Forum » Programska oprema » windows xp problemi
windows xp problemi
NightHawk ::
Danes sem prvic namestil XP in imam nekaj problemov. Ze ob namescanju je prislo do napake im mi javi da ne more prekopirati fajla courney.ac (nekaj takega) iz mape I386. Pac sem dal da jo izpusti in sem namestil se enkrat (repair) - isto.
Problem je ta da mi ne odpre recimo page www.microsoft.com . Napise site found in pol odpira, odpira....sam ne odpre. To isto v IE kakor v Operi.
Iz nekaterih strani tudi ne morem dljati (sem hotel na asusovo stran po driverje pa mi ne odpre download sekcije).
Imam router samo to naj nebi smel biti problem saj mi je z 98se lepo delalo.
se komu sanja kaj je narobe?
Problem je ta da mi ne odpre recimo page www.microsoft.com . Napise site found in pol odpira, odpira....sam ne odpre. To isto v IE kakor v Operi.
Iz nekaterih strani tudi ne morem dljati (sem hotel na asusovo stran po driverje pa mi ne odpre download sekcije).
Imam router samo to naj nebi smel biti problem saj mi je z 98se lepo delalo.
se komu sanja kaj je narobe?
Daedalus ::
Strani ne odpira zaradi previsoke MTU vrednosti, paktke je treba razbit na manjše koščke. Rešitev je tule, preberi do konca celo temo, pa pol poročaj, ko boš probal rešitev, ki je tam navedena.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
NightHawk ::
hwala za pomoc:)
kasneje sem nalozil windowse iz drugega cdja tako da je bilo brez napak, a mi se kar ni delalo (odpiralo strani). Nato sem na nastavitvah na routerju nastavil, da je moj racunalnik cist brez firewalla (ne samo na dolocenih portih kakor sem imel prej za warcraft in ftp). Sedaj mi dela :)
lp
kasneje sem nalozil windowse iz drugega cdja tako da je bilo brez napak, a mi se kar ni delalo (odpiralo strani). Nato sem na nastavitvah na routerju nastavil, da je moj racunalnik cist brez firewalla (ne samo na dolocenih portih kakor sem imel prej za warcraft in ftp). Sedaj mi dela :)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opera težaveOddelek: Programska oprema | 1314 (1031) | LazyBons |
» | Težave z odpiranjem spletnih straniOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (873) | hoplit |
» | Win XP connection sharing in neodpiranje straniOddelek: Omrežja in internet | 1424 (1338) | DoBri |
» | ruter & forumi...Oddelek: Omrežja in internet | 1076 (911) | jurre |
» | kje naj dobim te 4 datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1255) | ToniT |