» »

revija Joker

revija Joker

1
2
»

MadMicka ::

Thrivial, a ti misliš, da se seeker smili sam sebi, ker o tem piše? Mislm, wtf?

Tole, kar so mu odgovorl na Jokerju nima nobene veze s poslovnostjo. Človek kr težko verjame, da revija še vedno laufa, če takele vn mečejo.

BigWhale ::

Ves kake ven mecejo v Lady al pa Hopla... :P

Crimson_Shadow ::

Ne da bi branil g. Tomšiča ampak, družabno srečanje ni mesto za najemanje novih delavcev. Dvomim, da bi te na družabnem srečanju velikih firm (IBM, HP, BMW, ... ) dolgo "gledali" in bi te po hitrem postopku vrgli ven, ko bi najedal šefom glede tvoje nove službe. Tvoja "napaka" je samo to, da si izbral napačen pristop in da si se hotel meniti o resni stvari na "neresnem" dogodku. Tisti dogodek je bil namenjem predvsem zabavi (igranju iger in zabavnem druženju) in verjemi, nobenemu od JCT (še posebno g. Tomšiču, verjetno ima dovolj drugih problemov in je preprosto hotel imei nekaj časa možgane na off) tam ni bilo v interesu, da se bo na takem dogodku ukvarjal z svojimi kadrovskimi zadevami. In to kljub temu, da ti je obljubil pogovor, bi se tega lahko zavedal.

Glede ocenjevanja človeka na prvi pogled se pa strinjam s tabo. Tomšič je vsekakor retiraval, pa še njegov žaljiv odnos do nekoga, ki ga spoh ne poznaš (še posebno če išče službo), je obsojanja vreden. Zaradi mene se lahko tako obnaša do založnikov, sponzorjev in drugih "nosilcev" zabave (čeprav dvomim, da se v takem tonu pogovarja z njimi), do sočloveka, ki išče šiht, bi pa lahko bolj miril svoje hormone, čustva, stereotipe pa pustil v "predalu".

BigWhale ::

> Ne da bi branil g. Tomšiča ampak, družabno
> srečanje ni mesto za najemanje novih delavcev.

Eh! Na druzabnih srecanjih navezes najvec stikov... Jaz sem tako prisel do vseh sluzb.

Dirkac ::

BigWhale, poudarek je na navezovanju stikov. Na takih srečanjih/zabavah se po mojih izkušnjah precej malokrat govori o poslu, mogoče le kakšne zanimivosti ali zabavne zgodbe.

Službo mogoče dobiš kasneje, ko vzpostaviš reden stik in to brez siljenja.

Keyser Soze ::

Ah dej ne me hecat. Obstaja malo morje pravih računalniških revij. Odjavi naročnino pa pojdi podpirat konkurenco.

P.S.: Pa če smo še malo resni in Ne -Jokerjevski. Takšno obnašanje je milo rečeno patetično. Mislim, da se do svojih sponzorjev ne obnaša tako. Je pomoje bolj pohleven.>:D

Pa morda se pusti tudi slikati. Kaj pa veš. Čudni fetiši, da bi kar študente slikal.

[Popravljano zaradi žaljenja. - moderator]
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

_sas_ ::

@Crimson_Shadow
a ga ni ravno ta Tomšič povabil na njihov "športni dan", češ da bi se naj to tam zmenila?

Crimson_Shadow ::

Res je. Ampak to je Tomšičev problem, če je besede in potem še žali "neznanca" zavoljo tega.

Avenger ::

>>>Hehe, to me spominja na en drug dozivljaj z Jokerjevci, ki sem ga imel pred davnimi leti in niti ni tako drugacen.

Tron, hecno, mene tudi. Febo ima pač tak živjo-kako-kej-j***m-te-u-šupak-hahaha-just-kidding-ajd-spel-se stil stikov z ljudmi, do katerih ne čuti spoštovanja, ker jih ne pozna. Se mi zdi.

To, da so seekerja zavrnili, je podobno kot te bouncer pred diskačem zavrne. Vstop v tak kraj ni ustavna pravica in enake pravice za službo tudi ne, to je pač prepuščeno presoji direktorjev oz. kadrovske službe in če njim ni všeč, da si lase štrihaš en mau na zelen bojo pač rekl, sori kiddo. Druga zadeva je pa javni razpis za javno službo, tam se pa gre vsaj malo bolj po dejanskih pogojih. Kokrkol, seeker, zdej si zaružil do konca, če so se hotl it igrat kvazi popstarse, bi moral lepo pridkano sodelvat in se vsaj delat, da imaš nek blazen smisel za timsko delo in da si največji humorist ter partyanimal, ne pa da si na njihovi prireditvi vihal čelo in nos, stal nekje na obrobju in pogledoval nekam gor in malo vstran. :\

Ah, še to. Seeker, glede na to, da si naročnik in stalni bralec revije bi moral vedeti, da ima Febo vedno prav, verjetno ima na svoji pisalni mizi tablico z napisom - Šef ima prav tudi, če ima narobe. Ne spomnim se, da mu ne bi argumentirano uspelo sarkastično zmasakrirat vsakega pisma, ki ga je obtoževalo česarkoli, obtoževati ga nečesa in upati, da mu bo to seglo do srca, je bolj jalovo kot poskusi mojega mačka, da bi znesel jajca.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Avenger ()

seeker ::

WTF, ej?
Daj ne mi s takimi prit no...

1. V vsak disko prides kdaj hoces... (vredu primerjava z javnim razpisom sluzbe)
2. Vredu primerjava z pop-stars, mene ni 5% jebal, kaj se-le da bi lahko komu kaj pokazal kaj znam ali se celo boljse predstavil. Tipa nagovorim 3x in ce je res tak da takoj vidi kak je in kaj je bi mi mogel po prvem poskusu rect sorry kiddo, BTW da ne govorim da me sploh ne opazuje pol pa napise da ga celi dan zasledujem in podobno...
3. Glih ker sem stalni narocnik sem pricakoval nek normalen odnos...
4. Moti pa me to da v reviji clovek pise o problemih, o tezavah, ki so vecinoma v takem stilu: huda, huda drzava proti bogemu, bogemu posamezniku ali v tem stilu. Recimo v uvodnjaku vedno govori o ameriki ali o mcdonaldsu - na koncu vedno izpade kot da se bori za nekaj dobrega, za boljse pogoje za vse. Zavzema se za to da bi zalozniki in igracarska druzba bolje sodelovali z revijami, se pritozuje nad odnosi ki jih je vcasih delezen... Potem pa se clovek vprasa kako se ta pisec obnasa do drugih ljudi? - sem preprican, da ce bi v dani situaciji on bil v mojem polozaju - to bil material za naslednji uvodnjak...

Avenger ::

Mene pri 22 niso spustili v Papillon, vsakič iz drugega razloga, enkrat je bil privat party, drugič je bila starostna omejitev 23, spet naslednjič je blo samo za stalne goste. Če je bil pa beden dan in prazno not, me pa bouncer še pogledal ni.

Nisi dojel napisanega. Febo se lahko odloči kakorkoli se mu zdi, če mu ni všeč da škiliš, bo reku pober se, če mu ni všeč da maš bele superge bo reku pober se - in čist nič ni važno kakšne sposobnosti dejansko imaš, pri taki stvari ni demokracije, svobode govora na forumu pa tudi ni, svobodo govora lahko še vedno prakticiraš tako, da narediš svoj forum in se tam izkašljaš, kot si se že.

Če si zaradi naročništva karkoli pričakoval si čist preveč naiven. Lahko bi kaj pričakoval, če bi že napisak kak članek v kakšni računalniški reviji, lahko bi naredil review kakšnega špila, ki ga v Jokerju še niso opisali in bi mu ga dal v roke, rabil bi reference, drugo ne šteje.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

MadMicka ::

Avenger, ti si mal pomešal stvari. Sploh se ne gre za to, da Febo ne bi imel pravice izbrat človeka, ki bo zanj delal, temveč se gre za to, da je način zavrnitve v celoti skregan z dobrimi poslovnimi običaji.

Keyser Soze ::

V ameriki bi Febo že colal na sodišču. :D
OM, F, G!

perci ::

Sploh ne vem zakaj bi kdo hotu za takega primitivca delat.

Keyser Soze ::

Jah, imajo en poseben stil. In marsikateremu "mladiču" je to všeč. Da ne rečem, da so mnogi rastli ob tem.

P.S.: Kar najbrž tudi delno pojasni današnje stanje in kriminaliteto.:D :P
OM, F, G!

ripmork ::

nekaj si je dobro zapomnit:vse se vrača,vse se plača>:D ....Joker je samosvoja ekipa,ki ne mara kaj dosti novincev(kot avtomehaniki ali pa Jackass-idioti:D ),razen če je že nuja in je tak folk po moje najbolš pustit pri miru... ampak ob njihovih opisih slabih iger se res razjokam od smeha:P

[Popravljano zaradi žaljenja. Mar opozorilo res ni bilo dovolj?
- moderator]

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

Olajuwon ::

Ej nekaj me zanima... Kaj pa je po izobrazbi naš Lord Febo? Je študiral na FDV? To vprašanje ni sarkastično mišljeno0:)
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

ahac ::

Enkrat se je nek frend "zmenu" da bi dal en banner na njihovo stran. On je sicer spraševal za oglas v reviji (ker neki dajejo free oglase lanpartyjem pa webpagom) pa so rekl pošl banner. In pol je trajal res kakšen teden, 14 dni, da je bil banner narejen in ga je poslal, ampak niti odgovora ni blo. Pa pol je še ene 2x poslal pa niso nč odgovoril. Vsaj lahko bi rekl: "bnk za tvoj banner" al pa kej.. ne pa da so kr tiho.. 8-O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čarovnik iz Oza !

Oddelek: Sedem umetnosti
61537 (872) meho7
»

JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15820102 (12902) Gr0unD Zer0
»

DVD priložen Mladini

Oddelek: Loža
81704 (1174) lukaz
»

Equilibrium Soundtrack

Oddelek: Sedem umetnosti
5843 (787) darh
»

Nujno! Problemi z zagonom windowsov xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
5874 (809) Duhec

Več podobnih tem