Forum » Pomoč in nasveti » Explorer error
Explorer error
keworkian ::
Zadnje case imam jst tezave z exlorerjem.Najprej se zacne takole:
Grem na d:\ in grem do dir v katerem imam dljane filme in vsakic ko mi hoce nardit preview za kans to se pravi v level oknu(windows media player) mi ta dir npr. d:\lost and found\mp3
me preprosto zamrzne in s tem s prisljen ugasniti to pogovorno okno in tudi takrat se mi ugasne v orodni vrstici adsl ker mi gre krepko na zivce.Sedaj vas pa prosim ce mi pomagate odpraviti to tezavo ker mi preprosto zre zivce.
To pomojem ni pomembno ampak zakaj v Norton Antivuris 2002 mi noce Autoprotect delat na vsak nacin jo poskusam zagant in vedno mi javi en error.
Aja skoraj pozabil imam Win2k 256DDR in 2GHz in toj to.
Hvala za odgovor ,
Lep pozdrav _Knight
Grem na d:\ in grem do dir v katerem imam dljane filme in vsakic ko mi hoce nardit preview za kans to se pravi v level oknu(windows media player) mi ta dir npr. d:\lost and found\mp3
me preprosto zamrzne in s tem s prisljen ugasniti to pogovorno okno in tudi takrat se mi ugasne v orodni vrstici adsl ker mi gre krepko na zivce.Sedaj vas pa prosim ce mi pomagate odpraviti to tezavo ker mi preprosto zre zivce.
To pomojem ni pomembno ampak zakaj v Norton Antivuris 2002 mi noce Autoprotect delat na vsak nacin jo poskusam zagant in vedno mi javi en error.
Aja skoraj pozabil imam Win2k 256DDR in 2GHz in toj to.
Hvala za odgovor ,
Lep pozdrav _Knight
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1226) | OChack |
» | [razvoj] klon windows commanderja za linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 6603 (4642) | napsy |
» | Test iMaca G5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 5749 (5749) | RejZoR |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3739 (2992) | ABX |
» | XP + user accountOddelek: Operacijski sistemi | 969 (845) | DarkWIng |