Forum » Igre » pomoč pri igri prince of Persia
pomoč pri igri prince of Persia
peacemaker ::
Za pomoč se v naprej zahvaljujem.
Imam problem pri 83 procentih igre. Problem je sledeč.
Ko padem iz grobnice na stopnice, po katerih tečem navzdol približno minuto, pridem v okroglo dvorano, s šestimi vhodi. Na sredi dvorane je kip ženske, princesa sem mi pa oglaša, iz meni neznane smeri. Ne vem kam naprej, hvala
Imam problem pri 83 procentih igre. Problem je sledeč.
Ko padem iz grobnice na stopnice, po katerih tečem navzdol približno minuto, pridem v okroglo dvorano, s šestimi vhodi. Na sredi dvorane je kip ženske, princesa sem mi pa oglaša, iz meni neznane smeri. Ne vem kam naprej, hvala
- zaklenil: Xplicit ()
.smidge. ::
En zvok
?
Jaz sem drugace to naredil. Najprej sem nasel v vsakem nadstropju v katerega gres najprej (v prvem stuku je to cetrta vrata desno). Potem sem se pa ravnam po temu: Toliko vrat kot je bilo od tam kjer sem sel noter do tam kjer sem sem prisel ven sem prestel v isto smer in sel skozi naslednja vrata. (ne vstevsi tistih ki vodijo nazaj v grobnico)
To deluje pri vseh razen mislim da pri zadnjih, tako da ne vem ce je res, samo meni je ratalo, prvic slisim za to zvok varjanto.
?
Jaz sem drugace to naredil. Najprej sem nasel v vsakem nadstropju v katerega gres najprej (v prvem stuku je to cetrta vrata desno). Potem sem se pa ravnam po temu: Toliko vrat kot je bilo od tam kjer sem sel noter do tam kjer sem sem prisel ven sem prestel v isto smer in sel skozi naslednja vrata. (ne vstevsi tistih ki vodijo nazaj v grobnico)
To deluje pri vseh razen mislim da pri zadnjih, tako da ne vem ce je res, samo meni je ratalo, prvic slisim za to zvok varjanto.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Xplicit ::
no ker je tema podvojena bom tole zaklenu, ce pa koga se kaj zanima naj pa postavi vprasanje v zgoraj navedeni temi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 11489 (950) | MojsterX |
» | Gothic 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6426 (1366) | tetriandoch |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 3007 (2503) | ArchNem |
» | Znanstveniki odkrili pojoči ledenik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7802 (6471) | BigWhale |
» | WolfOddelek: Igre | 1607 (862) | cahahopie |