čujemo!!
Mene zanima, če ve gdo kako rešitev. Namreč imam računalnik ki bi ga rad prodal in maker na obroke kupil novi računalnik, le da nišče noče imeti tote moje kište. Do sem že na več oglasnikov pa nič.
Vesel bi bil predlogov!!!
se čujemo!!
- premaknil iz Problemi človeštva: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
To naj bi bil problem človeštva?
Tkole se zmevna. Tole ti bom prestavil v oddelek Kaj kupiti in tam je polno pobov, ki ti bodo ocenili tvojo mašino.
Tkole se zmevna. Tole ti bom prestavil v oddelek Kaj kupiti in tam je polno pobov, ki ti bodo ocenili tvojo mašino.
Your focus determines your reallity
OZZY ::
Bolj ti bo šlo to po komponentah m če sko kor tok, ko komplet. ugotavljam, da je težko prodat računalnik v kompletu kot po komponentah, še posebej, če je računalnik starejši.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup RačunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (676) | MIHAc27 |
» | Nova anketa: koliko ste odrinili za ohišje in napajalnik za vaš primarni računalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 3401 (2635) | specterss |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8479 (6960) | Mr.B |
» | Ocenite mojo nekoliko staro kištoOddelek: Kaj kupiti | 942 (811) | [MYTiX] |