» »

Prednaročila za GTA VI se začnejo prihodnji teden

Prednaročila za GTA VI se začnejo prihodnji teden

Slo-Tech - Take-Two Interactive Software bo prihodnji teden začel sprejemati prednaročila za težko pričakovano igro Grand Theft Auto VI, saj je od izida petice minilo že dobro desetletje. Doslej so jo prodali v več kot 225 milijonih izvodov. Prednaročila nove verzije bo možno oddati od 25. junija dalje, kar kaže, da bo zadnji objavljeni datum izida vendarle veljal. Igra naj bi izšla 19. junija, če to pot ne bo dodatnih zamud.

Zamud doslej ni manjkalo, igra pa bo najnovejših informacijah resda dostopna 19. novembra, a le v spletni verziji. Fizične medije bo možno kupiti šele prihodnje leto. Igro so prvikrat predstavili decembra 2023, doslej pa smo videli dva napovednika, zadnjega lani. Tretji bo izšel kmalu, obljubljajo. Kraj dogajanja bo Vice City, ki je oblikoval po vzoru Miamija. GTA VI bo na voljo za PlayStation 5, PlayStation 5 Pro, Xbox Seris X in S, medtem ko podatkov o verziji za osebne računalnike še ni.

V prejšnjih izdajah so se prednaročila začela pol leta pred dejanskim izidom. Če bo novembrski datum obveljal, bo tudi to pot tako.

50 komentarjev

«
1
2

LenartB ::

"Igra naj bi izšla 19. junija, če to pot ne bo dodatnih zamud." - lol what? release date je Novembra

mtosev ::

Očitno typo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

tikitoki ::

Prednarocila so za bedake. Pocakas, da vidis, ce je vredno pocenga grosa.

filip007 ::

Denar pobirajo vnaprej, kot da bi kaj zmanjkalo. No verjamem, plače, marketing, razvoj, vse to stane.
Zero games, zero talk.
https://pristytools.neocities.org

Kockar ::

19. junija prihodnje leto ;)

Glugy ::

Bomo počakal da bo na PC-je prišlo pa da se cena malo normalizira. Za mene bo GTA IV izšla čez 5 let nekje.

ivanuscha ::

Huš še ni znal napisati novice brez očitnih napak ?

Markoff ::

GTA VI DADAS Ponzi Edition.
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

tikitoki ::

ivanuscha je izjavil:

Huš še ni znal napisati novice brez očitnih napak ?

ai

Furbo ::

Zakaj folk plačuje prednaročila mi ni jasno, saj ne gre za omejeno naklado.

Lepo počakaš, si pogledaš mnenja in se potem odločiš.

Eni se pa že vsi tresejo, celo omenjajo nakup konzol samo iz tega razloga.
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

mtošev ::

Sem prednaročo da ne bo slučajno zmanjkalo.

Kurzweil ::

@mtosev, grafično boš lahko odpro 8-)

tetriandoch ::

Kurzweil je izjavil:

Eno je @mtosev in drugo @mtošev. No lahko je tudi ista oseba ali pa razcepljeno kot Jekyll in Hyde.

Netrunner ::

Jaz pričakujem da jo bom zaigral dolgo potem ko oz. če pride na PC ... ko bo cena 20€ jo nabavim. Mi ni problem počakati še kakšnih 10 let
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Seljak ::

Jaz pa bom prednaročil, kajti za RD sem dobil darilno kartico za nakup v Playstation store in ker vem, da bo igra spet dobra in še noben del ni razočaral jo bom prednaročil. To bo moja prva prednaročena igra :D

acookook ::

Pobiram stave kako dolgo bo trajalo do izida GTA 7. Glede na to, da je 5ka bila na 3 generacijah konzol, bi rekel, da bo naslednji del, če sploh, izšel 2040. Prej težko.
.

A bo prej GTA 7 ali TES 7?

pujsekpepe ::

mtošev je izjavil:

A bo prej GTA 7 ali TES 7?

Ubijas haha. Mogu sm to napisat.

Pomojem bo hudo zasvoljiva plus velik kesa nej bi se notr obrnil s tistimi zetonimi pa specialnimi artefakti

Lojzze ::

še nikoli mi ni tako stal kot mi za GTA 6 dol visi

Kurzweil ::

tetriandoch je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Eno je @mtosev in drugo @mtošev. No lahko je tudi ista oseba ali pa razcepljeno kot Jekyll in Hyde.

Vem, imaš zgoraj tudi true Tošeta... pa tudi če ne bi sodeloval v tem topicu, legenda pravi, da ima true Toše še vedno v omari zaprto 5090, ki čaka na GTA6... vprašanje je, bo prej potekla garancija, ali bi izšla igra, ker vendarle ne bi bil presenečen, če se release date GTA6 še prestavi...

Fake Toše upa, da bo true Toše 5090 prodal za 4000 EUR, saj mu to prinese 1000 EUR profita, potem pa jo nadomesti s 5080 za 1200 EUR, preostanek pa nameni NVDA, MSFT ter TSLA.

stara mama ::

GTA6: Duke Nukem Forever Edition
Ekologija™ in Trajnost™

Seljak je izjavil:

Jaz pa bom prednaročil, kajti za RD sem dobil darilno kartico za nakup v Playstation store in ker vem, da bo igra spet dobra in še noben del ni razočaral jo bom prednaročil. To bo moja prva prednaročena igra :D

A dejansko pričakujete lastniki PS, da bo igra delovala optimalno?

Po mojem bo šele na naslednji generaciji PS za silo to šlo.

Ehhh, js pričakujem da bo to optimalno delovalo na mojem starem mobilnem workstationu!
Ekologija™ in Trajnost™

link_up ::

hihi, si predstavljate, da prednarocis racunalnisko igrico? :P
In and Out

kamiKaZaA ::

Razumel sem prednaročila, ko si dobil fizično igrico na dom ali si jo dvignil v trgovini na dan izida. Ne razumem pa zakaj bi sedaj prednaročil digitalno igro in jo v celoti plačal, če lahko to storim na dan izida za isto ceno?

link_up ::

ne pozabi, da gre za izjemno zabito igro, ki ne doprinese nicesar! No, edino malo dopamina ja...

*dons sm siten*
In and Out

Magic1 ::

Če že prednaročiš, narediš to dan pred izidom, ko so opisi že zunaj in dobiš po znižani ceni ter igro začneš takoj po izidu. Zakaj bi prej to naredil mi ni jasno, saj niso količine omejene, zaupati pa tudi me moreš nikomur. Res je pa da lahko refund zahtevaš na Steamu 14 dni po izidu, če si igral manj od 2ur.
Magic

Matevz96 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Razumel sem prednaročila, ko si dobil fizično igrico na dom ali si jo dvignil v trgovini na dan izida. Ne razumem pa zakaj bi sedaj prednaročil digitalno igro in jo v celoti plačal, če lahko to storim na dan izida za isto ceno?

Edina prednost je da se ti prednaloži na konzolo in lahko takoj igraš ne da rabiš čakat da se naloži po nakupu.
#hooldthedoor

skrba ::

kamiKaZaA je izjavil:

Enako kot rezerviras morje v 2025 v decembru za poletje 2026.
Plaćaš in pozabiš dokler ne greš =)

Jao, morje je ceneje in več izbire imaš še decembra. Pri digitalnih igrah ni prav nič razlike pol leta prej, ali en dan prej. Je pa res, da za konzole se lahko še vedno kupi fizično verzijo. Tukaj pa lahko imaš težave s zalogo.
Magic

skrba je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Enako kot rezerviras morje v 2025 v decembru za poletje 2026.
Plaćaš in pozabiš dokler ne greš =)

Morje se vedno rezervira najkasneje decembra in na tak način prišparaš nekje 25% do 40% kot če rezerviraš 1 mesec ali 1 teden pred odhodom, pa vprašanje kaj še sploh ostane takrat na voljo? Pri tej digitalni igrici pa vprašanje če boš sploh 10% popusta dobil? In ni razlike, če si jo kupiš pol leta prej ali 24 ur pred izidom. V obeh primerih imaš igro na dan izida ob 0.00 in jo popoldne že igraš.

Matevz96 je izjavil:

Edina prednost je da se ti prednaloži na konzolo in lahko takoj igraš ne da rabiš čakat da se naloži po nakupu.

Ugibam, da bodo v strahu pred pirati to omogočili šele kakih 24ur prej, kar tistim s slabimi povezavami ne bo pomagalo kaj dosti. Sploh, če bodo ven leteli kakšni ogromni hotfixi.

kamiKaZaA je izjavil:

Morje se vedno rezervira najkasneje decembra in na tak način prišparaš nekje 25% do 40% kot če rezerviraš 1 mesec ali 1 teden pred odhodom

Na morje se ne hodi v višku sezone, sploh pa ne na "Harvaško" !!
Kjerkoli drugje po svetu je dopust bistveno cenejši (če ni ravno neka eksotika), ne pa sveti gral slovenskega kolektivca...
Pa še rit bo manj pekla, vsaj js se nikol ne morm znebit občutka, da te hrvat lupi na vsakem koraku...
Ekologija™ in Trajnost™

stara mama je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Morje se vedno rezervira najkasneje decembra in na tak način prišparaš nekje 25% do 40% kot če rezerviraš 1 mesec ali 1 teden pred odhodom

Na morje se ne hodi v višku sezone, sploh pa ne na "Harvaško" !!
Kjerkoli drugje po svetu je dopust bistveno cenejši (če ni ravno neka eksotika), ne pa sveti gral slovenskega kolektivca...
Pa še rit bo manj pekla, vsaj js se nikol ne morm znebit občutka, da te hrvat lupi na vsakem koraku...

Kje iz vpisa si razbral, da grem na hrvaško obalo? ;((

Zadnjih 15+ let nisem bil na hrvaški obali, pa tudi letos ne gremo, ampak v tujino kot ponavadi v eno od evropskih držav EU. V Bosni, Črni Gori ali Albaniji me ne boš srečal. Kot tudi ne Turčiji ali v afriških državah.

Kam pa pelješ otroke na morje za vikend kot na Hrvaško? V Ankaran?
Magic

Magic1 je izjavil:

Kam pa pelješ otroke na morje za vikend kot na Hrvaško? V Ankaran?

Nismo vsi iz Ljubljane, da smo v 1 uri na obali. Poleti potrebuješ iz MB do obale 3-4 ure. Če prideš ob vseh delovnih zastojih na avtocesti v 3 urah do Izole ti rit ploska. Pa ni samo morje tisto kamor lahko pelješ otroke za vikend se kopat. Lahko jih pelješ tudi na jezero in so ravno tako srečni. Z našega konca prideš prej do Šiofoka (Blatno jezero) kot pa do slovenske obale. Pa je Šiofok, čeprav jezero zelo lep za oddih čez vikend in bolj prijazen do denarnice kot slovenska obala ali hrvaška. Pa je ta Šiofok skoraj čisto na koncu Balatona, pa si iz MB v dobrih dveh urah na lokaciji, če se voziš po omejitvah.

Potem so še druge opcije kot Wörthersee (slabi dve uri vožnje iz MB, če se gre po avtocesti, narediš pa daljšo pot kot če greš po stari cesti).

Pa tema je GTA VI in ne vem zakaj se vedno najde nekdo, kateri začne vse drugo vlačiti v temo razen to o čem se dejansko gre sama tema.

Še nekaj slikic Šiofoka (priporočam):

kamiKaZaA je izjavil:

Pa tema je GTA VI in ne vem zakaj se vedno najde nekdo, kateri začne vse drugo vlačiti v temo razen to o čem se dejansko gre sama tema.

Poglej ga, pol pa lima slike Siofoka :))
Dej kako sliko plaže iz GTA6!! (Aligatorji tud veljajo)
Ekologija™ in Trajnost™

To pa zato, ker eni mislijo, da lahko greš za vikend samo na hrvaško morje. Na lepa urejena jezera pa se tako rado pozabi. ;)

endelin ::

Morje je precenjeno

Ghost7 ::

tikitoki je izjavil:

Prednarocila so za bedake. Pocakas, da vidis, ce je vredno pocenga grosa.

GTA težko zajebeš, že če samo nadaljujejo 5ko je vredno.

Tudi 5ko sem prednaročil sicer za PC verzijo (edin špil, ostalo čakam na >-90% na STEAM hahaha), kar bom seveda naredil tudi za 6ico. Verjetno bo treba takrat seči v žep tudi za grafikuljo, namreč rabljena 3070 (970 ki je bila za gta5 kupljena je ratala malo švoh za RDR2, Cyberpunk ipd) bo pomoje prešvoh...

Pač ne predstavljam si GTA na konzoli, razni aim asistanti in podoben BS.
https://www.bitstamp.net/ref/OM6lA9mwoeRO5Rba/

Zadnji dve sem igral na konzoli, ne predstavljam se več matrat s PCjem in strojnimi zahtevami, vsemi mahinacijami in stroški, samo da obdržim igrabilen FPS...
Ekologija™ in Trajnost™

starfotr ::

Od jutri dalje se začnejo prednaročila. Kaj menite, koliko bo oddanih prvi mesec?

Moja napoved, čeprav nimam tehtnega razloga, da bi kdorkoli prednaročil prej kot 24 ur pred izidom je da bodo v prvem mesecu zaslužili čez milijardo s prednaročili. Kaj pa menite ostali sodelujoči v tej temi?

endelin ::

Ja se strinjam. Milijarda sigurno pade s prednaročili.

undertacker ::

Prednaročila že na voljo, eno vprašanje bo Ultimate edition isto v fizični obliki enko kot Standard edition - Box verzija vendar brez CD ( dobiš samo kodo)? Npr Mediamarkt prodaja Standard edition ( dobiš škatlo vendar bo noter samo koda)

Haha, fizična kopija v kateri je le koda.:)) Pa kakšne šale so to? Folk pa res kupi vse. A lahko komu kakšen NFT prodam?
Magic

undertacker ::

Nekateri bi kupili samo zato ker dobiš škatlo, čeprav je noter samo koda :D ne morem si predstavljati GTA brez škatle

Zgodovina sprememb…

«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1973365672 (1971) Seljak
»

PS5 (strani: 1 2 3 4143 144 145 146 )

Oddelek: Konzole
72501228811 (6572) oo7
»

Sniper Elite 5

425040 (1342) Skyman
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9916453 (5255) yayo
»

Jutri izide GTA 5, nekateri ga že imajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5433786 (26871) __Devil__

Več podobnih tem