» »

katastrofe na avtocestah

katastrofe na avtocestah

««
11 / 11
»
»»

starfotr ::

Utk je izjavil:

Cepec ne razume da bi bile slovenske avtoceste dost polne tudi če se ne bi po njih niti en slovenski avto vozil.
In samo cepec ne bi tega izkoristil. Tujci nam lahko zgradijo 6 pasovnico, zase z njihovim denarjem pa lahko zgradimo še lokalne boljše ceste.

Spet lažeš. Na naših cestah je glavnina (80-90 %+) slovenskih vozil.

razor1911 ::

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Cepec ne razume da bi bile slovenske avtoceste dost polne tudi če se ne bi po njih niti en slovenski avto vozil.
In samo cepec ne bi tega izkoristil. Tujci nam lahko zgradijo 6 pasovnico, zase z njihovim denarjem pa lahko zgradimo še lokalne boljše ceste.

Saj on dobro razume, vse njegovo blebetanje in blebetanje njegovih drugih računov je, da pomaga SDSu pokrasti kar se da veliko na račun nesmiselnega
posla tretjega pasu.

Enako nejc_nejc (ki je verjetno tudi Utk) in ostali. Pač kradli bi radi, pa si zdaj preko javnega nakladanja posle rihtajo. In enako se dogaja na tiktoku,
facebooku, redditu, Xu,...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: razor1911 ()

nejc_nejc ::

ne samo dejstva in resitve primerjam.
projekcije, mnogo njih, so ena izmad naslednjih faz

Utk ::

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj me citiraš, če si napisal nekaj kar nima nobene veze s tem kar sem napisal?
Če imaš kolono tovornjakov na desnem pasu, se tudi tistih 10% avtov ne bo kaj hitro premikalo.

ce ze o Eurih blebetaš:

po tvoje je bolje DARSOV keš prerazporejati po ostalih vrtovih....

starfotr

stsaisticno si blizu,
prerazporeditev je pa druga

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj me citiraš, če si napisal nekaj kar nima nobene veze s tem kar sem napisal?
Če imaš kolono tovornjakov na desnem pasu, se tudi tistih 10% avtov ne bo kaj hitro premikalo.

Kamionov je na cesti 10 %, 90 % je avtov in ostalih vozil, ki niso kamioni.

Spet si izmišljujejš neke podatke.

utk
morava res iti enkrat na pir
nekaterim se je totalno skisalo
leti na selektorja ne na fotra

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Kdo se vozi po štajerski sred noči je čisto vseeno. Če greš sred tedna dopoldan na primorsko bo pa desni pas zabasan s kamioni. Ali je to 10% ali 1% vozil je čisto vseeno. Desnega pasu ni.

Vozi se ponoči, nikjer nobenih zastojev.

Kdo ti je kriv, da rineš v največji gnači na najbolj obremenjeno cesto in delaš še dodatne zastoje.

V bistvu, če si si to izbral, to hočeš. Kdo sem jaz, da ti bom govoril ali spreminjal tvoje odločitve? Prav en drek me briga, če stojiš v koloni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: starfotr ()

feryz ::

Lepo bi bilo, da del milijard, ki jih dobijo letno iz naslova prometnih dajatev, dejansko uporabijo za izboljšanje stanja v prometu.
Ne pa da jih mečejo v neke obskurne železniške postaje, kjer glavnino denarja itak pokradejo.

starfotr je izjavil:

Kdo ti je kriv, da rineš v največji gnači na najbolj obremenjeno cesto in delaš še dodatne zastoje.

V bistvu, če si si to izbral, to hočeš. Kdo sem jaz, da ti bom govoril ali spreminjal tvoje odločitve? Prav en drek me briga, če stojiš v koloni.

Je res žaljivka, če takemu rečeš cepec, ali je to samo realen opis stanja?

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Je res žaljivka, če takemu rečeš cepec, ali je to samo realen opis stanja?

Zanimiv problem si sprožil. To, da feryzu rečeš, da je cepec nekako razumem, ker ni ravno nek presežek intelekta.

Ampak ker je feryz samo še eden od tvoje horde računov, si pravzaprav rekel cepec samemu sebi, kar pravzaprav ni
tako slab opis, celo malo je precenjujoč.

Sem šel pogledat in pravila nikjer ne pravijo, da ne smeš žaliti samega sebe. Tako, da te ne bom prijavil, očitno
si znotraj pravil slo-techa in lahko feryza in vse svoje ostale račune žališ po mili volji.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

razor1911 je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Saj on dobro razume, vse njegovo blebetanje in blebetanje njegovih drugih računov je, da pomaga SDSu pokrasti kar se da veliko na račun nesmiselnega
posla tretjega pasu.

Enako nejc_nejc (ki je verjetno tudi Utk) in ostali. Pač kradli bi radi, pa si zdaj preko javnega nakladanja posle rihtajo. In enako se dogaja na tiktoku,

Ja, mi smo vsi Utk po tvoje. Tudi tisti s starejšimi računi od njega. Zmotno prepričanje imaš, ker to sam delaš in potem misliš, da tudi ostali.

delavec44 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

posla tretjega pasu.

Ja, mi smo vsi Utk po tvoje. Tudi tisti s starejšimi računi od njega. Zmotno prepričanje imaš, ker to sam delaš in potem misliš, da tudi ostali.

Matematiko kolega, in računanje vzorcev. Veš, tisto, česar ti ne boš nikoli razumel.

Vmes sem tudi ugotovil, zakaj mrlakenstein dela tako kratke stavke. Saj bi povedal kaj več,
ampak sem našel SAAS potencial, te bom raje označil po celem internetu. Da bodo vsi vedeli,
od 24ur, do zadnjega rtvslo threada, da je pa to tisti dotični trol iz slo-techa.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Kdo se vozi po štajerski sred noči je čisto vseeno. Če greš sred tedna dopoldan na primorsko bo pa desni pas zabasan s kamioni. Ali je to 10% ali 1% vozil je čisto vseeno. Desnega pasu ni.

Smo že napisali, da je kamionov prej 20%, zasedejo za 3 avte, obrabijo pa za 10.000 avtov. Pa eno in isto privleče spet ven. Normalno je pa tudi časovna razporeditev drugačna, predvsem zaradi prepovedi voženj in nočnih.

delavec44 je izjavil:

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

starfotr je izjavil:

Utk je izjavil:

Smo že napisali, da je kamionov prej 20%, zasedejo za 3 avte, obrabijo pa za 10.000 avtov. Pa eno in isto privleče spet ven. Normalno je pa tudi časovna razporeditev drugačna, predvsem zaradi prepovedi voženj in nočnih.

Ne se preveč sekirat zaradi tovornjakov, ko boste lepo spakirani na P+R, ko cestnin v Ljubljani ne boste mogli plačevati,
ne bodo tovornjaki noben problem več.

Do P+R se pa teleportiraš? Imaš še kakšno idejo?

delavec44 je izjavil:

Do P+R se pa teleportiraš? Imaš še kakšno idejo?

To pa ni moj problem. Jaz nisem bil tako neumen, da bi si kupil hišo izven Ljubljane, za nek drobiž razlike in računal,
da se bom celo življenje lahko brez problemov vozil vanjo.

Saj sedanja situacija ni bila tako zelo nepričakovana, vsaj ne za ljudi, ki so bili razgledani in so kaj potovali po svetu.

Zgodovina sprememb…

Torej si zgoraj le trolal, ko si govoril, da tovornjaki ne bodo problem, ko bo P+R.

delavec44 je izjavil:

Torej si zgoraj le trolal, ko si govoril, da tovornjaki ne bodo problem, ko bo P+R.

Zame ne bo nobenega problema. Ti me pa ne zanimaš. Enako kot me ne vsi ostali Utkjevi računi.

Zgodovina sprememb…

razor1911 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Zame ne bo nobenega problema. Ti me pa ne zanimaš.

Meni si pisal naj se ne sekiram. Še citiral si me.

delavec44 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Zame ne bo nobenega problema. Ti me pa ne zanimaš.

Meni si pisal naj se ne sekiram. Še citiral si me.

Ja, saj se ne sekirat, ker ne boš imel nobene izbire. Zakaj bi se sekiral za stvari, na katere nimaš nobenega vpliva.

Od tega si potem samo sfrustriran, raje globoko dihaj.

Zgodovina sprememb…

Kaj se pa potem ti sekiraš, če bo 3. pas. Dihaj.

delavec44 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

Mi je pa dalo mislit. Pravzaprav sem se premislil, nujno rabimo 3. in 4. pas. Pa se gužvajte na njemu.

To bo situacijo v Ljubljani naredilo tako nevzdržno, da bo prej prišlo do cestninjenja vstopa. Potem pa kar imejte zaradi mene tudi 26. pas.

Da si ne boš slučajno jutri spet premislil :))

delavec44 je izjavil:

Da si ne boš slučajno jutri spet premislil :))

Naah, si ne bom. Za razliko od desničarjev imam možgane za to, da razmišljam, ne da se tolažite, kako
ste pametni in manjko potem nadoknadite z zlobo.

Saj boste nakradli s tretjim pasom veliko, ampak bo pa Ljubljana dobila veliko od vaših cestnin, da sploh ne omenjamo
rast vrednosti moje nepremičnine. Vi kar.

Pa saj to je pravzaprav bistvo desničarstva, da polnite žepe bolj premožnim od sebe, mar ne?

Zgodovina sprememb…

....da sploh ne omenjamo
rast vrednosti moje nepremičnine. Vi kar.

ja narkiči v podhodu Zvzda parka so res referenca in garancija za rast cegla :))

DamijanD ::

Ehm en nasvet: pametnejši odneha...
(razen če nimate drugega dela :))

c23po ::

razor1911 je izjavil:

To pa ni moj problem. Jaz nisem bil tako neumen, da bi si kupil hišo izven Ljubljane, za nek drobiž razlike in računal,
da se bom celo življenje lahko brez problemov vozil vanjo. ...

Saj sedanja situacija ni bila tako zelo nepričakovana, vsaj ne za ljudi, ki so bili razgledani in so kaj potovali po svetu.

E, prav to je problem! Ti si bil tako nerazgledan, da si kupil hišo v Ljubljani in si za drag denar ugotovil, da je življenje tam postalo nemogoče. Sedaj bi rad vsem nam ostalim zagrenil življenje samo zato, da tvoja investicija pride na zeleno vejo.

Nau šlo!
Računalniki nimajo spominov.

bm1973 ::

Ljubljana je super za živet, kaj ti ni jasno.

Edini košček civilizacije še v Sloveniji.

Pa še ceneje, kot v Maribvoru, kar se tiče komunalnih stroškov...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Magic1 ::

Tipično, da folk gleda le nase. Boli njih, da vsak si ne more privoščit stanovanja v Ljubljani, torej se bodo vozili tam, kjer je največ služb. Razor naj neha nabijat in odpre firmo izven Ljubljane ter tako pripomore, da se bo manj ljudi vozilo v Ljubljano. Samo naj bo pošten in zaposluje izključno iz regije, da se ne bo folk na koncu spet preko Ljubljane cjazil(ker je pač križišče Slovenije).
Aja, pa na firmo naj se on vozi s javnim prometom.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

c23po je izjavil:

razor1911 je izjavil:

da se bom celo življenje lahko brez problemov vozil vanjo. ...

E, prav to je problem! Ti si bil tako nerazgledan, da si kupil hišo v Ljubljani in si za drag denar ugotovil, da je življenje tam postalo nemogoče. Sedaj bi rad vsem nam ostalim zagrenil življenje samo zato, da tvoja investicija pride na zeleno vejo.

Nau šlo!

Rofl, življenje v Ljubljani pri hiši z vrtom je nemogoče? Ti pa si za šalo, grem ravno paradajze nabrat za zajtrk ;)

Magic1 je izjavil:

Tipično, da folk gleda le nase. Boli njih, da vsak si ne more privoščit stanovanja v Ljubljani, torej se bodo vozili tam, kjer je največ služb. Razor naj neha nabijat in odpre firmo izven Ljubljane ter tako pripomore, da se bo manj ljudi vozilo v Ljubljano. Samo naj bo pošten in zaposluje izključno iz regije, da se ne bo folk na koncu spet preko Ljubljane cjazil(ker je pač križišče Slovenije).
Aja, pa na firmo naj se on vozi s javnim prometom.

Mislim, da nisem pravi naslov za to. Raje reči svojim sovaščanom, ki so podjetja odprli v Ljubljani.

Če živiš v Ljubljani ne rabiš javnega prometa, je kupe drugih opcij, ki jih imate na voljo tudi vsi ostali,
marsikaj s pedali ali brez se da shranit v prtljažnik avtomobila in lepo avto pustiti na P+R, kjer ste
pribljižno na enakem, kot, če bi živeli tu.

Ampak tega ne počnete (vsaj ne večina, jih je pa že kar nekaj ugotovilo, da zložljivo električni kolo
prišpara po 45 minut cijazenja skozi mesto vsak dan). Tako, da ne jokcaj, vse kar si povedal so samo izgovori.

Zgodovina sprememb…

razor1911 je izjavil:

Rofl, življenje v Ljubljani pri hiši z vrtom je nemogoče? Ti pa si za šalo, grem ravno paradajze nabrat za zajtrk ;)

Enako, imam večji vrt doma v Ljubljani, kot ga ima večina provinicialcev...

Paradajz dela super...

Sem že v letih, ko to postane pomembno ;).

razor1911 je izjavil:

Mislim, da nisem pravi naslov za to. Raje reči svojim sovaščanom, ki so podjetja odprli v Ljubljani.

Ha, ha, ta je dobra...

Zadnji čas je, da se polovica dohodnine plača tam, kjer je delovnmo mesto. Ne da je edini pogoj stalno bivališče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

bm1973 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

Enako, imam večji vrt doma v Ljubljani, kot ga ima večina provinicialcev...

Ampak veš kaj je pri tem najlepše? Imaš vrt BREZ provincialcev.

bm1973 je izjavil:

Zadnji čas je, da se polovica dohodnine plača tam, kjer je delovnmo mesto. Ne da je edini pogoj stalno bivališče.

To ne moreš izvesti, ker 3/4 občin propade. Bi bilo pa prav, da vaški* nakladači malo znižajo grebene in
se zavedajo, da se v Ljubljano vozijo na naš račun in namesto, da pljuvajo okrog sebe strup raje rečejo hvala.

* Mariborcani in preostali okoliški del rumeno radikalizirane Slovenije, ki so jim rumenčki najprej vse pokradli potem pa kazali na Ljubljano

Zgodovina sprememb…

Uh, spregledal tole neumnost:

c23po je izjavil:

da tvoja investicija pride na zeleno vejo.

Uf tam je pa že davno :)) Pa še eno hišo poverbam, tako, da ne skrbi, nisi neki faktor.

Ampak pazi foro, jaz sem ZA nepremičnski davek. Pa me boste, če boste še naprej volili rumenčke,
prepričali, da se za tako neumne ljudi ne splača.

Zgodovina sprememb…

Rumenčki bi bili mogoče celo volčilna opcija, če se ne bio spajdašili s cerkvijo in domobranci...

Dobro, da so precej nesposobni...

bm1973 je izjavil:

Rumenčki bi bili mogoče celo volčilna opcija, če se ne bio spajdašili s cerkvijo in domobranci...

Dobro, da so precej nesposobni...

Mah, mislim, da so rumenčki en tak tipičen produkt provincialnega projiciranja. "Ker politiki kradejo in so ljubljančani(tm),
bomo naredili stranko še mi in kradli še bolj". Poleg kraje pa ostalega sploh ne vidijo niti nimajo občutka, da vsi
ostali, poleg kraje, tudi kaj naredijo. In tako ostane samo pri kraji, bedarije kot je cerkev in domobranci pa so samo
način, kako priti do kraje, ker do glasov razgledanih pač ne morejo, so našli glasove vseh nerazgledanih, ki so lepo zbrani
okrog cerkve in surl iz ww2, pa pri nacionalistih (kdor je neumen kot balin kugla, naj bo kot balin kugla...), pa mariborčanih,
pa razočaranih kmetih itd.

Zgodovina sprememb…

Mariborčani bi bili najbolj srečni, če general Maister takrat ne bi premagal Avstrijcev. Pa tudi ostala Slovenija bi bila bolj srečna >:D.

bm1973 je izjavil:

Mariborčani bi bili najbolj srečni, če general Maister takrat ne bi premagal Avstrijcev. Pa tudi ostala Slovenija bi bila bolj srečna >:D.

Še vedno lahko zamenjamo Štajersko za Istro >:D

razor1911 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Še vedno lahko zamenjamo Štajersko za Istro >:D

Podpišem :)).

razor1911 je izjavil:

c23po je izjavil:

Uf tam je pa že davno :)) Pa še eno hišo poverbam, tako, da ne skrbi, nisi neki faktor.

Ampak pazi foro, jaz sem ZA nepremičnski davek. Pa me boste, če boste še naprej volili rumenčke,

Seveda si za davek, če veš da ti prve milijonske ne bodo obdavčili.

Še vedno pa mi ni jasno kako P+R reši problem gužve na AC. Saj veš, to o čemer govori ta tema. Nisi imel za parkiranje po Ljubljani eno drugo temo?

delavec44 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

c23po je izjavil:

Seveda si za davek, če veš da ti prve milijonske ne bodo obdavčili.

Še vedno pa mi ni jasno kako P+R reši problem gužve na AC. Saj veš, to o čemer govori ta tema. Nisi imel za parkiranje po Ljubljani eno drugo temo?

Nič se sekirat, boš dobil svoj 5. pas, pa boš lahko petokolonaš.

Telbanc ::

delavec44 je izjavil:

Če lah zmotim, kdaj pa bo ta tretji pas?

Zaj so šele na rekonstrukcijah obstoječega stanja, edino se mi zdi, da bo pri Ljublani že nekaj. Drugo leto ferik, sam to je nekaj kilometrov. In to katasrofalnega stanja ne bo spremenilo. Edino okol Ljubljane se bo še hitrej vse zabilo. 8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

gen Maister ::

delavec44 je izjavil:

To s krono so le zlobna natolcevanja nasprotne strani. V resnici je sploh ne nosim :))

:)):)):))

Seveda. To je privid in iluzija trolov, ki te nagovarjajo in ogovarjajo! :))
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Telbanc je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Če lah zmotim, kdaj pa bo ta tretji pas?

Nimam pojma, prepozno. Posledica politik do sedaj pač.

Samo upam, da ne bodo šli po liniji najmanjšega odpora in odstavni pas spremenili v tretjega. AC brez odstavnih pasov mi niso všeč.

gen Maister ::

GenZNPC je izjavil:

gen Maister je izjavil:

:)):)):))

NE!! Kar ukinejo naj vinjeto!! ;)
Da bo gužva še večja in daljša!! :))

To ni zaradi vinjete, to je zato, ker so regionalne ceste kot kolovozi za stoenke, kjer imajo prednost turisti na kolesih in traktorji.

Tam se je pogreznilo ogromno €€€miljonov rajsi za megalomanske kolesarske steze po vukojebinah, da se Franz Steiner pride poleti s kolegi mal kolesarit po okolici Termalnih kopalisc za vikend pod pretzvezo, da se bo cela slovenija vozila po kolesih od vasi do vasi po vukojebinah :)):))

Namesto, da bi regionalke uredili tako kot se to za danasnje case dela, no vsaj drzavne medkrajevne, ne obcinske seveda, da se lahko vozis vsaj 100km/h, prehitevas po dodatnem pasu in ne vsakih 500m zapicit tablo z omejitvijo.

Padali so miljoni, kolesarjev pa od nikoder.

Jah, zadeva je malo triki, ali kakorkoli se to že prevede v slovenščino!??
Tudi turisti se spreminjajo in napredujejo, niso več zadovoljni samo s čepenjem v pločevini, pa čeprav imajo notri ustrezno klima temperaturo in vsak svoj zaslon. In tudi samo z namakanjem svoje zadnjice v termalni vodi ne!! ;)
Poleg tega so že toliko osveščeni, tudi ekološko, da za vsako malenkist ni primerno uporabljati pločevine, še posebno, če si na dopustu. 8-)

Mi je pa všeč tale fotka kolesarske steze! Zelo!! Odraža dejansko stanje v Butalah in pri njenih prebivalcih.... Jaz je sicer ne mislim uporabljati, ker me lahko sune kap!! :)) Tako, da jo z veseljem orepuščam ostalim!! ;)

In zaradi mene, lahko predpišejo po njej vožnjo z vinjeto, ali pa tudi brez. ;)
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Telbanc je izjavil:

In to katasrofalnega stanja ne bo spremenilo. Edino okol Ljubljane se bo še hitrej vse zabilo. 8-)

Pozabi, to jim je že sci-fi za razumeti, se trudim že nekaj strani, da bi jim vbil v glavo, da boš šel iz širše na ožjo cesto,
kjer se bo vse zabilo, pa jim ne potegne.

Zgodovina sprememb…

Sedaj se bosta zamenjala, pa bo razor za 3. pas in Telbanc proti. :))

deepsick ::

V temo o gorivih ne morem več pisati, ker pač krvoločen bes forumskih 'politikov'...

Predlagam, da se hodi tankat v sosednjo državo, kjer boste plačali najugodneje. Kje je to potem? Relativno inu absolutno? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()
««
11 / 11
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AC hitrosti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Na cesti
34036600 (23089) Utk
»

Primerjava prometa - USA vs EU (strani: 1 2 3 )

10116500 (9599) nejc_nejc
»

Prepoved prehitevanja tovornjakom na avtocesti A1 (strani: 1 2 )

6811299 (8984) feryz
»

Kolesnice na avtocesti

244699 (4278) facepalm

Več podobnih tem