» »

DVD priložen Mladini

DVD priložen Mladini

iso2000 ::

Moja zgodbica: Vidim, da ima revija Mladina priložen film Apokalipsa Danes in se odločim za nakup, saj si obetam pridobitev dobrega filma za zmerno ceno. No, včeraj se končno zadovoljno vsedem pred računalnik - drugega DVD predvajalnika pač nimam- dam v pogon plošček in počakam nekaj trenutkov, da se zadeva zgane. Potem pogledam koliko podatkov je na dvd-ju (pričakujem kar obsežen DVD, ker na ovitku piše, da je film dolg 190min) in vidim da je podatkov za 3.68 GB. Malo se že zamislim, vendar sem še vedno optimist, da je pač star film, pa brez dodatkov in je zvok verjetno malo slabši. POtem se lotim gledanja filma: najprej se hočem samo nahitro sprehoditi čez film in ko poskusim preskočiti na na 60% dolžine mi program zamrzne in pomaga le ctrl+alt+del in ustavitev programa. Ok, si rečem in še enkrat zaženem film, tokrat preskakujem po manj naenkrat in tako lahko dvakrat premaknem film naprej, potem pa se zgodba z zmrzaljo ponovi. Sedaj se že sprašujem kakšna natega je vse skupaj. Se odločim, da bom poizkusil narediti image DVD-ja na disk, pa se izkaže da to ne bo šlo - read errorji se vrstijo in tako sem obupal. Tudi ob ogledu dveh ali treh scen, ki sem jih celo videl sem bil malo razočaran, ker se pri hitrih sekvencah vidi kockice - očitno posledica prevelikega kompresiranja slike.
Pod črto sem razočaran in se mi zdi, da so me pri mladini na suho... Pa še dva jurja sem jim dal!
No, še beseda o pogonu na katerem sem si poskušal ogledati zadevo: LiteOn 411S. Do sedaj mi je vse medije predvajal brez težav in mislim, da ni problem v mojem pogonu. Sicer pa prosim vse, ki imajo kakršnekoli izkušnje s tem DVD-jem, da jih delijo z nami.
LP

jamiroq ::

nisi edini; pokliči na Mladino in najverjetneje boš dobil delujoč primerek.

BSD-jas ::

Sicer nisem kupil tega DVDja, ampka sem slišal, da je cela serija defektnih in da ga lahko zamenjaš za delujočega.

BTW, s katerim programom ga pa gledaš?

iso2000 ::

Ja sedaj sem se obrnil na Mladino preko el. pošte in mi ga bodo zamenjali, le starega jim moram poslat nazaj. Konec deober, vse dobro! Pa še brezveze sem se tako jezil, ker res nič ne komplicirajo! shame on me!!!
LP

delfinus ::

nekaj info.

Jep defektnih je ogromno, sem bil danes osebno na Mladini. Majo cele strani ljudi z njihovimi naslovi. Racman je na novo natisnil serijo. Ce je na zadnji strani DVDja kaksen madez v obliki oljne kapljice sigurno ne bo deloval.

lp, D.

Avalonis ::

Pa kaj hudiča se sploh še trudijo s telem Racmanom?? Saj imajo skoraj vsi, ki so njihove stranke težave z CD-ji/DVD-ji ;((

Ima kdo podrobne informacije zakaj Racman dela takšen šrot?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Avalonis ()

Gandalfar ::

Avalonis: zanalsc ziher ne .. očitno majo težave ane..

Alexius Heristalski ::

shame on me!!!
Naj ti ne bo nerodno. Jezo so si očitno zaslužili, saj pričakoval, da bo DVD deloval, kajne?

8-)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

lukaz ::

jst sm naročen na jokerja z dvdjom že leto in pol pa do zdj ni bil še noben dvd sesut. tistkajo jih pa pr racmanu. očitno ni vse tko hudo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ariel Dorfman in Armand Mattelart: Kako brati Jaka Racmana (1971)

Oddelek: Novice / Domače branje
4015006 (13197) Markoff
»

The Avengers imeli odlični vikend (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9423708 (19429) ahac
»

Obdelava filmov

Oddelek: Zvok in slika
163766 (3529) pivmik
»

PC Format antireklama?

Oddelek: Loža
201825 (1374) twosocks

Več podobnih tem