» »

Disposable razmerja_kako naj človek dandanes vzame 30 letni stanovanjski kredit

Disposable razmerja_kako naj človek dandanes vzame 30 letni stanovanjski kredit

««
6 / 6
»
»»

primorcVD ::

70 % mladih parov se loči, ponavadi v večini primerov na pobudo ženske. Zdaj pa še enkrat preberi svoj sestavek, ki se ti bo vedoč nove imformacije zdej zelo humoren /trapast.

Še en post, tokrat Slovenca o slovencih:
"

I think the problem with us Slovenes (which seems to be the same with Swedes, apparently) is that, despite being friendly and kind and so on, we tend to have a closed circle of friends which we just stop expanding at a certain age, for some reason.
"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: primorcVD ()

sbawe64 ::

primorcVD je izjavil:

Za komični učinek par zadev z Reddita :)) Tiste ta glavne teme, ki sem jo po naključnju zasledil pred meseci mi sicer ni uspelo najti.

Par sekund je dovolj, brez da karkoli reče, in se zgodi v ženski glavi selekcija chad vs sub5
2020 is new 1984
Corona World order

bro a sad si ga najebal, zdej te bojo forumski troli pojedli, 3,2,1... :))

FireSnake je izjavil:

primorcVD je izjavil:

Teli tujci

Slovenščina je tudi težava, vidim.
Velika težava.

primorcVD je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Ampak ne, according to trol firesnake itak vsi lažejo. /facepalm/

Negativna energija privlači negativno energijo. Bereš neumnosti za samopotrditev.

Ne sam berem, tudi sprašujem. V svojem življenju sem vprašal že preko 30 tujcev kakšen se jim zdi slovenski folk in vsi razen dveh so rekli da se jim zdijo slovenci zelo zaprt narod. Sam povem, don't hate the messinger. xD

Povsem normalno! Če so pa imeli interakcijo s teboj. Meni se smilijo ti ljudje, kaj so morali dat skozi. Kakšno kalvarijo.

primorcVD je izjavil:

maš milijone tem na Redditu

Milijone?
Pokaži jih, lažnivec!

Lej ga trolčka na kubik iz mamine kleti, dolgočasen si s temi svojimi oslarijami.

Zgodovina sprememb…

pujsekpepe ::

No pa si našel prijatelja da bosta skupaj bemtila skozi življenje. Noben od vaju pa ne bi šel na ples salse. To pa ne.

delavec44 ::

primorcVD je izjavil:

delavec44 je izjavil:

primorcVD je izjavil:

delavec44 je izjavil:

primorcVD je izjavil:

o američanih, fincih in slovencih, ampak ne, baje ni nobenih razlik, kot si tule gor eni troli domišljajo.:))
e

Normalno so razlike pri odprtosti med narodi. Niso pa generacijske kot si ti dodatno domišljaš.

Tudi generacijske razlike so med drugim. Ena generacija je odraščala ob telefonih, ena ga ni imela do 50 leta, normalno da so razlike, pa čeprav je firesnake trolal da niso.

delavec44 je izjavil:

Po moje OP rabi dobro službo, da lahko sam kredit vzame in potem nima problemov s partnerkami. Ne vem pa, če je že pri nepremičnini takšen problem, kako bo šele potem z otroci.

Ti misliš da si lahko sam vzameš in financiraš kredit za bajto za pol milijona do milijona brez da obadva s partnerko plačujeva? hahahah pa kaj še. Še s partnerko zelo težko. Morda če si od tajkuna sin xD.

Komot si lahko stanovanje za 100k€ kupiš in čisto normalno živiš. Noben te ne sili, da si v Lj ali Kp.

Prjatu moj, ne bi deluden prosim, 100 tisočakov Z generacija nima, niso to upokojenci no. Pa še tisti dostikrat nimajo toliko. Folk živi oz meseca v mesec, večina komaj.

Ne bluzi. Če rabiš žensko, da skupaj vzameta kredit za 500k€, ga lahko potem mnogo lažje sam vzameš za 100k€. Ali kaj je potem sploh poanta te teme?

pujsekpepe je izjavil:

No pa si našel prijatelja da bosta skupaj bemtila skozi življenje. Noben od vaju pa ne bi šel na ples salse. To pa ne.

Skoraj me malo na našega Tošeta spominja. Ni imel že par tem za iskanje prijateljev? Lahko bi šla z OP na kavo.

Za 100k dobiš mamino klet trola firesnake, kaj normalnega pa zelo težko. :)) In da bi imel v mamini kleti trola firesnake za 100 jurjev notri sebe, punco in še par bodočih otrok naraščaja? ja pa kaj še! To je sprejemljivo samo tistim, ki se jim je mentalno že čisto odpeljalo, upam da nisi ti med njimi.

Zgodovina sprememb…

primorcVD je izjavil:

Za 100k dobiš mamino klet trola firesnake, kaj normalnega pa zelo težko. :)) In da bi imel v mamin kleti trola firesnake za 100 jurjev notri sebe, punco in še par bodočih otrok naraščaja? ja pa kaj še!

Sedaj pa že lažeš. Cele hiše lahko dobiš za 100kEUR, res pa kot sem rekel, ne v centru Lj. Pa daj 200kEUR, če je že to edini problem. Še vedno manj kot 2 za 500kEUR-1000kEUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Pajzl dobiš v kakem Črnomlju, ki mu stene zamakajo, kjer je vseplesnivo in zdravju škodljivo, po možnost še radon iz tal na polno uhaja kot je klasika pri teh zadevah. Pa še to je bolj 200 jurjev kot sto.

2 si lahko morda privoščita ta pajzl za 100k, en sam bolj težko. Rezen če je sin od tajkuna, tisto je pa drugo.:)) Večina folka, ki rešuje stanovanjski problem ima na računu par jurjev, if even that.

Zgodovina sprememb…

In spet te potem vprašam kaj je potem poanta te teme? Torej ne partner, veza, skupni kredit zgleda. Ker ste itak vsi reveži po tvoje.

Skupno kredit je dandanes stupidly tvegana zadeva, ker večina razmerij med mladimi doseže manj kot 10 let. To, to je poanta. Država naj da vsajemu mlademu 200 m2 zazidljive parcele gratis, pa se bo marsikaj rešilo. Tako pa nam zdaj mlad in sposoben folk zaradi razmer beži v tujino. Če se zadevo ne bo uredilo ni dvakrat za tečt, da bo Slovenija kmalu postala še večja greznica kot že je.

Zgodovina sprememb…

««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nepremičnina, partnerska zveza in deleži (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
753419 (1145) delavec44
»

Ločitev, delitev donosa iz posebnega premoženja

4410503 (8744) 111111111111

Nejc Svete - izkušnje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61158194 (49853) nergac

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

15033480 (27473) AndrejO

Več podobnih tem