Forum » Sedem umetnosti » Čarovnik iz Oza !
Čarovnik iz Oza !
Mlchk ::
Uglavnem, vse izveste na 2eh straneh tega topica:
Čarovnik Iz Oza - Jokerjev Mnenjalnik
Če bi kdo imel dotično risano serijo posneto na kasetah, oz. bi vedel kje dobiti zadevo, nj kar pise sem..
Peace,
Mlchk
Čarovnik Iz Oza - Jokerjev Mnenjalnik
Če bi kdo imel dotično risano serijo posneto na kasetah, oz. bi vedel kje dobiti zadevo, nj kar pise sem..
Peace,
Mlchk
DoloresJane ::
Film se zagotovo da dobiti, za risanko pa ne vem. Si že pogeldal na Amazon, eBay? Morda je moje vprašanje trivialno, sem pa prepričana, da imajo tako velike online trgovine marsikaj.
Mlchk ::
Torej, minilo je 15 let, Mnenjalnik je vmes postal Mn3njalnik, Joker je ugasnil, Čarovnik iz Oza z našo sinhronizacijo pa se še vedno išče.
V petnajstih letih so se stvari nekam premaknile, določene epizode so se znašle na YouTubu, vendar jih je še vedno premalo, da bi uspel skompletirati serijo.
POVZETEK:
Skratka, še vedno me zanima legendarna serija 'Čarovnik iz Oza', ki so jo v zgodnjih devetdesetih (in še enkrat kasneje) predvajali na RTV Slovenija v okviru nedeljskega ŽivŽava. Nekaj delov s čist carsko slovensko sinhronizacijo je na YouTubu, nekaj jih imam tudi sam na VHSu in so trenutno v procesu digitalizacije. Še vedno mi za popolnitev prve sezone (edine na naši RTV) manjka kar nekaj delov.
Če ima kdo kaj tega materiala na VHSu (ali pa lahko na kakšen drug način pride do njega), ga lepo prosim, da se mi javi tu ali na ZS.
V petnajstih letih so se stvari nekam premaknile, določene epizode so se znašle na YouTubu, vendar jih je še vedno premalo, da bi uspel skompletirati serijo.
POVZETEK:
Skratka, še vedno me zanima legendarna serija 'Čarovnik iz Oza', ki so jo v zgodnjih devetdesetih (in še enkrat kasneje) predvajali na RTV Slovenija v okviru nedeljskega ŽivŽava. Nekaj delov s čist carsko slovensko sinhronizacijo je na YouTubu, nekaj jih imam tudi sam na VHSu in so trenutno v procesu digitalizacije. Še vedno mi za popolnitev prve sezone (edine na naši RTV) manjka kar nekaj delov.
Če ima kdo kaj tega materiala na VHSu (ali pa lahko na kakšen drug način pride do njega), ga lepo prosim, da se mi javi tu ali na ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mlchk ()
oo7 ::
Luka je na spletu izbrskal serijo Čarovnik iz Oza in takoj ga je pritegnila.
Pisal mi je zato, ker so mu starši povedali, da je bila ravno ta serija včasih že predvajana na Televiziji Slovenija. Zanima ga, ali si jo bo še lahko ogledal in če bi jo lahko kje kupil.
Risanka je že precej stara in za zdaj predvajanje ni načrtovano, sem izvedel iz našega Uredništva otroškega programa. Tam so mi povedali še, da serije, sinhronizirane v slovenščino, žal ni mogoče nikjer kupiti. So si pa zapisali, da bi mladi gledalci serijo spet radi videli.
https://otroski.rtvslo.si/bansi/prispev...
Pisal mi je zato, ker so mu starši povedali, da je bila ravno ta serija včasih že predvajana na Televiziji Slovenija. Zanima ga, ali si jo bo še lahko ogledal in če bi jo lahko kje kupil.
Risanka je že precej stara in za zdaj predvajanje ni načrtovano, sem izvedel iz našega Uredništva otroškega programa. Tam so mi povedali še, da serije, sinhronizirane v slovenščino, žal ni mogoče nikjer kupiti. So si pa zapisali, da bi mladi gledalci serijo spet radi videli.
https://otroski.rtvslo.si/bansi/prispev...
zee ::
Tole sem pa gledal! Škoda, ker se je ne da kupiti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 26316 (13972) | Vanich |
» | Filmi na nosilcih Blu-ray ne nujno boljši od DVD-jevOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 16303 (14445) | T-h-o-r |
» | filmi posneti po knjigahOddelek: Šola | 4043 (3808) | TGolcar |
» | MIT razvija človeku podobnega robotaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5841 (4580) | Keyser Soze |
» | Izšel OpenBSD 3.7Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3690 (3130) | nejc_ |