» »

Talkport aplikacija za videoklice

Talkport aplikacija za videoklice

minicooper ::

Pozdravljeni,

zanima me, kakšne so vaše izkušnje z aplikacijo TALKPORT za videoklice, predvsem s K-POP skupinami. Ne sprašujem zase, ampak bi želel pomagati osebi, zato je spodaj naveden tekst samo prekopiran...

" Pozdravljeni,

5.8.2026 sem imela preko aplikacije TALKPORT videoklic s Kpop idolom. Ves čas sem pogovor screen recordala. Ko sem po končanem pogovoru želela pogledati posnetek pa se vidim le v čakalni vrsti in na koncu klica, ko nisem več bila v talk room. Ves preostali, vmesni čas je tema. Vmes se le občasno sliši moj glas. Do sedaj nikoli ko sem screen recordala nisem imela problema. Zelo si želim ta posnetek, saj mi res veliko pomeni, tako, da prosim če mi lahko kdo svetuje kako ga pridobiti ali mi sporoči, če pozna koga, ki zna ta posnetek pridobiti.
Hvala vsem, ki mi boste pomagali... "

Hvala za vaše odgovore in predloge.

minicooper ::

navajam še povezavo do te aplikacije:
https://talkport.com/about_live

mtošev ::

Oseba je poskušala screen recordat video stream z DRM-jem, rezultat pa je črn zaslon. Posnetka ne more "rešiti" ker je efektivno snemala "nič". Naj pozabi in si poišče kakšen bolj zdrav hobi kot pa obsedenost z neko znano osebo, yikes.

Enako se naprimer zgodi, če screen recordaš ali z OBS-om snemaš Netflix - dekripcija se dogaja na hardwaru samem in edini preprosti način da se zaobide je izkjučitev strojnega pospeševanja. Na telefonu pač nimaš kaj naredit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mtošev ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Golf 6 MAF implausible signal

Oddelek: Na cesti
295161 (4179) koyotee
»

Ima kdo idejo kako prenesti dol film?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7923 (596) Yohan del Sud
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770380509 (197528) medenko
»

Prispel je iPhone 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
347108871 (98060) Bor H
»

Zasciten audio CD

Oddelek: Zvok in slika
111534 (1238) tha_man

Več podobnih tem