Forum » Problemi človeštva » EU bo poslala denarno pomoč Kolumbiji - potres
EU bo poslala denarno pomoč Kolumbiji - potres

Vanich ::
EU, torej VDL osebno, pravi, da bo poslala za 2 milijona € pomoči v Kolumbijo, ki jo je pred parim dnem prizadel hud potres.
Kar je smešna vsota - 2 miljona € je drobiž, še sploh, če se ve, koliko denarja so samo vnemar zagonili v Ukrajini.
Po hodnikih in straniščih Bruslja se, po moje, v parih mesecih pošmrka kokaina za toliko denarja. In to kolumbijskega kokaina.
Kar je smešna vsota - 2 miljona € je drobiž, še sploh, če se ve, koliko denarja so samo vnemar zagonili v Ukrajini.
Po hodnikih in straniščih Bruslja se, po moje, v parih mesecih pošmrka kokaina za toliko denarja. In to kolumbijskega kokaina.
- zaklenilo: Samael ()

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
asinhronc ::
Smešna vsota? Po takšnem potresu mesece oskrbuješ le z osnovnimi stvarmi (blagovne rezerve), ki so nujne za preživetje in teh 2 milijona se torej ne sliši več tako malo.
Si morda le še en, ki ni videl realnega sveta, ampak je v kletki virtualnega sveta - interneta? Pa vse te neumne primerjave z Ukrajino? Dajmo še pogledati vsak EUR, ki ga za razvoj dobijo Srbija, pa Kosovo in Albanija od EU, kjer potem ne znajo zagnati tega sistem, ko ga enkrat postavijo s tem denarjem. Ja to je tudi tvoj denar, ki ga Slovenija vplačuje v Bruselj ampak Ukrajina je problem... Matr imej iste vatle, ali pa se raje ugrizni v jezik, ker konkurentov za prvo mesto imaš preveč.
Za tiste bogatejše na obrobju mest, ki jim je malo uničilo hiše se ne sekiraj. Kolubija ni na nivjou Venezuele. Pravzaprav gosti največ Venezulcev, ki so lahko pobegnili. Pa potresi na ognjenem obroču? Ma nemoj.
Zakaj sem tako napisal? Takšna tema, takšni odgvovori.
Si morda le še en, ki ni videl realnega sveta, ampak je v kletki virtualnega sveta - interneta? Pa vse te neumne primerjave z Ukrajino? Dajmo še pogledati vsak EUR, ki ga za razvoj dobijo Srbija, pa Kosovo in Albanija od EU, kjer potem ne znajo zagnati tega sistem, ko ga enkrat postavijo s tem denarjem. Ja to je tudi tvoj denar, ki ga Slovenija vplačuje v Bruselj ampak Ukrajina je problem... Matr imej iste vatle, ali pa se raje ugrizni v jezik, ker konkurentov za prvo mesto imaš preveč.
Za tiste bogatejše na obrobju mest, ki jim je malo uničilo hiše se ne sekiraj. Kolubija ni na nivjou Venezuele. Pravzaprav gosti največ Venezulcev, ki so lahko pobegnili. Pa potresi na ognjenem obroču? Ma nemoj.
Zakaj sem tako napisal? Takšna tema, takšni odgvovori.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asinhronc ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Slovenija mobilizacija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 46786 (42646) | Telbanc |
| » | Kako je FBI zasegel za 3,4 milijarde evrov bitcoinovOddelek: Novice / Kriptovalute | 19689 (9394) | GenZNPC |
| » | Zakaj BDP ni odsev realne moči države (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 31908 (30351) | Smrekar1 |
| » | izdeleva spletnih strani-kater program priporočateOddelek: Izdelava spletišč | 9083 (8231) | ZePe |