Forum » Šola » Anketa o motivu za (ne)vpis na tehnično fakulteto
Anketa o motivu za (ne)vpis na tehnično fakulteto
blank3 ::
SAMO STUDENTJE !!!
In ja ni nobenga preverjanja vnosa... zato ne praznih notr vnasat, ce ste lahko tolko dobri ;) Pa prosim izpolnite tudi tam, kjer je treba napisat...
http://loophole.mine.nu/anketa/
In ja ni nobenga preverjanja vnosa... zato ne praznih notr vnasat, ce ste lahko tolko dobri ;) Pa prosim izpolnite tudi tam, kjer je treba napisat...
http://loophole.mine.nu/anketa/
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.
- spremenil: blank3 ()
sash ::
pa pozabil si dopisat da je namenjena samo študentom ljubljanske univerze , ker ostali nemorem o definirat katero fakulteto obiskujemo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sash ::
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaj misliš
mogoče mariborska univerza z vsemi fakultetami
mogoče mariborska univerza z vsemi fakultetami
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
No FDV je... ;) drugace pa ima mariborska le drugace poimenovane programe in nekaj drugih... sem sedaj dodal se MB. Se najdes sedaj ;)))
Na koncu bo itak samo vazno al si tehnicni faks ali ne...
lp, b.
Na koncu bo itak samo vazno al si tehnicni faks ali ne...
lp, b.
[SkA] ::
Ok, a to hočeš da tudi tisti ki smo na tehničnih fakultetah rešimo al ne? Sem že začel reševati potem sem pa ugotovil da je vse tako uperjeno da se lahko samo ne strinjam z vsem več ali manj.. če že hodim na tehnično fakulteto ane
Omejitev zgoraj pravi, le to, da moras biti student in nic drugega.
Glede programov pa so od uni-mbja notr tisti, ki so drugacni po programu od uni-lj in ne samo po imenu fakultete.
Glede programov pa so od uni-mbja notr tisti, ki so drugacni po programu od uni-lj in ne samo po imenu fakultete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blank3 ()
NoUse4AName ::
Vprasanja so rahlo debilna...
Ce si student tehnicne smeri bos na vecino stvari odgovoril, da se sploh ne strinjas z izjavo.
Ce si student tehnicne smeri bos na vecino stvari odgovoril, da se sploh ne strinjas z izjavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzporedni študij ekonomijeOddelek: Šola | 10160 (5945) | Meridian |
» | Ukinitev splošne mature v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 10693 (9676) | Phantomeye |
» | status - vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 4076 (2693) | lebang1 |
» | Si ga upate javno pokazati? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31306 (27934) | antonija |
» | HONORARNO DELO - MS Visual Studio . NETOddelek: Programiranje | 2486 (1971) | destiny |